Wkono

Hvordan å lære russisk fort

Det er ikke vanskelig å lære russisk hvis du tar en ny tilnærming, og ikke gå seg vill i den kompliserte grammatikken. Bruk en naturlig og intuitiv læring tilnærming og mestre det grunnleggende på et blunk!

Trinn

Hvordan å lære russisk fort. Begynne å lære å skrive russisk.
Hvordan å lære russisk fort. Begynne å lære å skrive russisk.
 1. 1
  Les og lytt: Lære å lese russisk i det kyrilliske alfabetet er ikke vanskelig. IKKE begynne å lære alfabetet og lage lyder. Betyr lære å si din ABCs hjelpe deg til å snakke engelsk? Nei Bare start med enkle ord i en dialog der ideen er klart. Du kan se et enkelt eksempel på dette nettstedet: http://elearnrussian.com og i videoen nedenfor.
 2. 2
  Begynne å lære å skrive russisk: Du kan også lære dette svært raskt. I ca 2 timer med en god metode, vil fingrene kjenner tastaturet. Ditt bevisste sinn vil ikke, men fingrene vil og så bare fortsett å øve og hastigheten vil få raskere og raskere. Det er best å starte med en gang slik at du skriver på samme nivå som du lærer. F.eks. - Что это? (Hva er dette?) - Что? (Hva?) - Это. (Dette.) - Это книга. (Det er en bok.)
 3. 3
  Snakke russisk: Følg de enkle russiske dialoger med lyd lese og snakke høyt, "ekko" hva du hører. Bare fokusere på å gjøre den samme lyden. Siden det er ofte vanskelig for nybegynnere å høre forskjellen, er det best hvis du har en lærer å hjelpe peke ut detaljene og hjelpe deg å mestre lydene, men med gode lydfiler og praksis, kan du administrere ganske godt på egen hånd.
 4. 4
  Praksis daglig: Det er best å ta 10 minutter, tre ganger om dagen, hver dag og praksis lesing, lytting og snakking. Språklæring er faktisk mer som å lære en sport eller musikk, og krever fysisk praksis ikke utenat.
 5. 5
  Kast dine flash-kort: De virkelig er ikke veldig effektivt. Ved å følge trinnene ovenfor, vil du bli fysisk trening selv å snakke russisk, og du trenger ikke å fokusere på bevisst å huske noe. Det vil bare skje "automatisk".
 6. 6
  Ha det gøy! Seriøst, å kunne snakke et fremmed språk er gøy, så lære det bør også være morsomt. Ha det gøy med det. Lær små uttrykk som Что что? (Hva hva?) Som folk sier når de ikke hørte hva du sa. På engelsk, vi vanligvis si "Sorry!" eller "Hva var det?" eller høflig, men mindre vanlig "Unnskyld meg?"

Tips

 • Ikke bli sittende fast i grammatikken. Bare ta hensyn til ideen blir uttrykt og "lyden" blir uttrykt. For eksempel, på engelsk, vi sier ofte: Wairdeego? (Hvor ble han av?) Og kan du forklare tydelig hvorfor vi bruker "gjorde" som er fortid av verbet "do"? Tilsvarende på russisk, er det to vanlige uttrykk for "La oss gå!": Пошли! og Пойдем!; De er ulike former av samme verb (пойти) og пошли er forbi, flertall, men det blir brukt i en situasjon som er nåtid eller fremtid. Det er litt som den engelske 'nåværende kontinuerlig' anspent blir brukt til noe du kommer til å gjøre i fremtiden. (Jeg kommer til Moskva neste uke.) Ikke overbelastes ned i grammatiske regler, bare lære å uttrykke dine ideer riktig og naturlig.
 • Lær Step-by-Step: Lære alle seks tilfeller og kjønn fra grammatikk tabeller er en monumental oppgave. Faktisk trenger du ikke engang trenger å begynne å lære infinitiv av et verb. Ovenfor, lært deg hvordan å si "La oss gå!" og nå, med samme verb, her er uttrykket når du forlater en gruppe venner, "Jeg drar!": Я пошёл! (Hvis du er en mann) og Я пошла! (Hvis du er en kvinne), og hvis det er mer enn en av dere forlater sammen, så du vil si: "Vi er av!": Мы пошли! og du ser ordet пошли igjen, og sakte ting begynner å knytte sammen og din forståelse vokser, og du ikke har studert noe grammatikk ennå. Og du har ennå til å trenge roten av verb og alle sine saker.
 • Mange russiske bokstaver har en engelsk tilsvarende, så ser vanlige engelske ord skrevet på russisk er en stor hjelp når du prøver å lære alfabetet. Hvem er dette velkjent skuespiller: Брэд Питт?

Advarsler

 • Som ovenfor, ikke overbelastes ned i grammatikk.
 • Ikke alle bøker og materiell er nøyaktig eller oppdatert. For eksempel har noen bøker lærer Кто вы? (Hva gjør du for en levende?), Men det betyr "Hvem er du?" og er ikke lenger ofte brukt for å spørre "Hvor jobber du?"