Wkono

Hvordan å snu noen av med stil

Bla noen av er en perfekt måte å vise sinne og frustrasjon til noen som har kuttet deg av, fornærmet deg, eller til noen du ikke liker. Det kan kalles å gi fuglen, den store, eller mellom linjene. Husk akkurat som mooning eller forbannelse dette er en samfunnsmessig tabu og bør brukes med forsiktighet.

Trinn

Hvordan å snu noen av med stil. Den vanlige fornærmelse.
Hvordan å snu noen av med stil. Den vanlige fornærmelse.
 1. 1
  Den vanlige fornærmelse: utvide armen mot person, ansikt baksiden av knyttneven din til dem og utvide langfingeren ut.
 2. 2
  Den doble langfingeren: strekker begge armene ut med baksiden av knyttnevene mot den personen og forlenge både midtre fingrene ut.
 3. 3
  Krypekjøring nese fornærmelse: Opptre som du kommer til å klø nesen ansikt baksiden av knyttneven din til å møte den personen og klø med langfingeren.
 4. 4
  X: krysse både midtre fingrene sammen og presentere det ved å holde dem til brystet.
 5. 5
  Ballongen: Presenter din knyttneve, forlenge tommelen og putte den i munnen litt, handle som du blåser opp en ballong og sakte oppblåst hånden og presentere en åpen hånd med alle fingrene utvidet. Deretter holder du langfingeren på den hånden med den andre hånden og Hev hånden. Du vil da ha en langfinger utvidet på person.
 6. 6
  Den doble ekstrem: (merk bare folk med lange armer kan trekke dette av) med begge hender med midterste fingrene utvidet ta med armene bak deg tilbake og gjennom beina. Du bør ha både midterste fingrene klart presentert.
 7. 7
  Den jack-in-the-box: Presenter din knyttneve, så ta derimot lage en knyttneve, og skru den i sirkler ved siden av den andre neven mens nynner jack-in-the-box melodi, få raskere som du nynne. På det punktet hvor kontakten er ment å sprette ut, bla opp langfingeren og fullføre melodi.
 8. 8
  Trompet: blåse på tommelen under dekke av å spille trompet, periodevis som viser langfingeren. Legg noen musikalske effekter for stil.

Tips

 • Shout en forbannelse ord mens du fornærmer med langfingeren.
 • Prøv smilende mens forbannelse, vil det avvæpne og forvirre målet.
 • Sterkt holder opp fingeren med en streng ansiktsuttrykk.

Advarsler

 • Dette er en stor samfunnsmessig tabu, og vil stort sett liker friste den personen du blar seg å bli sint og angripe deg.