Wkono

Hvordan å skape arbeidsplasserInkludert å få strøjobber, deltid, eller hobby / håndverk - kan du til slutt lage ditt eget område av muligheter - visualisere det i tankene dine: først forestille seg, så tror, ​​og bestemmer hvordan vi skal handle ut, for å aktualisere dette: Kanskje eller "Ja!" eller "nei"? Få erfaring ved å prøve. Live på bønner i et loft, eller hva som fungerer "din vei".

Noen gang lurt på om du kan bli en jobb skaperen - som en kreativ, innovativ entreprenør - for eksempel en bedriftseier som kan skape arbeidsplasser for seg selv og andre mennesker... eller alternativt valg til:

 • Lag en jobb for deg selv, en slags Start din egen virksomhet for å ende arbeidsledighet;
 • Få SBA småbedrifter lån, få hjelp moneywise Leverage en virksomhet med andre folks penger

Det er mange måter å fortsette. Merkelig, har mange bedrifter innovatører aldri gikk på college, men gjort store konsekvenser for næringslivet.

 • Bygg en nisje i markedet, som starter en eBusiness eller vurdere Begynne å tjene penger blogging, etc.

Din hybel eller i garasjen er typiske oppstart steder: Det skjer. I den elektroniske tidsalder er det opp til fantasien din: det er de nyere teknologiske måten beslutningstakere som Steve Jobs og Steve Wozniak (startet Apple Computer i et hjem garasje), og college drop-out Bill Gates (startet Microsoft med en venn hjemme ). De grep muligheter og skapte små bedrifter "fra svært nær ingensteds med nesten ingenting", som vokste til enorme nye industrielle teknologiske krefter. Bare, aldri si dø vedvarer!
Nylig er det datastyrt sosiale nettverk ideer som involverer teknologi (streaming av lyd og video, e-post, chat / chat, Facebook, Twitter...). Det er nye butikker, produsenter og tjenester alltid starte opp og muligens bli gode suksesser.
Hvor kommer de mulighetene ligger for å lage din potensielle selskap og jobber for bare deg selv, venner, familie og over noe tid, muligens, bli ganske store - det er en del av utfordringen din. Er du i stand til å drømme? Hva sinnet kan tenke, kan oppnås, hvis det betyr noe, og deretter begynne å gjøre det...

Trinn

Hvordan å skape arbeidsplasser. Vet hva som fungerer - på skalaen som fungerer - for deg.
Hvordan å skape arbeidsplasser. Vet hva som fungerer - på skalaen som fungerer - for deg.

