Wkono

Hvordan få en bartending jobb

Bartending stillingene er svært ønskelig og like vanskelig å få. Jobben i seg selv er ganske enkel, men å få en fot i døren er det ikke. Hvis du ikke har noen erfaring sjansene for å få en bartending jobb er så god som du. Hvorfor skal en etablering ansette noen uten erfaring når de kan kalle sitt lokale bartending skolen og få nyutdannede som allerede har fått opplæring i det grunnleggende. Ikke misforstå det er de som gjør finne jobb uten erfaring, men det vanligvis er fordi deres venn eier stedet, eller de er en varm ser chick at eieren eller manager ønsker å sette trekk på.

Her er noen tips til hvordan du scorer en av disse morsomme, lukrative jobber.

Trinn

Hvordan få en bartending jobb. Møt de riktige menneskene.
Hvordan få en bartending jobb. Møt de riktige menneskene.
 1. 1
  Utvikle en plan. Uansett hvilke skritt du bestemmer deg for å gjennomføre nedenfor, er alt enklere med en plan. Får en bartending jobb er ikke annerledes. Skriv ned fem stedene du ønsker å jobbe. Få kontaktinfo for folk som driver med ansettelse på disse fem stedene. Gjennomføre trinnene nedenfor med disse fem personer i tankene.
 2. 2
  Møt de riktige menneskene. Det handler om hvem du kjenner. Hvis du har en favoritt vannhull, finne ut hvem eieren er, og begynner å snakke ham / henne opp. Befriend bartendere, barbacks, og cocktail waitresses, og la dem vite at du leter etter en bartending jobb. Tips vel, går ofte, og generelt være en lykkelig, nyttig nærvær i baren.
 3. 3
  Observere bartendere i aksjon. Det er lite triks for å helle en god øl, blande drinker, og sparer tid bak baren. Se hvordan din mikser håndterer drikke bestillinger. Mesteparten av det er ikke rocket science, de hyppigst bestilte drinker er brennevin pluss en mikser. Kjøp drikke manualer for å lære om de mer komplekse drinker og hjemmetrening.
 4. 4
  Vurder om du ønsker å gå til bartending skolen. De vil lære deg det grunnleggende, og du vil ha en mulighet til å praktisere lage drinker. Sørg for at skolen du velger har en ekte arbeider bar og alle reelle bartending utstyr. Bartending er en manuell ferdighet som krever hurtighet og smidighet. Det er ingen erstatning for hands på trening.
 5. 5
  Kle del. Hvis du vil ha en spillejobb på en fancy restaurant, kle profesjonelt. Hvis du ønsker en jobb på en hip klubb, kle edgy. Hvis et dykk bar gig er fint av deg, kle tøff. De fleste barer går for et visst utseende eller image, enten de fortelle deg det eller ikke.
 6. 6
  Se etter veldedighet gjesterom bartending gigs. Mange store byer er nå tilby dette alternativet. Du velger en veldedig organisasjon, fremme arrangementet, og ta dine venner i. I bytte får du og et par venner trent for kvelden og få til å blande drinker hele natten. Det er en flott måte å få litt erfaring og knytte kontakter. Hvis du imponere baren eier, kan det føre til en jobb.
 7. 7
  Skrive en god søknad og CV. Ofte en god søknad og CV er nok til å overvinne en mangel på erfaring. Noen bedrifter foretrekker å ansette bartendere uten erfaring fordi de ikke vil ha noen dårlige vaner å bryte. Erfaren eller ikke, følgebrev og CV må være spennende og pop med personlighet. En stor personlighet og holdning vil heve deg over konkurransen hver gang.
 8. 8
  Forberedelse til intervju på riktig måte. Mange bartending jobbsøkere gå inn i deres jobbintervjuer uforberedt. Hvis du ser på bartending som en rask løsning eller så lett å gjøre at du ikke trenger å forberede deg ikke vil få jobben. Den beste måten å forberede seg til intervjuet er å skrive en god søknad og CV. Du vil ha dem til å ta med til intervjuet og prosessen med å skrive dem vil bedre forberede deg til intervjuet.

Tips

 • Hvis du planlegger å gå til en bartending skole sjekke Better Business Bureau profil, og hvis de er lisensiert av staten Department of Education. Sjekk hvor lenge de har vært i virksomhet. Vokt dere for noen skole eller tjeneste som garanterer deg en jobb eller jobb plassering. I de fleste stater, er det ulovlig. Alt en skole kan gjøre er å tilby jobb plassering assistanse.
 • Selv om noen er uenig, å være en barback er ikke et dårlig sted å starte. Du lærer fra bartendere du jobber for og jobbe deg oppover. En god bartender vil tipse deg for hardt arbeid, og de kan til og med lære deg en ting eller to.
 • Kom opp med en plan og iverksette tiltak. Som alt i livet å få en bartending jobb krever litt innsats. Jo mer du legger i mer får du ut. Bestem deg for hva slags sted du ønsker å jobbe, lage en liste over syv av disse etablissementene. Skrive en god søknad og CV og gå til disse etablissementene. Ring fremover først, slik at du skal snakke til den rette personen. Har anekdoter og historier klar og underholde når du kommer dit. Gode ​​medarbeidere er svært vanskelig å finne. Hvis du kan vise at du vil være en stor ansatt, vil de ansette deg, eller finne noen som vil. Ikke bs som foreslått i andre områder - skreddersy din erfaring til å presentere deg selv som en god ansatt, men aldri lyve om det. M
 • Catering selskaper er et godt sted å begynne. De er enklere jobber å få, hvis du kan bs litt, og du vil lære mye ved å gjøre grunnleggende drinker og helle vin og øl.