Wkono

Hvordan utvikle en turisme virksomhet

Turister er mennesker som reiser utenfor sine hjem-base miljøer for å bruke tid på å besøke et annet miljø i enten en forretnings-og fritidsreisende kapasitet. Både ferierende og de som er på forretningsreiser anses turister, og de kan være på turné enten innenlands (i hjemlandet) eller internasjonalt. En turisme er enhver bedrift som fokuserer på catering til turistenes behov. Følg denne fremgangsmåten for hvordan man kan utvikle en turisme virksomhet.

Trinn

Hvordan utvikle en turisme virksomhet. Bestem hvilken sektor av turisme du ønsker å fokusere virksomheten din på.
Hvordan utvikle en turisme virksomhet. Bestem hvilken sektor av turisme du ønsker å fokusere virksomheten din på.
 1. 1
  Bestem hvilken sektor av turisme du ønsker å fokusere virksomheten din på. Du har flere alternativer å velge mellom når det gjelder å utvikle en bedrift i reiselivet:
  • Transporttjenester. Denne sektoren innebærer transport av turister til, fra og rundt turistmål.
  • Reisebyråer. Reisebyråer er en stop shop for alt involvert med å besøke et sted, inkludert transport, overnatting og attraksjoner.
  • Overnattingssteder. Disse inkluderer hoteller, moteller, bed and breakfast, vandrerhjem, leie hus, hytter og andre steder der turister kan bo mens du reiser.
  • Guidede turer og guider. En guidet tur tjeneste eller profesjonell tour guide er en reiselivsbedrift som spesialiserer seg på å tilby informative og underholdende turer gjennom en områdets lokale attraksjoner.
  • Gjestfrihet. En gjestfrihet virksomhet gjelder noe mat eller drikke etablering som turister frekventerer hyppig.
 2. 2
  Ta din geografiske plassering i betraktning. Din lokale turistattraksjonene er gode indikatorer på hva som ville og ville ikke gjøre en vellykket turisme business venture. For eksempel, hvis området er tilbaketrukket fra befolkningen og tett med vinprodusenter, deretter guidet besøk på vingårder, lokale seng og frokost, og flyplass transport tjenester er alle levedyktige forretningsmodeller alternativer.
 3. 3
  Størrelse opp konkurransen. Grundig forskning reiselivsbedrifter i ditt område før du bestemmer deg for hvilken virksomhet i turisme er riktig for deg. Du vil ønske å velge en turisme sektor som ikke er altfor overbelastet, og en som du kan bidra med noe unikt for.
 4. 4
  Skriv en forretningsplan. Din forretningsplan er oppskriften på din turisme virksomhet, og bør inneholde følgende punkter:
  • Sammendrag. Beskriv virksomhetens formål, navn, sted, personellbehov, turisme ledelse, marked sektor, konkurranse, markedsplan og økonomiske prognoser.
  • Turisme oppsummering. Dette bør detalj hvordan virksomheten eierskap vil bli distribuert og starten opp krav (finansiering, eiendeler og plassering).
  • Produkter og / eller tjenester. Du må skissere produkter og / eller tjenester din bedrift skal levere for turister.
  • Analyse av markedet. Gi informasjon om din målgruppe og konkurrentene.
  • Turisme forretningsstrategi. Beskriv hvordan du har tenkt på å drive virksomheten, markedsføring virksomheten din og prissetting ditt produkt eller tjeneste.
  • Finansiell oppsummering. Oppgi dine anslag for virksomhetens utgifter og inntekter.
 5. 5
  Skaffe de nødvendige midler. Presentere din forretningsplan for potensielle långivere og / eller forretningspartnere for å få oppstart og drift av kapital du trenger for å drive virksomheten på turisme.
 6. 6
  Velg et virksomhetsområde.
 7. 7
  Innhente alle relevante virksomheten lisenser. Få den nødvendige virksomheten lisenser gjennom ditt lokale myndigheters virksomhet tilsynsorgan.
 8. 8
  Markedsføre turisme.
  • Bruker nettsamfunn. Sett opp kontoer / sider på gratis nettsamfunn.
  • Lag en nettside for din turisme. Pass på å ansette en spesialist for søkemotoroptimalisering (SEO) for å maksimere nettstedets online tilstedeværelse.
  • Liste din bedrift på alle gjeldende elektroniske kataloger og gjennomgang nettsteder.
  • Annonsere i trykte medier. Ta ut annonseplass i aviser, magasiner og handel / livsstil publikasjoner.