Få din idé og håper

 1. 1
  Planlegg hvordan du skal begynne å fange ideer og gjøre håp og drømmer "vises" (noe "våget" gjør det mulig å "vinne", tjener, tjener) i ditt liv, i kjødet - å løse problemer, om du er ansatt eller ikke, så liten (selv alene) som du kan først ønsker eller trenger (som passer din virkelighet) - for å skape en mikro, liten service, detaljhandel, engroshandel, e-internett, eller gjøre ting som hånd håndverk, eller bygning, fabrikkere eller produksjon, så stor som praktisk mulig. Du definerer "praktisk" for dine egne veier og realiteter.
 2. 2
  Finn din nisje. Som det kan være ved å ta din egen mulighet og lage din egen lykke. Folk kan fortsatt gå til community colleges, studere, forstå, få karakterer eller glemmer college, og lære mye på YouTube og på biblioteket (bøker er der fortsatt!) For deg idé for å skape arbeidsplasser.
  Vær realistisk: om det betyr starte deltid eller som en hobby - og "ikke gi opp dagen din jobb", hvis du trenger å støtte din jobbskaping idé, for å komme i gang.
 3. 3
  Vet hva som fungerer - på skalaen som fungerer - for deg. Plan (forhåpentligvis) for nok tilgjengelige ressurser: Lever med foreldre, ektefelle støtte deg, for å holde seg flytende inntil du gjør nok eller bryte selv (etter å ha betalt alle faste og variable driftskostnader)! Gjør en levende er ikke bare egoistiske, egeninteresse, som: nok kan bringe fremgang og det er fortsatt "håp, tro og kjærlighet," å anspore deg og dine medarbeidere - men å være en mislykket virksomhet kan være et springbrett - - eller bryte-selv, virkelig en "bare bones" eksistens, men holde håpet i live! (Gresk:. "Veldedighet" oversettes til "love" Elsk din neste som du elsker deg selv støtte hverandre, hvis mulig.).
 4. 4
  Start "noe", forhåpentligvis i voksende tjenester / abstrakte eller konkrete produkter, bedrifter (tjenester kan være "bransjer", også) - og til slutt skape arbeidsplasser for flere eller skarer (drøm det). Alle disse startet veldig liten:
 5. 5
  Tro stor, jeg e: forestille seg at "Sky is the limit", så, en garde:.. Ben Franklin, en gang bare en skriver (startet et lite trykkeri) [innse at datamaskiner har endret trykking og publisering områder], men Franklin slutt oppfant komfyr, bifokale briller, ble en kjempe av den politiske, vitenskapelige eksperimenter, samt publisering områder. Bell utvidede telegraf konsepter og skapte telefon. Edison (startet i det små med finansfolk støtte, gjorde "1000-talls" eksperimenter og gikk på å lage (oppfinne) lyspæren, grammofon, filmer, DC elektrifisering). Tesla skapte fluorescerende lys, AC elektrifisering. Ford startet hjemme i sin garasje workshop: skapte ideen, da den økonomiske bil, fly, masseproduksjon samlebåndet og godt betalte fabrikkarbeidere. Burbank avlet nye planter og solgte frø. Wright brødrene startet som sykler mekanikk, skapte den første vellykkede, motordrevne fly.
 6. 6
  Serve og skape i et område av et behov - eller lage et produkt eller et marked, spesielt, begynner i et behov som åpner seg på en ny måte, muligens. Dette kan være stor, hvis du tenker på en unik tjeneste, eller nye - eller til og med en gammel idé (som en telefon), blir ny idé (smart-telefon), eller one of a kind kreasjoner, eller en anvendelse av en eksisterende idé - muligens med en vri eller turn som ofte kan være registrert eller varemerkebeskyttet navn eller et patentert produkt.

