Wkono

Slik lykkes starte en liten bedrift

Over 90% av små bedrifter mislykkes i løpet av de første to årene. Hvorfor? Mange eiere ikke klarer å planlegge sine behov riktig. Det er noen enkle trinn som man kan følge for å sikre langsiktig suksess.

Trinn

Slik lykkes starte en liten bedrift. Entreprenører vet hvor mye råvarer og rett og slett hardt arbeid det tar å starte opp en bedrift, for å ta ideen fra hodet og gjør at drømmen blir til virkelighet.
Slik lykkes starte en liten bedrift. Entreprenører vet hvor mye råvarer og rett og slett hardt arbeid det tar å starte opp en bedrift, for å ta ideen fra hodet og gjør at drømmen blir til virkelighet.
 1. 1
  Entreprenører vet hvor mye råvarer og rett og slett hardt arbeid det tar å starte opp en bedrift, for å ta ideen fra hodet og gjør at drømmen blir til virkelighet. Det første du må gjøre er å ha en forretningsplan og en idé om hvilken retning av der du ønsker å gå. Still deg selv disse spørsmålene:
  • "Hvordan kan jeg ta min virksomhet der?"
  • "Hvor er det rette stedet for meg?"
  • "Skal jeg åpne denne ideen opp til andre?"
  • "Hvordan er min tjeneste eller virksomhet forskjellig fra andre bedrifter?"
  • "Hvordan kan andre hjelpe meg med min bedrift?"
  • "Når virksomheten er å gjøre profitt, bør jeg selge den?"

Dette er bare noen få av de mange spørsmålene som går gjennom en liten bedrift hode.

 1. 1
  For å være vellykket, start-ups kommer fra en kombinasjon av talenter. For eksempel kan man ønsker å være i bilindustrien og er flott med å bygge biler, tilpasse dem og gjøre dem ser bedre. Men han kanskje trenger mer enn det hvis han skal bli virkelig vellykket. Man kan vite at han er flink til det han gjør - og har et stort talent for han jobber - men han har det som trengs?
  • Kan han selge seg selv til potensielle kunder?
  • Kan han administrere kontoene?
  • Kan han ansette de rette folkene til å hjelpe ham med det arbeidet han ønsker å gjøre?

Han trenger å vite om hans talent er nok til å gjøre denne ideen fungerer, og hvis han kan bygge flere typer ferdigheter og relasjoner han trenger med leverandører, kunder og ansatte. Det kan være en skremmende proposisjoner. Rå talent og vilje til å lære de ekstra ferdigheter er i hjertet av en vellykket gründer venture.

 1. 1
  En av de mest kritiske delene av å være en vellykket oppstart er å ha gode ideer, og å være villig til å handle på dem. Den vellykkede entreprenør er en som jobber hardere enn noen andre, som lærer av feilene til andre som allerede har prøvd og feilet, og som følger ledelsen av andre som har lyktes allerede. Vær oppmerksom på suksesser og fiaskoer av andre, og lære hvordan du kan unngå fallgruvene og hvordan du bruker historien om andres suksesser som modell for dine egne bestrebelser.
 2. 2
  Hvis du har talent du trenger for å drive virksomheten, gode ideer for å få den av bakken, har gjort din forskning og forstå hva andre før du har gjort det bra, og til slutt, hvis du har en god, solid sett med etikk bak deg, er du halvveis der. Du har et solid fundament å bygge videre på.

