Wkono

Hvordan lage en bankoverføring

Noen ganger de vanlige metodene for å betale en regning, for eksempel en sjekk, kredittkort eller debetkort, ikke er tilgjengelige, eller en betaling må skje umiddelbart. Lær hvordan du gjør en bankoverføring eller telegrafisk overføring betaling og du vil være klar for slike uforutsette hendelser. Du kan betale en regning direkte til en leverandør bankkonto eller sende penger til venner eller familiemedlemmer. Bankoverføringer klare så snart de er mottatt.

Trinn

Hvordan lage en bankoverføring. Finn ut navnet på banken der du ønsker å sende penger.
Hvordan lage en bankoverføring. Finn ut navnet på banken der du ønsker å sende penger.
 1. 1
  Finn ut navnet på banken der du ønsker å sende penger. Du trenger å vite at bankens ABA sjekk routing-nummer og kontonummer til betalingsmottaker. Du trenger også å vite navn og postadresse til betalingsmottaker og beløpet som skal overføres. Du vil da gi denne informasjonen til banken din.
  • ABA routing nummeret er nederst til venstre side av en sjekk. Det kontonummeret er funnet til høyre for ruting nummer.
 2. 2
  Finn ut mottakeren bankens internasjonale bank-kontonummer kode og Bank Identifier Code (BIC). Be mottakeren kontakte sin bank for International Banking Account Number og BIC-koder.
 3. 3
  Ta kontakt med banken på et kontor eller filial eller via telefon for å sette i gang en overføring. Du kan fylle ut et overføringsskjema på det fysiske bank kontor eller gjøre en telegrafisk Transfer betaling over telefon. Et annet alternativ er å sette opp en nettbank-konto på Internett og gjøre en online bankoverføring.
 4. 4
  Legg merke til at det ofte er avgifter for bankoverføringer, avhengig av hvordan betaling skjer. Både avsender og mottakers banker tar gebyr, som ofte kan gjøre bankoverføringer dyrt.
  • Spør banken nøyaktig hvor mye penger vil bli trukket for en telegrafisk Transfer betaling slik at du vet nøyaktig hvor mye penger å sende. Hvis du ønsker å betale en regning på 75€, men ledningen bare 75€ regningen ikke vil bli betalt i sin helhet fordi den mottakende bank og middels banker samle en avgift fra 75€.

Tips

 • Fordi banker fastslå identiteten til både avsender og mottaker, bankoverføringer er en svært sikker metode for å sende penger.

Advarsler

 • Aldri overføre penger til noen som sender deg en uønsket e-post tilbyr å sende deg en sjekk, som er en vanlig Internett-svindel. Han vil be deg om å koble ham et mindre beløp i retur, og som betaling, holde deg forskjellen. Sjekken kan klare utgangspunktet, men snart, lærer banken at sjekken er ikke bra. Som et resultat, er du ansvarlig for hele beløpet.
 • Kontroller at du har riktig informasjon for mottakeren, spesielt det kontonummeret du skal overføre penger til, fordi overføringen ikke kan reverseres.
 • Du kan ikke hente penger hvis du bruker en bankoverføring, så vær sikker på at du ønsker å gjøre betalingen før du bruker denne metoden.