Lag en måte

 1. 1
  Vurdere å flytte til der det er folk smiler på muligheten med hjerter og sinn åpne. Unngå doomsayers... Ikke la kompleksiteten i "systemet" kvele stasjonen og kreativitet.
 2. 2
  Ha en ensidig opptatt som en smartere arbeidende entreprenør som har «rett idé til rett tid". Ingenting prøvd, oppnådde ingenting. Bruk dine ideer, Smarts, opplæring og utdanning for å hjelpe deg å gjøre det.
 3. 3
  Etablere en formell virksomhet og sted, om nødvendig, hvis det er din intensjon, observere lover slik at du kan ansette medarbeidere, eller uavhengige kontraktører, underleverandører, osv..;
  • De fleste eksemplene og navn på lover, etc. er for Europa. Andre jurisdiksjoner kan ha lignende regler i lov og forskrifter.
  • Forsiktig (påminnelse): Monarkier og sosialistisk kan ligne demokratiske land - eller veldig forskjellig.
  • Påminnelse: Noen land, for eksempel de med religiøse oligarki, eller med kommunistiske parti regjeringer, mai:
   • Tildele deg hva du kan og må gjøre for et yrke, for eksempel:
    • Pedagogiske mål tildelt i henhold til kjønn, talent, evner og prestasjon testing resultater, og
    • Beslutninger som kvoter, for de ulike jurisdiksjoner, ned til din egen by og blokkere utvalg mv
 4. 4
  Ikke bli avskrekket heller la regs, byråkrati eller meninger stoppe deg. Bestem deg for å lære om samsvar (eller forventer å bli behandlet som om du burde ha visst!) By, fylke, stat, nasjonale offentlige forskrifter og skatteregler (etter behov), men jobber gjennom "red tape" av "regs", inkludert:
  • Registrer ditt firmanavn (hvis du er eneeier eller partnerskap, filen din gjør business as, kalt "dba", ved tinghuset), etc.
   • Hvis eneeier, bruke din egen personlige personnummer som selskapet ID-nummer, eller andre tildelte nummeret, for sending i ansattes skatt og FICA og matchende FICA arbeidsgiver "bidrag" betalinger, og din egen, så vel;
  • Få nødvendig W4 fylt inn, arkivert, personnummer, hevder pårørende, etc., for ansatte;
  • Finn ut om krav til forsikring av ulike slag,
  • Hold nødvendige virksomheten poster: tømmer, tidsskrifter, kompilere skattepliktige kvitteringer og gjøre kostnads ​​poster;
   • Gjør alt kjøp og betalinger, med business sjekker, som rekord;
   • Hold poster for fradrag, avskrivninger på utstyr og så videre;
  • Lage rapporter sende inn, gi ut kopier til ansatte;
  • Post kopier av noen lisenser, bevis på registreringer, omsetningsavgift tillatelse osv.
  • Føderal skatt ID-nummer for din LLC eller slik;
  • Tilbakeholde IRS, FICA (trygd) og slike og statlig inntektsskatt og sende inn kvartalsvis,
  • Overholde arbeidskraft innlegg for OSHA (Occupational Safety & Health Admin.), Eeoc (Equal Employment Opportunity Admin.) Lover og så videre;
  • Kommersiell lisens for bil og sjåfør (for enkelte størrelser og typer biler), etc.
  • Innlemme hvis du trenger å begrense ansvaret (Inc., LLC, og slikt);
  • Registrer for "omsetningsavgift" (pluss noen nasjoner har moms, merverdiavgift) og slikt;
  • Handel og profesjonelle sertifiseringer og lisens (rørlegger, elektriker, etc.).
 5. 5
  Forvent hjelp og høflighet fra mange avdelinger som kan til slutt eller av og til besøker stedet for virksomheten, hvis du har en, inkludert:
  • Brannvesenet inspiserer størrelse, antall, tilgjengelighet av brannslukningsapparater, identifisere utganger, utgangsdører låst opp for innsiden, og for å åpne utover, og tegn som "IKKE en exit" og så videre;
  • Bygge "sertifikat av belegg" (antall kunder tillatt, slik som sitteplasser og ståplasser),
  • Helseavdelingen inspeksjoner (hvis forberede / håndtering av mat),
   • Samsvar med lover om farlige stoffer,
  • Få bygningen inspeksjoner for nye ledninger, avløp, etc.;
  • Engineering og rapporter for septiktank og jord percolation test, spesielt nær vannforekomster;
  • Undersøkelse for å bygge set-back fra gate,
  • Gartner krav: etablert plen, etc.;
  • Sikre lovligheten av regnvann avrenning fra mye, parkering (og slikt) om flyt mengde, areal og om taket avrenning regs om avstand fra eiendommen linjer, storm avløp, etc.
  • Tillatelse til nytt gjerde, virksomheten skilt, parkeringsplasser og andre slike lover,
  • Opphavsrett og patent lover, sosiale og juridiske betraktninger...
 6. 6
  Forestille seg uten frykt hvordan og når du kan skape noe nytt i området arbeid og skape arbeidsplasser. Du bør ikke vente for økonomien å bestemme din fremtid. Tenk, begynne å tenke, planlegge, spare og til slutt kan du starte en virksomhet eller bedrift. Store selskaper er sannsynlig å skape nok av industri og produksjon arbeidsplasser i årene som kommer, men kan du si:
  • Hvor mange av de nye jobbene som skapes vil være i USA med den globale økonomien vokser og tiltrekker bedrift?
 7. 7
  Utvikle selvtillit ved hjelp av en ett spor tankene: som store gründere og oppfinnere som ble kritisert for å ta store risikoer, å være sta eller merkelig av en ekstremt "one-track-mind". De var pionerer som "flammet nye stier."
 8. 8
  Bruke tiden til deres kall - som når finne opp lyspæren, Edison angivelig jobbet 18 timer om dagen og prøvde over 1000 forskjellige filamenter og ideer for å bli mer vellykket.
 9. 9
  Ta en risiko: "Vær den forandringen du ønsker å se i verden." (Gandhi)
  • Så, finn et område med intens årsakssammenheng (hver aktivitet har en årsak) i deg selv slik som de mer kjente innovatører hadde.
 10. 10
  Motivere deg selv, få trent og utdannet "nok" eller "akkurat nok" for å snu seg til:
  • Være en unik student (Du er one of a kind!) Med evne til å skape og skape noe nytt.
  • Bli den neste generasjonen av Mavericks av virksomheten pionerene?
 11. 11
  Lev raskt, og gjøre det du kan for å antennes din egen jobbskaping, og å vise hvordan du kan være best på å utdanne deg selv og barna.
 12. 12
  Inspirere deg til nok intensitet innenfor, slik at du kan komme i gang å jobbe "smartere" (ikke bare vanskeligere), læring og tenkning mer og deretter holde deg på ulike mål for å komme videre og holde deg på sporet.