Når du starter opp din virksomhet

 1. 1
  Lønnsslipp avhengighet: gründere må bryte avhengigheten av å måtte få en lønnsslipp! Hvis du bygger en bedrift, må du tenke langsiktig. Bygg din første jobb i dag for fremtiden, ikke den andre veien rundt. Investere i virksomheten og sørge for at den har tilførsel av midler den trenger for å lykkes. Du er din business. Betal inn i din virksomhet først og det vil til slutt lønne deg mer dypt enn bare en lønnsslipp kunne!
 2. 2
  Ikke være 99%: Ikke hør på de som sier du ikke kan gjøre det. Husk bare fordi det er en "Jeg er 99 prosent" bevegelse, det betyr ikke at du må lytte til dem. Hvis du ønsker å være en vellykket bedriftseier må du tenke som en prosent. Du må ønske å gjøre penger, og å gjøre det i din bransje. Du må ønske å selge varer og tjenester for et overskudd. Bare ikke glem de som hjalp du får der du er. De er de viktigste personene du har, må du ikke glemme å respektere dem.
 3. 3
  Bare gjør det: Som eier en liten bedrift, har du ikke luksusen av å ha en menneskelig ressurs avdeling, eller en assistent, eller en stab for å holde alt på sporet for deg. Ofte er du den som kreves for å gjøre alt, og å gjøre det selv. Du kan få hjelp nå og da, men er du som jobber hardt, og du som er den eneste vesen som gjør både feil og prestasjoner for selskapet. Være som Nike-husk det er ikke veikart for å komme deg dit. Den beste måten å gjøre det på er ved å gjøre arbeidet.
 4. 4
  Gjøre feil: Feil er læring erfaringer. Hvis du kommer til å mislykkes, mislykkes fort, og mislykkes billig. Det er uunngåelig at du skulle mislykkes - tror ikke du vil ikke. Det ville være arrogant å anta at du er immun mot det. Det er bare en normal og naturlig del av læringsprosessen. Tenk på de siste nyhetene, Instagram første produkt mislyktes og nå Facebook er å kjøpe sin app for 5€ milliarder. I deres tilfelle, om det så dårlig på den tiden og det sannsynligvis ikke føler så stor, var sluttresultatet at de gikk tilbake og skapte et bedre produkt som endte opp med å selge for 5€ milliarder dollar.
 5. 5
  Være naivt: Hvorfor bør du være naiv hvis du kjører en bedrift? Vel, tenk på de erfarne veteraner der ute i Corporate Europe gjøre ting slik de alltid har gjort. Det er enkelt - alle de tingene som du mislikte om dem mens du arbeidet ved siden av dem oppmuntret du legge alt bak seg til å sitte i setet du opptar akkurat nå, starte din egen virksomhet, der etikk, integritet, og gode ideer bety noe. Så gå videre og være naive og gjøre ting på en enkel måte, i en "Jeg stoler på deg" måte, i en "Jeg er her for å hjelpe deg" måte. I stedet for å hamstre dine ideer, gå videre og samarbeide med andre. Glem "meg, meg selv og jeg"-mentalitet, tenk på hvordan du kan arbeide sammen med andre for å skape noe større og bedre, og du vil oppsøke steder du aldri drømt mulig.
 6. 6
  Ha et godt lag: du trenger hjernekraft for å komme dit du vil dra, og dermed må du skape et godt team som betyr at du må respektere dem, gi dem verktøy, forberede dem, og veilede dem. Ditt team vil gjøre for deg så mye som du er villig til å gjøre for dem. Tenk på det neste gang du tenker på hierarki.
 7. 7
  Comfort zone: Hvis du er den "King-Queen" av I-know-it-all, er du på feil sted! Husk at hvis du er i komfort-sonen, er du rett og slett ikke å flytte. Du må utfordre deg selv, dine ideer, hvor du er og hvor du ønsker å gå. Det spiller ingen rolle om du utfordre laget ditt, eller hvis du utfordre andre... du må utfordre deg selv. Til syvende og sist er det din virksomhet og din utfordring! For eksempel har jeg alltid pleide å være så flau over å snakke i offentligheten, som jeg har en sterk aksent. Jeg bekymret for at folk ville gjøre narr av meg eller kanskje ikke engang forstå hva jeg hadde å si. Men jeg akseptert at utfordringen ved å stå der og snakke. Jeg sørget for at jeg presset meg selv hver eneste dag for å eksistere utenfor min komfortsone. Hver entreprenør har noe som de ønsker å forbedre om seg selv. Nøkkelen er å akseptere det, og presse deg selv til å gjøre det før det blir enklere. Det kan aldri være behagelig, men det vil bli lettere.
 8. 8
  Ditt bilde: Det du gjør saker. Du er din bedrift så ta vare på bildet. Hvordan folk ser deg er hva de vil se om din bedrift. Ikke prøv for hardt å være hva du ikke er. Alltid være den du er, og du vil lykkes fordi bildet ditt vil bli reflektert gjennom din virksomhet. Hvis du lyver... da bildet vil gjenspeile det. Hvis du er en positiv, myndiggjøring person, vil bedriften trives fordi folk med hvem du kommuniserer vil se at empowerment nedfelt i deg og alt det du forsøker å gjøre.
 9. 9
  Du er en leder: husk hva du pleide å like eller ikke like om sjefen din. Husk de tingene du pleide å klage? Ikke gjør dem! Det høres enkelt ut, ikke sant? Feil! Det er alltid lettere å snakke tale - det er langt vanskeligere å gå på tur. Så jeg anbefaler at du oppretter en bedriftskultur som gjenspeiler en hvor du personlig ønsker å jobbe. Det vil følge, da, ditt lag og dine ansatte vil ønske å jobbe der også. Penger er viktig, men de fleste ansatte foretrekker å jobbe for et selskap og for en sjef de tror på og som etikk gjenspeile organisasjonen.

Tips

 • "Riktig planlegging fremmer topp ytelse." Akseptere denne uttalelsen som mantra din.
 • Ha en støttende partner hjemme. Små bedrifter må ha en lykkelig familie miljø der eieren kan stole på for moralsk støtte. Ulykkelige eiere ikke konsentrere seg om virksomheten.
 • Forvent lange timer på jobben. Små bedrifter normalt rack opp 60 + timer per uke og jobber mange helger.
 • Finn et forretningssystem som har vist seg vellykket og følg på basis. Da være kreativ på hvordan du ønsker å implementere.
 • Betal regningene dine i tide! Dette vil hjelpe til med å etablere og opprettholde en god kredittvurdering for din bedrift.

Advarsler

 • Ikke bruk business sjekker for dine regninger. Ta en lønn.