Wkono

Hvordan til å besøke New York City på et budsjett

Millioner av turister fra hele verden besøker New York hvert år, og det er ikke rart de bidrar mer enn en milliard dollar til byens økonomi. Men du trenger ikke å bryte banken for å besøke Big Apple. Disse trinnene og tips vil hjelpe deg å besøke New York City på et budsjett uten å ofre tid eller nytelse.

Trinn

Hvordan til å besøke New York City på et budsjett. Lag en organisert budsjett plan før deg.
Hvordan til å besøke New York City på et budsjett. Lag en organisert budsjett plan før deg.
 1. 1
  Lag en organisert budsjett plan før deg. Hvis du vet at du skal gjøre mye shopping eller ta dyre sightseeingturer, sjekk med din bank for å sikre de riktige økonomi er tilgjengelig. Det er ikke et problem hvis du bestemmer deg for å gi avkall på enkelte attraksjoner på turen på grunn av kostnadene - du kan alltid besøke dem på en reise tilbake til byen.
 2. 2
  Invester i en all-access, forhåndsbetalt by pass. Eksklusive kort som New york pass og by pass tilbyr gratis inngang til mer enn et dusin populære turistattraksjonene i Big Apple, en insider guidebok, brukervennlige grensesnitt og selv linje hoppe privilegier alle for en rimelig avgift. Det kan føles som mye å skall ut i begynnelsen, men det vil trolig spare deg for tusenvis av dollar i det lange løp.
 3. 3
  Velg den beste tiden å besøke. Selv om New York by tiltrekker seg en sjenerøs mengde året rundt, her er fordeler og ulemper med hver sesong:
  • Vinter: Vintersesongen er en flott tid å besøke New York, spesielt etter ferien når folkemengder har tynnet betraktelig eller når byen er dekket av snø. Men mange besøkende finne minusgrader uegnet for Turgåing og besøk utendørs attraksjoner, som Times Square, som er rikelig.
  • Spring: Besøk i løpet av våren er en hyggelig opplevelse, med varmere, milde temperaturer og trærne begynner å knopp og blomst med farge i Central Park. På nedsiden, kan byen bli trangt rundt påske og Spring Break, og noen attraksjoner og hoteller ofte betalt full pris etter vintersesongen.
  • Sommer: New York City i sommer er varmt, fuktig og noen dusjer eller torden som kan bokstavelig talt dempe en dag er alltid en mulighet. Motsatt vil det lokale publikum har lettet og mange hoteller og restauranter tilbyr sommer avtaler og spesialprogrammer til ut-av-byen besøkende. Lengre dager og stort sett sol vær er store fordeler i tillegg.
  • Høst: En annen god tid til å besøke New York er i høst, når været er kjøligere, men fortsatt komfortabel og de fargerike bladene samle på hvert gatehjørne. Imidlertid er sesongen vanligvis en av de mest populære, overfylte og dyre tider av året, sistnevnte faktisk ikke et godt tegn hvis du reiser prisbevisste.
 4. 4
  Hvis du bor innen et par timer kjøring, vurdere å besøke for dagen heller enn å bo over natten. Uten å måtte bekymre seg for overnattingssteder kan du lagre en overraskende stor investering av penger. Det er faktisk noen bakken du kan dekke på bare en dag besøk til New York City, enten du bruker det Uptown, Midtown, eller Downtown.
 5. 5
  Hvis du bestemmer deg for å overnatte, bestille et hotellrom tidlig og surfe på nettet etter de billigste prisene. Booking er tidlig viktig i prosessen med budsjett reiser. Sjekk nettsteder som eller Travelocity for hjelp, eller se denne artikkelen. Mange hoteller i Manhattan er rene, komfortable og tiltrekke lommebøker av alle størrelser, så bor i flere dager er enklere enn du kanskje tror først.
 6. 6
  Gå på en ukedag. Du vil finne bedre hotellpriser, restaurant hotell sporadiske rabatter på mange attraksjoner og noen ganger mindre overveldende folkemengder hvis du unngår å besøke i helgene.
 7. 7
  Benytt deg av New Yorks rimelige alternativer for offentlig transport. Mens du tar en drosje overalt kan være mer praktisk, vil kostnadene per tur raskt legge opp. I stedet kjøper en Metrocard med nok rides å vare lengden på tur og hoppe på T-banen eller ta bussen til din destinasjon. Vit hvor du skal unngå å bli tapt og måtte bruke penger på en taxi for vei tilbake, og lære å navigere New York City. Du kan også vurdere walking, som ikke bare gratis, men også god mosjon.
 8. 8
  Gjør en beeline for byens rike gratis severdigheter og attraksjoner. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, Times Square, New York Public Library, central park, ground zero, og Rockefeller Center. Stedene nevnt ovenfor er gode steder å se og besøke, spesielt hvis du har mer enn én dag i byen.
  • Husk at du ikke trenger å unngå New Yorks legendariske varehus og butikker mens du reiser på et budsjett. Vindu-shopping er alltid gøy, samt stoppe inn i butikker for å prøve på antrekk eller få en nærmere titt på en dyr souvenir.
 9. 9
  Spis billig. Mens Big Apple har noen av verdens beste restauranter, trenger du ikke å spise på hver og en av dem og ender opp fotfeste kostbare regningen. I stedet har det beste av begge verdener ved å ha en fin, men liten frokost, en fast-food lunsj og splurging på middag. Hvis du absolutt trenger å spare penger, bør du vurdere å bringe din egen mat. En bagged lunsj og litt snacks for dagen fra en lokal nærbutikk bør ikke koste mer enn 10€ USD.
  • Restaurant uke i New York City er et årlig arrangement som tilbyr full-retters lunsj og middag måltider til halv pris, vanligvis holdes en gang i vinter, og en gang i løpet av sommeren på deltakende restauranter. Disse er begge gode tider for å besøke, og har den ekstra bonus av rimeligere måltider på noen av byens mer eksklusive spisesteder.
 10. 10
  Ikke shop till you drop. Mange av suvenirer i New Yorks gavebutikk kan finnes i ditt lokale kjøpesenter til halve prisen, samt klær, elektronikk, etc.
 11. 11
  Husk å splurge innimellom. Mens du reiser på et budsjett, betyr ikke at du må gi avkall på alt dyrt the Big Apple har å tilby. Nyte minst én middag på en fin restaurant, kjøpe en eller to av disse antrekkene eller t-skjorter du ikke kan få noe annet sted, eller besøke at tiltrekning du kan ikke gå tilbake til i fremtiden.

Tips

 • Ikke se ut som en turist. Dette vil ha en liten negativ inntrykk på folk, spesielt New Yorkere. ved å gå i takt med publikum, unngå gawking eller stirrer opp på skyskrapere, og nødlanding rumpetaske, Statue of Liberty hat, turistkart, etc.
 • Ta Staten Island Ferry. Rides er helt gratis hver vei og tilbyr de samme naturskjønn utsikt over nedre Manhattan, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen og Hudson / East River som de dyre turistbåtene som hyppig Manhattan havnen.

Advarsler

 • Noen nabolag i New York City bydeler kan være billigere å bo i eller besøke (som Harlem, Spanish Harlem, eller Bronx), men de kan også virke skremmende og utrygt å være turist. Vær forberedt og lete opp informasjon om disse områdene nær Manhattan hvis du ønsker å besøke dem.