Bare gjør det

 1. 1
  Få opplæring og utdanning som du trenger for å være en Maverick-entreprenør. Slutte å lage unnskyldninger: Plan. Lagre. Søke. Nettverk. Opprett.
 2. 2
  Vurder om å utnytte en virksomhet med andre folks penger - ". Låne for å investere", som kan bety Men det kan være "ingen forskuddsbetaling" hvis du finner en motivert selger - og hvis eiendomsmegling, kan deretter pålitelige leietakere i bygningen betale regninger og boliglån, for eksempel, det er hvordan utleie fungere (være rimelig og vedlikeholde eiendom; forventer leietakere å føre vanlig slitasje, slik at så utleier, du vanligvis bør gjøre de nødvendige, vanlige typer reparasjoner).
 3. 3
  Bestemme om du vil kjøpe en virksomhet eller leie bolig: i ditt navn eller i en ny bedriftens navn. Søk etter en mulighet. Man vanligvis bare kan og vil finne noen ønsket element, hvis man er ute: Se etter muligheter eller se etter måter å "skape din egen lykke".
 4. 4
  Bruk opp til 100%, det vil si: ". Andre folks penger" prinsippet om å bruke Kontroller følgende:
  • At du får en veldig god deal (betale mindre enn markedsverdi) i en stabil eller bedre plassering.
  • "Gjør din fortjeneste når du kjøper varer" betyr at du kjøper rett og selge rett - om sine detaljhandel, engros, råvarer, eiendom, ideer, talent eller ansette folk som smart eller smartere enn deg selv (som trenger egnede varer eller lat arbeidere?)!
  • At du har virkelig potensial til å øke verdien betraktelig ved å feste opp med reparasjoner, og kle seg med noen rimelige, mindre forbedringer.
 5. 5
  Visualisere kreativt at dine kunder og / eller dine leietakere betaler for mye for deg. Du vil derfor trenge bare litt penger til å eie din virksomhet eller eiendom. Vurdere å holde kjøpet, slik at virksomheten inntekt eller leier betale den av for deg i løpet av tiden.
 6. 6
  Gjøre en fortjeneste. Er mer penger kommer inn enn kommer ut, over en periode? Ser du at når du eier en bedrift eller leie bolig som du trenger for å lage en "positiv cash flow" (eller kall det en fortjeneste) for å ha virksomheten betale deg og betale for seg - for å unngå å gå blakk.
 7. 7
  Kjøpe lavt og selge høyt gjelder alt. Sjekk innholdet i din bankkonto, lommer eller vesken - "Hvor er pengene?" Hvis du ikke kan gjøre en positiv kontantstrøm, betydelig profitt, kan du fortsatt bo i virksomheten, dersom den grunn at det er "ikke et godt resultat" kalles en "tap på papiret," dvs etter alle utgifter av virksomheten er betalt og avskrivninger er beregnet på utstyret, og på forbedringer og inventar - så er du fortsatt i stand til å eksistere ganske-bra, og holder på og til slutt kan det bli bedre...
 8. 8
  Arbeid opp til dobbelt så mange timer i virksomheten din som du ønsker før det blir bedre. Mange butikkeiere har bodd på loftet eller på baksiden av butikken for å få den opp og kjører.
 9. 9
  Kjenne hvordan spillet har endret seg. Flere tiår etter andre verdenskrig, gjorde den store europeiske jobb å skape økonomi nok av jobber: men hvor mange nye innovatører? Jobs var rikelig inkludert 20 millioner i 1990: "Men siden desember 1999 har det vært" null netto jobb "creation-'nada, zippo'." Forstå at dette har positive så vel som de åpenbare negative effekter for tiden for en jobb skaperen.
 10. 10
  Tjene penger og skape arbeidsplasser, selv om det ikke er din mest foretrukne området. (Innse at én av seks europeere - Spring 2010 - var arbeidsledige eller under næringsdrivende, i hovedsak: kan ikke finne heltidsarbeid eller som betaler Noen økonomer si til å forvente pre-lavkonjunktur nivåer i rundt 2016..)
 11. 11
  Tenk over hvordan du kan lage enda en jobb for ikke bare deg selv, men for både nyutdannede og dropouts: hvis du kan, og hjelpe de som leter etter arbeid - og spesielt til økonomi og jobb vekst gjenopprette.

