Wkono

Hvordan åpne en sveitsisk privat bankkonto

En sveitsisk bankkonto er ikke å forveksles med en sveitsisk Private Bank Account. Sveitsiske Private bankkonti tilbyr den høyeste kvalitet offshore banktjenester tilgjengelig. Det er mange grunner til at et aksjeselskap eller et firma eller en privatperson velger å åpne opp en sveitsisk privat bankkonto. Swiss private banking er den mest prestisjefylte bank i verden. Private bankfolk bygge opp sterke relasjoner med sine kunder å hjelpe dem for å sikre en mer økonomisk velstående utløp for dem. Private bankkontoer i Sveits er vanligvis kun tilbys til kunder med 223 890€ USD for å sette inn eller konsekvent enestående vekst i virksomheten / personlig inntekt.

Trinn

Hvordan åpne en sveitsisk privat bankkonto. Være trygg på at den sveitsiske bankfolk er de mest prestisjefylte og erfarne private bankfolk i verden.
Hvordan åpne en sveitsisk privat bankkonto. Være trygg på at den sveitsiske bankfolk er de mest prestisjefylte og erfarne private bankfolk i verden.
 1. 1
  Være trygg på at den sveitsiske bankfolk er de mest prestisjefylte og erfarne private bankfolk i verden. Sveitsiske banker velkommen kontoer fra hele verden. Den viktigste grunnen for mange mennesker som ønsker en sveitsisk bankkonto må forholde seg til den legendariske personvern slike kontoer gi.
 2. 2
  Vet at swiss har noen av de strammeste regelverket i hele verden så langt som hvem som kan få tilgang til kontoen din. Hvis du leter etter en måte å "beskytte" eiendeler fra snoopy etterforskere, kan en sveitsisk konto være det ideelle stedet.
 3. 3
  Ha tillit til at banken hemmelighold ikke er løftet for skatteunndragelse. Dette er fordi unnlatelse av å rapportere inntekter eller eiendeler som ikke er ansett som en forbrytelse i Sveits. Som sådan, kan verken den sveitsiske regjeringen, og heller ikke noen annen regjering, få informasjon om din bankkonto. De må først overbevise en sveitsisk dommer at du har begått en alvorlig forbrytelse som kan straffes av den sveitsiske straffeloven.
 4. 4
  Vær komfortabel i å realisere at hemmelighold ikke vil bli løftet for private forhold som arv eller skilsmisse hvis du har holdt din bankinformasjon strengt konfidensiell. Det er opp til saksøkerne å bevise at kontoen eksisterer hvis de ønsker dommeren å forfølge saken.
 5. 5
  Åpne en konto via internett. Swiss private banking har en tendens til å ønske et minimum av 223 890€ for å åpne en konto.
 6. 6
  De fleste private banker i Sveits kan arrangere en personlig bankmann å møte deg på et sted du velger, når det passer deg.

Tips

 • Når du har tatt kontakt med banken, vil en sveitsisk privat bankmann snakke deg gjennom prosedyren for å åpne en konto.

Eksterne lenker

Advarsler

 • Ikke alle sveitsiske bankkontoer er skattefrie. Den sveitsiske private banker har en tendens til å sette en skatt kjøretøy sammen for deg slik at du betaler lite eller ingen skatt.