Wkono

Hvordan balsamere

Balsamering er prosessen med desinfiserende, bevare og restaurere en avdød kroppen til en mer naturtro utseende. Hvis du vet hvordan du skal balsamere, kan du virkelig krype ut dine venner, spesielt hvis de ikke liker blod. Vær advart, å vite hvordan å balsamere alene vil ikke få deg en jobb i et begravelsesbyrå. I de fleste stater og land, krever balsamering en lisens. Egypterne var de første til å praktisere balsamering.

Trinn

Hvordan balsamere. Pass på å respektere kroppen til enhver tid.
Hvordan balsamere. Pass på å respektere kroppen til enhver tid.
 1. 1
  Pass på å respektere kroppen til enhver tid. Ville du ønsker din kjære brukes som bord? Ikke legg dine instrumenter på kroppen, til tross for fristelsen.
 2. 2
  Sørg for at kroppen er legging liggende - Det er ansikt, opp. Hvis legemet er på sitt ansikt, vil tyngdekraften trekke blod ned til de laveste deler av kroppen, spesielt i ansiktet. Dette kan misfarge og bloat ansiktstrekk, økende problemer du må tåle å gjøre denne personen synlig.
 3. 3
  Fjern alle klær som personen har på seg. Du må se på huden etter tegn på at balsamering arbeider. Bruk et ark eller håndkle for å dekke kjønnsorganene, vi må respektere de døde.
 4. 4
  Inspisere den avdøde i forhold til den type væske som du trenger. (Dvs. En 90 år gammel utmagret kvinne trenger ikke en 35-indeksen væske.)
 5. 5
  Bland væske. Vanligvis 16 gram av væske med 2 liter vann er en god fortynning. (Ved å gjøre dette nå, vil det gjøre balsamering prosessen enklere.... to fluer - en stein teori)
 6. 6
  Break rigor mortis men vær forsiktig så du ikke brekker ben. Hvis det er rigor, må du kjempe mot kroppen for å lindre muskelspenninger. Hvis musklene er stramme, vil de øke ekstra vaskulær press, viderekobling balsamering væske vekk fra der den trenger å gå.
 7. 7
  Desinfisere munnen, øyne og nese; barbere (om nødvendig), og velge egenskaper-lukker øynene, lukker munnen, plasser hodet til der den er i vater, (den enkleste måten å oppnå dette på er ved å ta en aneurisme krok og plassere den i pannen til spissen av nesen),
 8. 8
  Samle dine instrumenter: to aneurisme kroker, en liten par låsing tang, ett par av kanyle tang, en justerbar avløp rør og slange, skalpell, hyssing (to eller fire stykker, avhengig av dine preferanser), og saks. Blø slangen mens blande din væske.
 9. 9
  Velg ditt innsnitt området. Dette vil vanligvis være i nærheten av bunnen av SCM muskel og kravebenet. For kvinner eller yngre mennesker, er femoralis for mest populære.
 10. 10
  Gjør din innsnitt og heve fartøy. Rengjør venen av, lage en inngang punkt, sett dreneringsslangen mot hjertet, og knytte ligatur rundt den nedre siden av røret. IKKE begrense den øvre flyt, hvis du gjør det, vil hevelse oppstår, og du aldri, aldri vil det! Gjør det samme for arterien, bortsett sette kanylen i stedet for et avløpsrør. Sett kanylen tang på arterien låsing av kanylen på plass. Bruk små låse-tang for å klemme av den øvre side av arterien og begrense strømmen.
 11. 11
  Slå på balsamering maskinen og starte distribusjon av væske i balsameringsprosessen. Mens balsamering finner sted, vaske kroppen med en god bakteriedrepende / antibakteriell såpe og husk å sjekke for drenering mens masserer bena for å presse blodet ut og balsamering Løsningen i.
 12. 12
  Når du har ca 20% av løsningen venstre, slå av maskinen, og reversere kanylen til den andre siden av arterien du valgte å injisere. Dette vil balsamere den del som er blokkert ved kanylen tidligere. I tilfellet med den femorale, vil dette balsamere leggen. I tilfellet med den høyre felles carotid, vil dette balsamere den høyre siden av hodet. Pass på å skru ned trykket, for bremsevæsken bare må gå et lite stykke, og du ikke ønsker å "pop øynene."
 13. 13
  Når du har balsamert til tilfredshet, eller går tom for væske, slå av maskinen, ta ut kanylen, og tie av den vener og arterier du brukte.
 14. 14
  Rengjør balsamering maskinen. Hvis du behandler dem med respekt, vil de respektere deg tilbake.
 15. 15
  Sy snittene lukket. Bruk tettende pulver for å sikre at ingen lekkasje.
 16. 16
  Rengjøre instrumenter og sette dem bort.
 17. 17
  Finn din trocar, koble den opp til hydroaspirator din, og slå på vifte.
 18. 18
  Sett trokaren 2 inches til høyre og 2 inches overlegen til navlen. Rens hule organer som mage, bukspyttkjertel og tynntarmen. Dersom dødsårsaken er noe som nedsatt (nyre) svikt eller lungebetennelse, vil det være overflødig væske som må fjernes eller kroppen vil "rense", en ekkel tilstand der væske i de organer vil sive ut av åpningene som øyne og nese.
 19. 19
  Fjern trokaren, snu den rundt, og sette det inn i den nedre del av kroppen, aspirasjons-innholdet i tykktarmen, blæren, og i tilfelle av hunner, livmor.
 20. 20
  Fjern troakaren igjen, og rense ut troakaren. For å rengjøre troakaren, enkelt sagt slutten i avløpet, og reversere trykket på hydroaspirator.
 21. 21
  Nå, sette en flaske hulrom væske (vanligvis 30% formaldehyd) ufortynnet på enden av trokaren, og bruker tyngdekraften injeksjon metode for å skyve fluid inn i hulrommet i de hule organer, sterilisering og konservering dem. Sørg for at du får både den øvre og nedre organer. Dette trinnet er avgjørende for å hindre "utrenskning".
 22. 22
  Fjern troakaren og lukke hullet med en trokar skrue. Rydd opp i troakaren igjen, og sette det bort.
 23. 23
  Tørk og dekke kroppen med et ark for å bevare respekt til den avdøde.
 24. 24
  Gå hjem og ta en dusj. Du har nettopp blitt utsatt for alle slags ekle bakterier, og du vet ikke hva som er på deg og hva som ikke.