Forvent å gjøre det selv

 1. 1
  Ikke vent på din utdanningssystemet eller regjeringen til å snu "lærde" i innovative forretningsmodeller pionerer! Den slags forutsetning ville være et problem. Det har ikke vært mønsteret av suksess. Man må starte - går du få din del ved å starte små, men drømmer stort.
 2. 2
  Prøv å oppfordre politikerne til å forfølge ekte tverrpolitisk programmene ikke med bare to, fire eller seks fra en annen part eller ideologi å hjelpe potensielle kunder i næringslivet. Alle parter kunne elsker å lage rene muligheter og arbeidsplasser i privat sektor, hvis mulig.
 3. 3
  Bli med andre for å skrive dine representanter og å skrive dine senatorer til å oppmuntre lovgivning for bedre liten forretningsmulighet, småbedrifter lån, infrastruktur karrierer og arbeidsplasser, for å lette arbeidsledigheten så mye som mulig - spesielt å åpne opp utlån for eksisterende og nye gründere, små bedrifter. Men fremgangen kan være smertelig treg for millioner av familier. Sørg for å inkludere din by eller tettsted og postnummer postnummer for å unngå at din e-post eller brev ignorert som fra anonym person.
  • Tenk samlingspunkt med andre mennesker til å rope med en Pac, te part eller den nyere "Kaffe Part", eller en formell politisk parti, etc. for å fornye de økonomiske idealer og insentiver for på lang sikt, lang sikt, for det europeiske lys, medium og tungindustri for å bidra til å skape atmosfære for små bedrifter og arbeider for profitt.
 4. 4
  Prøv å kjøpe ditt eget område eller landets produkter til beste for virksomheten din innsats, for eksempel: "Buy European" under dette den vanskeligste "internasjonal" konkurranse for livet.
 5. 5
  Sjekk bevis for å se at du kan vinne den økonomiske rase. Tegn på utrolige ideer som bringer på nedgangen er alle rundt oss:
   • De nederste 20 etasjene i det nye World Trade Center er å være omsluttet av glass laget i Kina?
   • Hvem som bestilte den nye 28-fots statue av Martin Luther King Jr for Mall i Washington fra kinesiske workshops?
 6. 6
  Tenk, "få enda!" - Men først kanskje du burde bli sint - og deretter komme inn i virksomheten i hva som fungerer for deg og skape arbeidsplasser.
  • Husk hva som gjorde USA en mest dynamiske nasjon i verden, og kan gjøre det igjen: Vurdere viktigheten av å utdanne motiverte og innovative unge mennesker. I sin nye bok, Harvard økonomer Claudia Goldin og Larry Katz da USA ble verdens rikeste nasjon på begynnelsen av det 20. århundre fordi vi utviklet industri og utdannet flere av våre barn enn noen andre.
 7. 7
  Vurdere å påvirke tusenvis av studenter over en levetid som lærer med alternativ sertifisering. "40 000 college seniorer brukt dette året for å undervise for Europa, frivillig undervisning corp."
  • Vurdere å starte en charter skole (state chartret), privat eller kirke relatert skolen. Finne eller organisere en gruppe, klubb - eller mer sannsynlig slags kirke som er interessert i å ha en skole, din menighet kan innrede klassen bygningen, kapell, lekeplass, kafeteria området, og parkeringsplassen, etc. Begynn med barnehage, to førskolen klasser, deretter øke i det neste året til å inkludere en eller to barnehager klasser, og holde utvide.
  • Når nok av dere barnehagen nyutdannede ønsker å gå til første klasse, deretter registrere førsteklassingene tidlig som mulig på våren for høsten samme år, hvis ikke kan du bygge det opp til to førsteklasser, og deretter starte en andre klasse. Dette kan vokse til skolen (hvis du har få studenter deretter tredje og fjerde klassinger kan undervises sammen i ett klasserom, også 5. og 6. klassing i en annen - med ulike lærebøker per klassetrinn). Sjekk relaterte akkrediterte skoler for regionale og nasjonale, private organisasjoner for å sertifisere lærere i henhold retningslinjer for full akkreditering etter en periode. State relatert akkreditering, sertifisering, kan eller ikke kan være nødvendig i staten for private eller kirkelige skoler.
 8. 8
  Utvikle, forbedre eller finne opp nye produkter fordi: personlig, og teknologisk forskning er nøkkelen til å skape arbeidsplasser. MIT president Susan Hockfield bemerker at "investering etter andre verdenskrig skapte bølger av nye næringer og arbeidsplasser innen elektronikk, kjernekraft, romfart, kommunikasjon og databehandling."
  • Ikke vær treg i forhold til andre sulten konkurranse. Som "New York Times" spaltist Thomas Friedman påpeker, vi "har bare en liten håndfull av de 10 beste globale selskaper i fremvoksende grønne næringer" så langt i USA
 9. 9
  Være pålitelig, og forventer nådeløse konkurransen. Det er kommet for å bli. Du bør ikke være redd eller motet av hardt arbeid og konkurranse. Det er ikke hvem du er, hvis du har den type ambisjoner som kreves for å gjøre denne nyskapende.
 10. 10
  Innovere i en tid med motgang, "bli vant til det, komme over det, og komme videre med det." per en predikant Peter Gomes, sier om hvordan man skal håndtere motgang i livet.
  • Inntil du er en arbeidsgiver må du kanskje søke etter en jobb. Prøv å bruke "gratis jobbsøkerkurs verktøy" som en på Parade Magazine, parade.com.

