Wkono

Hvordan bruke klistrelapper


Har du noen gang lurt på om det kan være mulig å bruke mer enn bare å fortelle sjefen noen ringte? Disse fargerike klebrige pads av papir er fantastisk for mange formål. Les videre og du vil begynne å få klistrelapp kreativ!

Trinn

Hvordan bruke klistrelapper. Få en pute eller to av lapper.
Hvordan bruke klistrelapper. Få en pute eller to av lapper.
 1. 1
  Få en pute eller to av lapper. De er også kjent som "Post-it" notater.
 2. 2
  Skrive meldinger. Den mest selvsagte bruk er å skrive meldinger på den. Skrelle den av og feste den til mapper, stoler, dataskjermer etc., uansett hvor den person som leser notatet vil finne det. Bruk klistrelapper til å legge igjen meldinger på en dør om avkastningen tid eller oppholdssted hvis du må sprette ut. Dette er nyttig for kontor dører, for bakdøren hvis naboene kommer ringer eller forretningsmessige dører når du komme ut for en lunsjpause. Naturligvis, ikke gjør dette hjemme hvis du har sikkerhetsproblemer.
 3. 3
  Bruk dem til å markere et sted. Lese en lang lærebok og ønsker å huske hvor det viktige poenget er? Feste et notat i den.
 4. 4
  Hold styr på alle de oppgavene du trenger å gjøre på jobben eller i studien. Det kan være nyttig å fargekode oppgaver og plassere notater i en rekkefølge som hjelper deg å holde orden på alle de tingene du trenger å gjøre.
 5. 5
  Bruk dem som midlertidige designelementer som kan flyttes rundt. Klistrelapper kan være veldig nyttig for folk som trenger å arbeide med design på papir eller storyboards som må flyttes rundt, for eksempel teater designere, forfattere, kunstnere, grafiske kunstnere, annonsører etc. De er også stor for mind-mapping når studere eller brainstorming.
 6. 6
  Legge til et notat til matvarer for å la folk få vite en rekke ting, for eksempel dato for bruk, som maten er for, hva ingrediensene er, og så videre.
 7. 7
  Bruk huskelapper for motiverende formål. Hvis du trenger å motivere deg selv til å lære noe, eller å endre noe, kan huskelapper være din beste venn. Vurdere slike ting som:
  • , Sjokolade eller annen vane. Bruk gule lapper rundt i huset eller på kontoret for å minne deg på å unngå disse sigarettene!
  • Å lære et nytt språk. Hold deg nye ord på relevante elementer i huset ditt kontor. For eksempel, hvis du skulle lære fransk, kan du stikke ordet "speil" på speil og "sjeselong" på stolen. Siden du ser disse klistrelapper gang på gang når du beveger deg rundt i huset, vil du snart lære nye ord.
 8. 8
  Lage en origami struktur fra lapper. Ved hjelp av en origami mønster, prøv å bruke gule lapper i stedet for origami papir. Du må kanskje eksperimentere mye å se hva som fungerer best og hvilke mønstre arbeid.
 9. 9
  Gjør en dekorativ klistrelapper collage. Dette kan muntre opp en ellers kjedelig arbeid eller studier hjørne med litt innsats og maksimal effekt.
 10. 10
  Kle seg i gule lapper. For rask parti eller Halloween improvisasjon, kan huskelapper være løsningen. De kan også gjøre stor vekt på kostymer av dinosaurer, reptiler osv. og som fuglefjær.
 11. 11
  Bruk huskelapper for practical jokes:
  • Dekke en annens bil med gule lapper. Det er en tidkrevende, men effektiv og morsom prank.
  • Feste notene over en sovende person.
  • Gjør et ansikt.
  • Irritere en kollega.
 12. 12
  Spille spill med gule lapper. Det er gøy på skolen for å spille "gjøre noe for meg lapp spillet". Skriv ordene "XXX meg" (f.eks sparke meg, ler av meg, sier eselet for meg) på en klistrelapp og feste det til noen. Når de finner det, fortelle dem til å feste den på noen andre. Og at personen vil feste det til en annen person. Vær forsiktig med å lage forslag for negative eller uvennlige, da dette spillet er ment å være i godt humør.
 13. 13
  Gjør en klistrelapp jul dekorasjon kjeden. Sannsynligvis best overlatt til de med stor tålmodighet.

Tips

 • Klistrelapper gjøre stor handlelister. De er kompakte og kan bli sittende fast inne i en lommebok eller veske for enkel gjenfinning.
 • Huskelapper og "Post-It" s kommer i en rekke farger og stiler. Former inkluderer epler, bamser, stjerner og blader. Fargene er vanligvis gul, oransje, limegrønn, sjokkrosa, blå, lilla og pasteller av disse nyanser.
 • En morsom måte å passere notater med gule lapper er å prøve og lage en liten konvolutt med en klistrelapp og deretter sette en annen brettet lapp i den.
 • Det kan være morsomt hvis du dekke selv med gule lapper i stedet for noen andre. Spør en venn til å hjelpe med ryggen.

Advarsler

 • Hvis du kommer til å klistrelapp noens bil, holde notater bort fra frontruten, ventiler og sidespeil hvis bilen er ment å være drevet på denne måten. Det beste er om bilen ikke er kjørt, men som huskelapper vil fly av gårde og bli søppel.
 • Klistrelapper kan distrahere deg