Wkono

Hvordan bli en snekker

Som du ser på hvordan å bli snekker, kan du se det er mange karriereveier som du kan følge. Fordi innen snekring har så mange alternativer i det, svært få snekkere oppnå sine ferdighetsnivåer på nøyaktig samme måte som sine medarbeidere. Din vei kan avhenge av hvilken type pedagogiske muligheter tilgjengelig, samt on-the-job training muligheter. Mange snekkere bruker en kombinasjon av de to til å lære å gjøre jobben sin.

Trinn

Hvordan bli en snekker. Finn ut om du har styrke og utholdenhet til å bli snekker.
Hvordan bli en snekker. Finn ut om du har styrke og utholdenhet til å bli snekker.

Undersøke grunnleggende ferdigheter

 1. 1
  Finn ut om du har styrke og utholdenhet til å bli snekker. Dette er en jobb som krever tunge løft. Du kan forvente å være på føttene mesteparten av dagen gjør aktiv fysisk arbeid. Du trenger god øye-hånd koordinasjon, samt en god følelse av balanse.
 2. 2
  Undersøk dine kjernen pedagogiske styrker. Snekkere må være i stand til å løse matematiske problemer med letthet. De trenger også god muntlig kommunikasjon og språkferdigheter. En god forståelse av fysisk vitenskap er også nyttig. En vellykket snekker kan se det store bildet, og ikke bare den umiddelbare tildelte oppgaven.

Benytt deg av yrkesopplæringsprogrammer

 1. 1
  Snakk med din rådgiver, hvis du fremdeles er i videregående skole, om å komme inn yrkesutdanninger. Noen skoler tilbyr byggfag klasser som viser deg alle de ulike aspekter av hvordan å bli snekker.
 2. 2
  Hvis yrkesfag er utilgjengelig, ta grunnleggende butikk klasser for å lære hvordan du trygt operere snekring utstyr som sager og øvelser.

Motta post-videregående skole opplæring som snekker lærling

 1. 1
  Meld deg på snekring trening klasser tilbys av lokale community colleges. Disse klassene er vanligvis en del av en læretid program som kan søke mot å motta din svennebrev sertifikat. Du kan forvente å være i klasserommet del av tiden læring matematikk, kommunikasjon og konstruksjon ferdigheter, samt generell snekring kunnskap. Resten av dagen kan enten være i en butikk innstilling eller på jobb å sette dine ferdigheter til å fungere.
  • Hvis klassene er ikke et alternativ for deg, finne jobber som en begynnelse snekker. Arbeid med entreprenører som er villige til å gi deg on-the-job training, som lar deg gå videre som dine ferdigheter bedre. Arbeidet med denne entreprenøren for å lære det grunnleggende, inkludert å legge ut et nytt bygg, skjema bygningen, grov innramming og utsiden og innsiden etterbehandling. Underveis forvente å lære om grunnleggende elektriske ledninger og avløp, så vel.
 2. 2
  Se etter snekring læretid programmer som tilbys av profesjonelle organisasjoner som tilhørende generelle entreprenører, tilknyttede byggherrer og entreprenører og den nasjonale foreningen for hjemmeseier utbyggere.
 3. 3
  Motta et sertifikat som en svenn på slutten av din formelle opplæring i bedrift.

Fortsett din utdanning

 1. 1
  Ta oppfriskningskurs jevne mellomrom for å lære om nye stykker av utstyr og bygging teknikker. Du kan finne disse kursene på lokale community colleges. Utstyrsprodusenter ofte tilbyr opplæring, så vel.
 2. 2
  Fullføre college kurs mot en grad. Med en grad, kan du få kompetanse til å kjøre din egen snekring virksomhet eller å bli en entreprenør.

Tips

 • Å lære et andrespråk, spesielt spansk, kan hjelpe deg å finne jobber i snekring feltet.
 • Mange snekkere spesialisere seg i en oppgave. Hvis du har flere kompetanseområder, når arbeidsmarkedet blir stramt, kan det hende du har mer arbeid alternativer åpne for deg.