Tips

 • Du kan bare trenger bare en, men du kan finne en hundre eller hundre, flere ideer i tillegg til disse.
 • Eksempler på å skape noen form for strøjobber - deltid - opp til full-time, som forretter, bare prøve å oppfylle behov, for eksempel:
  • loppe-marked andres søppel,
  • gå rundt, plukke opp og salg søppel og skrap metall på søppel dager,
  • få mat og husly for vaske klær, servise, etc. (det skjer);
  • bolig, rene hus,
  • kommersielle, rene kontorer,
  • foreta reparasjoner og vedlikehold på:
   • biler, gressklippere, etc.
   • datamaskiner,
   • hus;
  • vask vinduer,
  • barnevakt,
  • skape en barnehage (få lisens),
  • lage mat,
  • salg gratulasjonskort,
  • huset sit,
  • maling,
  • sy, monogram, brodere, endre klær;
  • tint vinduer,
  • gjøre ombygging,
  • hagearbeid,
  • rake løv,
  • måke snø,
  • gå hundene,
  • stelle hundene,
  • gjøre hjelpe-kontaktannonser:
   • eldre i sine hjem;
   • syk eller utvinne;
   • shopping tjenester...
  • salg din kunst;
  • salg din skrive ferdigheter på college;
  • gjøre tekstbehandling;
  • gjøre bokføring, gjøre selvangivelsen,...
 • Siden da har det blitt den virksomheten sektoransvar for suksess eller "feil" av utdanningen for å slå deg ut som en bedrift pioner? En slik forutsetning er et problem, men mange unge gradienter har ingen erfaring og du må utdanne / re-utdanne dem etter behov.
  • Hver person må bestemme sin egen karrierevei og skjebne.
   • Du kan ikke forvente at bedriften eller bransjen til å ta ansvar for din virksomhet og arbeid "suksess eller fiasko", men du kan skape arbeidsplasser!

Se på listen over måter for personer med noen mobilitet, noen mental skarphet, kan lage en eller flere jobber:

 • Når du skriver e-post og / eller brev til offentlige tjenestemenn, inkludere din fullstendig adresse for å unngå at skriftlig ignorert.

Advarsler

 • Bedriftene kunne lære opp ansatte for mange nye arbeidsplasser (f.eks programmering, IT, HR, salg, etc) og du betaler mindre før treningen var ferdig, men bedriftene kan se til utenlandske arbeidere for billigere allerede trent hjelp fra andre land.
 • Politikere kan legge for mye vekt på en høyskole utdanning for å få hjelp. Det er derfor noen som søker et lån for karriere opplæring (ikke en fire års utdanning) kan ha problemer med å få et lån!
 • I de siste barn ferdig om to nye år med skolegang enn sine foreldre, men ikke nå. Noen bremset ned og andre sped opp:
  • Europas college konfirmasjonen priser av unge mennesker har falt i 12. plass.
  • I 1960 hadde USA den øverste videregående skole rate i verden, ved begynnelsen av 2000-tallet, var vi 19..
 • kan skade eller hjelpe deg, så tenker ikke fungerer mot politikere som tillater eller oppføre selvødeleggende regler og handelshindringer - lik dem som angivelig bidro til å vekke stor depresjon, når andre nasjoner kan ha derfor ikke kjøpt dine nasjoner produkter.