Tips

 • Respekt, respekt, respekt. Denne personen pleide å være i live, og noen trolig brydde seg om denne personen veldig mye. Du blir klarert for å ta godt vare på noens kjære. Ikke la dem ned, de betaler mye for deg å gjøre dette, til tross for hva pengene du gjør!
 • Balsamering er ikke permanent! Vi kan ikke stoppe nedbrytning, bare forsinke det. En balsamerte kroppen vil kunne vises i omtrent syv dager i optimale forhold.
 • Legge fargestoff til balsamering løsning er en god måte å spore hva som blir bevart og hva som ikke er det.
 • Sørg for at kroppen er i en ønskelig posisjon når du er ferdig med balsamering. Når kjemikaliene få full effekt, vil kroppen bli frosset inntil nedbrytningsprodukter gjenopptas.
 • Hvis en bestemt lem ikke får væsken, prøv å injisere at lem. Det burde løse problemet pent. Hvis alt annet mislykkes, hypodermically injisere.

Advarsler

 • Du må ha tillatelse til å balsamere fra eksekutør. Enten skriftlig eller muntlig.
 • Arbeide med innsiden av en menneskekropp kan utsette deg for biologisk materiale. Sørg for at du forkaste disponibel objekter som henvender seg til kroppen i en tydelig merket biohazard container og ta egnede forholdsregler for å beskytte deg selv.
 • Formaldehyd er et mulig kreftfremkallende stoff! Forholdsregler må tas for å minimere eksponering!

Ting du trenger

 • Din Lisens: ellers er det ulovlig å balsamere.
 • PPE (personlig verneutstyr) som kreves av OSHA.
 • Kjennskap til human vaskulær-systemet. Store arterier og vener: hvor de går og hvordan du finner dem.
 • En tabell som kan holde en person, selv om gulvet fungerer bra hvis du ønsker å være på knærne i en time.
 • Ideelt sett en balsamering maskin, selv om det finnes andre måter å gjøre dette.
 • Arterielle rør, eller canulæ, er satt inn i store arterier der du kan injisere balsamering løsning.
 • En skalpell eller saks, hvis du ønsker å være blodig om det. Du trenger saks uansett.
 • Saks, for å kutte viktige ting.
 • En rull med medisinsk-grade streng, kalt ligatur.
 • En buet nål for sy snitt.
 • En stor vask der blodet kan dreneres og vann kan nås.
 • En vann vifte, eller hydroaspirator, for å skape undertrykk. Det er festet til kranen av vasken, og har en slange som kommer fra en av sine åpninger som fører til:
 • En trokar, og dette er en lang, sverd-lignende nål som er koblet til den hydroaspirator som brukes til å punktere og aspireres de hule organer som balsameringskunsten fluid ikke kan nå arterielt.
 • Et par flasker med blandet balsamering løsning, formaldehyd er mest vanlig, men det finnes substitutter.
 • En aneurism nål / krok. Dette er et metallverktøy med et flatt håndtak og en lang punkt som bøyer seg 90 grader på slutten.
 • Bomull, bomull, og mer bomull.
 • Eye caps (konkave runde disker som holder øynene lukket fra undersiden.
 • Det er mange andre verktøy som er nyttig for balsamerte, men de er for det meste valgfritt. Selv noen av de verktøyene som er nevnt er valgfrie.