Wkono

Hvordan å illustrere en bok

Er du en naturlig artist? Godt med en blyant eller maling? Så vil du kanskje å illustrere en bok en dag. Her er noen tips for å komme seg på rett vei.

Trinn

Hvordan å illustrere en bok. Få jobben.
Hvordan å illustrere en bok. Få jobben.
 1. 1
  Få jobben: Du kan ha en venn i bransjen for å publisere eller redigering av bøker, ville det være en god idé å kontakte dem, hvis mulig. Hvis ikke, som mange andre håpefulle artister kan du kontakte et forlag via telefon eller brev og be om et møte eller avtale for å vise skisser og bilder. Ikke føl deg dårlig hvis det første selskapet slår deg ned. Bare prøv igjen. Sjansene for at et sted der ute er noen som leter etter akkurat det du kan gjøre.
 2. 2
  Les utkast: Når du endelig finner noen som trenger dine tjenester de vil gi deg enten en eller mange muligheter for ulike romaner og bøker. Du må selvsagt lese et utkast eller hvis historien er et opptrykk lest den opprinnelige boken forrige til opptrykk. Du kan være heldig nok til å ha muligheten til å gjøre en cover eller støv-jakke design. Du må sørge for at du forstår tomten og dens karakterer, husker sine følelser kommer til uttrykk gjennom kunsten din.
 3. 3
  Møt forfatteren: Etter endelig bestemmer seg for en bok eller roman komme sammen med forfatteren eller en representant for forfatteren og diskutere hvilke deler av historien deres bør komme til uttrykk gjennom arbeidet. Du kan bestemme om en rekke ting, inkludert cover, kapitteloverskrifter, eller å ha dem spredt gjennom hele boken. Du vil også diskutere hvilke medier du skal bruke til å lage illustrasjonene og hvilke scener er mest fremtredende og viktig.
 4. 4
  Fullføre arbeidet: Mange andre mennesker vil være der for å hjelpe deg på veien til etterbehandling arbeidet ditt. Snart nok det vil være på hyller og du vil bli satt opp etter en annen jobb med dette selskapet.

Tips

 • Prøv å se gjennom utkastet og plassere en Post-it der det er en veldig detaljert beskrivelse eller scene du ville like å jobbe på. Du kan gå tilbake til laget ditt og peke ut dine funn, kanskje til og med gi deg en sjanse til å jobbe med dem.
 • Lytt nøye til hva forfatteren og hans / hennes stab vil i hvert bilde, ta notater kan være en stor hjelp. Du må kanskje gjøre om et ferdig stykke hvis de ikke tror det er sant.
 • Ikke besette over arbeidet ditt for mye, eller du kan stå overfor "kunstnere-block".

Advarsler

 • Prøv å være enig med forfatteren det beste du kan - de alltid kan få en annen illustratør, men du kan ikke alltid få en annen jobb som den du hadde.
 • Ikke få sparken.