Wkono

Hvordan sende en flørtende tekstmelding

Sende en flørtende tekstmelding kan være vanskelig. Å vite hvordan ord en melding til høres helt perfekt kan bare komme gjennom prøving og feiling.

Trinn

Hvordan sende en flørtende tekstmelding. Ikke vær redd for å sende den første meldingen (både gutter og jenter).
Hvordan sende en flørtende tekstmelding. Ikke vær redd for å sende den første meldingen (både gutter og jenter).

Sende en flørtende tekstmelding

 1. 1
  Ikke vær redd for å sende den første meldingen (både gutter og jenter). Viser initiativ vil bidra viser den andre personen at du er genuint interessert i dem. Det er også et tegn på mot, som kan være ganske sexy!;)
 2. 2
  Snakke med den andre personen normalt før flørting (begge). Dette viser at du ikke er interessert i en one night stand type forhold, men heller at du kanskje ønsker å date denne personen. Du kan stille spørsmål om personens liv som å bli kjent med dem bedre, men ikke bli for invasiv! Stille spørsmål som "Har du noen kjæledyr?" Spør et spørsmål som dette vil senere gi deg muligheten til å si "Jeg vil møte ditt kjæledyr!" og dermed gi deg en mulig date!
 3. 3
  Begynne å flørte (begge). Enten person kan begynne denne flørting. Start ved ganske enkelt ved hjelp Blunkende ansikter ved slutten av en melding. Du kan sette noen hentydninger i meldingene. Hvis den andre personen ikke reagerer på den flirtatiousness av tekstene dine, de er mest sannsynlig uinteressert, noe som tyder på at du bør slutte å flørte umiddelbart!
 4. 4
  Folkens, når du flørte med en jente, kompliment henne masse. Fortell henne at du elsket henne skjorte, halskjede, sko, eller noe annet. Være beskrivende. Hvis du forteller henne "Du så hyggelig at skjørtet i dag." det er fint, men ikke en selger funksjonen. Når jeg fikk en tekst som sier: "Du så fantastisk i din blyant skjørt i dag, det gjør bena ser så lang og sexy;) du er en vakker jente!" Kompliment øynene på en dag hun ikke på seg sminke. Dette vil bidra til å øke sin tillit, og bevege deg langt unna å være "venn-regulert".
 5. 5
  Jenter, husk at gutta også elsker å bli komplimentert! Fortell dem at de så fin, eller kompliment dem på det fantastiske stykket de gjorde på sin siste fotballkamp. Vær kreativ, men fortelle sannheten. Fortell ham at han er fantastisk, kjekk, søt og morsom, og jeg er positivt at han vil gjengjelde tjenesten.
 6. 6
  På et visst punkt, fortelle ham / henne at du må gå. La den andre personen ønsker mer. Pass på at du ikke bare slutte å svare, da dette kan legges til grunn som ikke-interesse. Men fortell dem: "Jeg vil gjerne holde tekste deg, babe, men jeg skal på en joggetur." Dette kan gjøre personen litt sjalu, gjøre dem til kitt i hendene.

Tips

 • Bruke symboler. Glade ansikter:) Jeg fikk det står;) og hjerte <3 er alle måter som bidrar formidle budskapet ditt.
 • Vær høflig til hverandre og respektere andres grenser.
 • Vær trygg på dine evner, og ikke tvile på deg selv!
 • Bruk riktig grammatikk. Mange tror at ved å bruke tekst lingo, du blir lat. Vis hvem du ønsker å imponere at du bryr deg nok om ham / henne til å bruke riktig grammatikk.
 • Sørg for at du flørte med personen i det offentlige også!
 • Alltid smile, bølge, eller ha samtaler med den personen du liker når du ser dem.

Advarsler

 • Ikke send bilde som du ikke vil at resten av skolen din for å se.
 • "Need TTYL. Å tisse." Ikke teksten noe brutto som gjør
 • Ikke tekst ham / henne hele tiden... det er skummelt.
 • Flørting kan føre til sexting så sørg for at du setter grenser

Ting du trenger

 • Mobiltelefon
 • Tillit