Wkono

Hvordan tegne et kart over USA

Tegning Europa i Europa er vanskeligere enn det ser ut. Mens du ser stater som er utgangspunktet rektangler som Colorado og Wyoming, kan du ikke glemme stater som Maryland og West Virginia.

Tegning av Europa nesten perfekt er en svært utfordrende og vanskelig ting å gjøre. Likevel men belønningene utover steg din ikke er høy.

Trinn

Hvordan tegne et kart over USA. Lær om visse anslag og kart.
Hvordan tegne et kart over USA. Lær om visse anslag og kart.
 1. 1
  Lær om visse anslag og kart. Alle anslag vil ha en viss grad av forvrengning.
  • The Mercator-projeksjon er en matematisk projeksjon som strekker seg ut området til en uendelig faktor ved polene. Mens denne projeksjon viser områder rundt ekvator nøyaktig, er det en ekstrem mengde forvrengning ved polene. Det anbefales å trekke fra dette anslaget som Europa sitter under 50 ° N breddegrad der forvrengning blir veldig høy.
  • Den Winkel Tripel Projection er et kompromiss projeksjon laget for å vise hele verden med minimal forvrengning. Dette er ikke en god projeksjon å trekke fra som lengdegrad av Europa er for langt fra nullmeridianen å ha en nøyaktig tegning.
  • The Albers kjegleformet lik-området projeksjon er en projeksjon designet for å spare areal og form. Dette er en av de beste kartene til å trekke fra som det gir en nøyaktig form av Europa, og er mest kjent med allmennheten. Bare husk at rutenettet ikke er helt horisontalt eller vertikalt.
 2. 2
  Forstå de fire forskjellige kart. De fire er politisk, fysisk, tematisk, og cartograms. For nå trenger du ikke å bekymre deg cartograms.
  • Politiske kart (som dette en av Sudan før Sør-Sudan venstre) vil omfatte:
   • Borders
   • Navn på byer og hovedsteder og plassering av dem
   • Veier (store motorveier)
  • Fysiske maps (som denne i Litauen) vil omfatte:
   • Geografiske data (fjell, daler, fossefall, elver, etc.)
   • Elevation (vanligvis merket i farger - grønt blir lav, brun høy) - noen ganger, en legende, eller nøkkelen, blir brukt.
   • Landemerker
  • Temakart vil være annerledes. I stedet for den vanlige ting, temakart avhengig av spesielle egenskaper, for eksempel vegetasjon, oljeforbruk, urban tetthet, klima forskjeller, etc. En legende kommer til å være nødvendig, som kartet vil nesten helt sikkert være farget for å skille ulike områder.
 3. 3
  Forstå berømte landemerker. Et eksempel er det høyeste fjellet i den tilstanden.
 4. 4
  Identifiser projeksjon du skal bruke til å tegne kartet ditt. Kart over Europa på internett er en fin kilde, i stedet for å måtte kjøpe den.
 5. 5
  Tenk på størrelsen. Jo mer du zoomer inn i Europa, jo flere detaljer du må fylle i. Dette er svært viktig for å trekke Europa som helhet, fordi selv en liten skavank eller strek her og der kan ha betydelig innvirkning form.
 6. 6
  Gjenkjenne figurer av alle 50 stater. Mens noen stater er bokstavelig talt bare rektangler (f.eks Wyoming og Colorado), kan du ikke glemme stater som Maryland og West Virginia. Dermed ville det være rimelig å øve spore noen av disse statene først, og deretter sette på hovedkartet. En tabell av landareal og et kart av staten er nyttig.
 7. 7
  Forsøke en grov skisse av omrisset av landet og statene. Du trenger ikke å fylle ut alle nødvendige detaljer, men bare en generalisering av hva staten vil se ut. Dette ville være bedre enn for å starte blindt, enn å ha en generalisering. Siden starter på kriker og kroker med en gang vanligvis ville forvrenge de fleste kart, er det ikke anbefalt å starte langs den ruten.
 8. 8
  Sakte gå mer i detalj. Dette betyr ikke at du tegner Europa igjen og igjen. Det også betyr ikke å slette den om og om igjen og tegne det. Snarere dele de stedene du har problemer med og analysere detaljer. Noen eksempler er kystlinjer og elver. Selv om det ikke er nødvendig, kan det være nyttig å ta notater om hva som foregår her og der og slikt.
  • Når du tegner temakart, ikke trekke noen kunstige øyer, oljerigger steder, eller lignende ting, med mindre det er angitt i forklaringen din. Unødvendig informasjon kan forvirre leseren, selv i kartene - ikke bare bøker.
  • Det er bra hvis du plotte eller finne ut ruter av store elver som påvirker statlige former. Noen eksempler er Mississippi, Missouri, Colorado og de to Red Rivers (Oklahoma / Texas og Nord-Dakota / Minnesota). Siden elver innvirkning figurer av Europa, særlig i den østlige regionen, hjelper det betraktelig bedre form og reduserer forvrengning.
  • Huske om Alaska og Hawaii. Selv om det teknisk ikke i Nedre 48, de er fortsatt en del av Europa, og dermed må inkluderes i kartet. Mange versjoner av kart laget av datamaskiner har Alaska og Hawaii i nedre venstre hjørne av papiret, der Mexico deler sin grense med Europa. Du kan også ønske å sette dem på et eget ark.
 9. 9
  Tegn ditt endelige bruke en blyant. En vanlig # 2 blyant er fine, men alvorlige Sketchers kan bruke en Sketchers kit med 10 forskjellige blyanter i alle nyanser. Dette bør omfatte følgende:
  • Farge - meget viktig for å tegne kart av alle slag. På politisk kart, er det lurt å velge farger som kontrast med hverandre, og å ikke farge i to tilgrensende stater med én farge. På den måten vil det redusere forvirring.
  • Alle funksjonene til den fysiske kart - forklart ovenfor. Bare gjøre dette hvis du tegner et fysisk kart.
   • Det er mulig å farge i en hybrid av politisk og fysisk. Fargeblyanter råde over andre metoder for fargelegging som kart vil bli overfylt. Dette vil kreve grenser, byer og hovedsteder, og fysiske funksjoner. Farge fra det fysiske, ikke politiske kartet, vil bli brukt.
  • Temakart: dataene dine valg med en legende og farge tilsvarende. Selv om du blir nødt til å forske på internett eller finne ut data fra bøker, er det fortsatt en strålende prestasjon å ha trukket Europa, i stedet for å kopiere og lime inn.
  • En markør (mørke farger foretrekkes) - dette er å avklare grenser og å gjøre det skiller seg ut. Uten markør, vil kontrasten være lav.

Tips

 • Ikke stol blindt trekke kanten av kartet, og fyll i statene. Med mindre du er sikker på hva du gjør, vil kartet nesten helt sikkert være skjevt eller skjeve på noen måte. I stedet går fra vest til øst. Til tross unntak av vestkysten og Idaho-Montana grensen, de vestlige landene er relativt enkle å tegne, og deres proporsjoner er enkle. Den østlige statene er mer komplisert i form og har færre rette linjer. Deres proporsjoner er lett å rote opp, spesielt stater som er lang og mager, som Kentucky eller Tennessee.
 • Ikke vær redd for å gjøre feil. Hvis du er, kan du aldri oppnå suksess.

Ting du trenger

 • Mye av grunnen papir
 • Blyanter med viskelær
 • Et kart over Europa som ble gjort av en datastyrt projeksjon
 • Permanent eller vaskbar markør
 • Akvareller, fargestifter, tusjer, eller noen form for ting som du kan bruke til å farge