Wkono

Hvordan finne tilskudd

Grant skriving kan være en krevende prosess, men når mestret, tilskudd sørge for midler til å finansiere prosjekter for non-profitt eller pedagogiske organisasjoner.

Trinn

Hvordan finne tilskudd. Bestemme og forstå organisasjonens område av størst behov for finansiering.
Hvordan finne tilskudd. Bestemme og forstå organisasjonens område av størst behov for finansiering.
 1. 1
  Bestemme og forstå organisasjonens område av størst behov for finansiering. Utvikle et budsjett, sammenstille forskning og referansemateriale for ditt program eller prosjekt.
 2. 2
  Bruk foundation katalog eller grantselect finnes i de fleste biblioteker for å forskningsfinansierende prospekter. Se i din egen lokale Foundation data bok, "tilskudd" Bibelen, som viser nesten alle innvilgelse organisasjonene i staten.
 3. 3
  Gjennomføre et søk etter innvilgelse organisasjoner. Fokusere søket på tilskudd knyttet til organisasjonens behov: ". Tilskudd til programmer som hjelper barn med kreft" f.eks "tilskudd til en ny bygning" eller
 4. 4
  Kompilere alle forskningsdata på et regneark. Inneholde kontaktinformasjon, tilskuddet misjon og hva tilskuddet støtter, søknadsveiledningen, gjennomsnittlig finansiering gave og tidsfrister.
 5. 5
  Skriv forslaget i en rapport format med kapitteloverskrifter og punkter. Ta med all informasjon tildeling organisasjonen krever.
 6. 6
  Inkludere et følgebrev kort om hvor mye midler du ber om, og gi en kortfattet oppsummering av prosjektet.
 7. 7
  Send inn din søknad og forslag.

Tips

 • Det finnes mange bøker om gi skriftlig informasjon og strategier, som du kan kjøpe i butikken, på nettet, eller få fra biblioteket. Vurdere å ta et tilskudd skriftlig klasse.
 • Hvis en innvilgelse organisasjonen ikke har et bestemt program format, gir et sammendrag. Inkluder program mål, hvordan midlene skal brukes, historien om organisasjonen og annen relevant informasjon.
 • Sjekk ut www.guidestar.com hvor du kan finne en innvilgelse organisasjonens IRS-skjema 990 og oppdage sin finansiering mønstre og historie.
 • Vær nøye med å overholde alle Funder retningslinjer eller ditt forslag vil mest sannsynlig bli kastet ut.

Advarsler

 • Ikke send ut masse, blinde forslag til tildeling organisasjoner. Det er viktig å skreddersy hver forslaget til tilskuddet Funder retningslinjer.
 • Husk at en bevilgning ikke "gratis penger". Et stipend etablerer en kontrakt mellom organisasjonen og finansieringskilden. Organisasjonen din er juridisk bundet av tilskuddet er ment finansiering. Vær forberedt på å gi finansiering organisasjon med oppfølgende rapporter.