Wkono

Hvordan være en god selger

Ikke bite hånden som forer deg. Hvis du ønsker å være en god selger, studere håndverket, og mestre kunsten å betjene kundene raskt og veltalende.

Trinn

Hvordan være en god selger. Velg et godt produkt, og prisen som selger seg selv.
Hvordan være en god selger. Velg et godt produkt, og prisen som selger seg selv.
 1. 1
  Velg et godt produkt, og prisen som selger seg selv. Forvent salget. Må ikke selge crap. Selge gode produkter som du ønsker for deg selv og din familie. Kontroller at du har overtaket på konkurrentene med prisen din. Flere folk kommer til å velge å betale mindre for det samme når de kan. Når du har dine baser dekket her, kan du forvente å lukke hvert salg når du finner noen med en kjøper holdning.
 2. 2
  Utvikle en personlighet som selger seg selv. Personlighet er alt i salg. Folk ønsker ikke å kjøpe fra folk de ikke liker eller stoler på. De ønsker å gi sin virksomhet til noen de liker, og føler de fortjener sin virksomhet. Noen liker dem!
 3. 3
  Lag rapport med kunden. Studere håndverket og praktisere kunsten "Mirror og Matching". Ved speil og matchende kundene fysiologi, tonalitet, og språk, føles kunden en forbindelse og sanser at du forstår dem. Denne tilliten er grunnlaget for enhver meningsfull kommunikasjon mellom to mennesker. Hedre kundenes tillit ved å gjøre deres beste interesse din første prioritet. Du kan ikke selge noen noe uten denne tilliten og rapport. Du kan la dem kjøpe, men du kan ikke påvirke dem til å kjøpe et produkt som du vet kommer til å tjene dem bedre. Hvis de ikke føler koblet til, og stole på deg, så er de helt på egen hånd i kjøpsprosessen, og du har ikke noe å si i saken.
 4. 4
  Finn ut hva kunden virkelig ønsker og hvorfor de ønsker det. Forstår at folk kjøper "ting" som et middel til en slutt. Vi vil ikke kjøpe biler, kjøper vi til å føle seg godt om oss selv i bilen vi velger å kjøre. Vi vil ikke kjøpe skrivere, kjøper vi til å føle fred og harmoni med elektronikk og gode om lyd og utdannet beslutning vi gjort. Tillate kunden å lede tidlig i fasen når de forklarer hva de ønsker. "Vel, jeg vil ha dette..." "Hvorfor vil du det?" Peke dem har for produktet som gjør dem føles bra og spør dem, hva liker du om denne? La deretter å velge det produktet som de føler seg godt om, å bli kjent med dine kunder og deres smak, og avdekke deres egentlige motivasjon for å kjøpe.
 5. 5
  Være en ekspert på feltet ditt. Vet alt det er å vite om ditt produkt, og dine konkurrenters produkter, slik at du kan rettferdiggjøre til kunden hvorfor anbefalte produktet er den rette for dem. Hvis du ikke er en ekspert på det, kan du egentlig ikke gjøre kunden rettferdighet. Dette kan ta tid å utvikle så tidlig når du først begynner å arbeide med et produkt, finne en forretningsforbindelse som er ekspert og tillate dem å veilede og lære deg alt de vet. Også gjøre undersøkelser på egen hånd. Hold opp og opp på den nyeste og beste på feltet ditt, og ikke vær redd for å endre opp katalogen, eller til og med bytter jobb hvis det tillater deg å betjene kundene det beste av det beste.
 6. 6
  Når du har funnet den beste løsningen for kunden, koble produktet til deres motivasjon for å kjøpe, og satte den på sitt språk. Nå som du har avdekket kundenes virkelige motivasjon for å kjøpe, vil du koble alt kunden sier om hva de ønsker, til det produktet som kommer til å tjene de behov best. Vær oppmerksom på dine kunder reaksjon (ansiktsuttrykk og kroppsspråk) som du pitch produktet til dem. Bo hos dem, og hvis de viser noen motstand, spør dem hvordan de føler, og hvorfor de føler det slik. Husk at du er der for å selge dem hva som kommer til å gjøre dem føler virkelig bra om kjøpet.
 7. 7
  Når overvinne dine kunders innvendinger, bruker logisk forklaring, som et middel til å rettferdiggjøre sin emosjonelle motivasjon. Folk liker å tro de gjør logiske beslutninger som er rasjonelle, når det i virkeligheten, er enhver beslutning basert på følelser på det mest grunnleggende nivået. Så bruker de logiske forklaringer på overflaten for å tjene opp den eksakte concoction av emosjonell motivasjon som de uttrykte de var ute etter tidligere i prosessen.
 8. 8
  Be for salg. Dette er den mest oversett og mest glemte trinnet, trolig fordi mye av salget folk ikke har tillit til deres evne til å hjelpe sine kunder om at de virkelig trenger å ha for å hjelpe sine kunder. VET i ditt hjerte at du har foreslått den beste varen for kunden din, så du vil ikke ha noen problem etterbehandling opp salget med en lys spørsmål som "Vil du at jeg skal legge dette opp i en handlekurv for deg?" eller "Vil du at jeg skal ta dette opp å sjekk ut stå for deg mens du fortsetter din shopping?"...
 9. 9
  Selg kurven. Etter de gir deg ja på salg, spør dem om alle de add-ons til opp din totale billett, og for deres skyld. Minn dem fordelen av bekvemmelighet i å kjøpe disse tingene nå heller da senere. "Du vil trenge blekk for den nye skriveren, og papir også. Hvordan ønsker du å optimalisere skrivere ytelse med et gull tips kabel? Osv..." Prøve og redde dem så mye penger i prosessen også ved å bo opp på selskapenes salg og spesialtilbud. Husk, behandle hver kunde som du selger til moren din, eller søt gammel bestemor.
 10. 10
  Følge opp. Hvis du virkelig ønsker å være en god selger. Gå den ekstra mile. Husk, eller skrive ned navn og kontaktinfo på kundene dine, og følge opp med dem for å sikre at de er 100% fornøyd med kjøpet. Dette er hvordan du slår kundene til splitter fans. Dette er hvordan du får henvisninger fra kundene, og kampanjer fra arbeidsgiveren din.

Tips

 • Alltid være en person med integritet, fordi de vil være i stand til å se om du ikke er.
 • Behandler kundene som din selge din egen mor. Bryr seg om dem.
 • Vi vil ikke ha kunder. Vi ønsker splitter fans!
 • Husk alltid, du er her for å tjene og hjelpe kunden.
 • La kunden snakke om hva de ønsker så mye som du kan få dem til å snakke om hva de ønsker.
 • Lytte til alt kunden sier nøye, og lytte til hvordan de sier det. Dette er din ildkraft når de presenterer produktet som en løsning, og du ønsker å presentere løsningen tilbake til dem på samme måte som de presenterte behovet til deg.
 • Ikke noen gang prøvd å selge noe til noen bare for å gjøre en rask pengene hvis du ikke tror det beste produktet for dem.

Advarsler

 • Ikke vær pushy.
 • Ikke kast bort tiden din med noen som ikke er klar til å kjøpe. Dens ok å bruke tid og arbeid på et fremtidig salg, men det er en sløsing med tid hvis noen står i kø, og de ønsker å kjøpe i dag. Spør noen kvalifiserte spørsmål å sette rammen på forhånd som "trenger du det i dag?" "Hvis vi har akkurat det du leter etter, vil du være å gjøre kjøpet i dag?"