Wkono

Hvordan starte en skole

Starte en skole er kompleks. Det er også veldig spennende og givende. Detaljene om hvordan å starte en skole avhenger av mange faktorer som styrer lover, type skole, plassering, misjon, alder av studenter og mer. Men de følgende ti trinn er kritisk til noen skole oppstart.

Trinn

Hvordan starte en skole. Utvikle en overbevisende visjon.
Hvordan starte en skole. Utvikle en overbevisende visjon.
 1. 1
  Utvikle en overbevisende visjon: En overbevisende visjon er avgjørende for å guide deg gjennom oppstartsfasen og utover. Synet ditt vil drive beslutninger og handlinger på kort og lang sikt. Envision din skole. Hva slags utdannelse vil du gi? Hvem vil du tjene? Hva slags faglig og sosial opplevelse vil du gi dine elever? Hvor vil du at skolen skal være i 5 år, 25 år og 100 år?
 2. 2
  Demonstrere sterke lederskap: Noen trenger å ta en sterk lederrolle. Selv om ansvaret for leder vil variere betydelig fra skole til skole, er en kompetent leder avgjørende for en vellykket skole oppstart. Uavhengig av omstendighetene, vil det være mange hindringer underveis. Lederen må fortsette å flytte prosessen fremover og gi kompetent, visjonært lederskap for alle de involverte.
 3. 3
  Gjennomføre en mulighetsstudie: Tidlig i oppstartsprosessen, er det viktig å gjennomføre en mulighetsstudie. En god mulighetsstudie vil hjelpe deg å ta en hard titt på din visjon og bestemme hvordan vi skal gå videre. Mens det er mulig at en mulighetsstudie vil lede deg til den konklusjon at skolen ikke er mulig, er det mye mer sannsynlig at mulighetsstudien vil hjelpe deg å ta gode beslutninger om neste trinnene for å starte en skole med hell.
 4. 4
  Utarbeide en forretningsplan: Din forretningsplan vil beskrive dine mål, grunnene til at de er oppnåelige og hvordan du har tenkt å oppnå dem. Prosessen med å utarbeide en forretningsplan krever gjennomtenkte analyse av dine mål, enten de er oppnåelig, og hvordan du vil oppnå dem. En forretningsplan kan brukes til mange formål, for eksempel å skaffe midler, PR innsats og rekruttering på mange nivåer. Likevel kanskje den største verdien av en forretningsplan er prosessen med å opprette en.
 5. 5
  Få profesjonell hjelp: Starte en skole krever faglig kunnskap på mange områder, for eksempel læreplanen, strategisk planlegging, økonomistyring, eiendom, juridiske forhold og markedsføring for å nevne noen. Hvis du ikke har folk med den nødvendige kompetansen i grunnleggelsen gruppe, er det viktig å søke hjelp fra andre. Likevel er det ofte svært lurt å få råd fra folk utenfor grunnleggelsen gruppen.
 6. 6
  Velg og utvikle en læreplan: Curriculum er kjernen i din tjeneste. Uavhengig av hvilket læreplaner du velger, er det viktig å involvere lærerne i arbeidet med læreplanen videre. Din fakultetet er undervisning læreplanen. De trenger å "eie" det.
 7. 7
  Utvikle anlegg: Enten du er leasing eksisterende plass eller bygge en ny campus, er anskaffelse og utvikling av anlegg en betydelig oppgave. Begynn søket etter fasiliteter eller planlegging for renovering eller bygging tidlig. Leasing, renovering og bygging prosesser har en tendens til å ta lengre tid enn forventet. Også, hvis mulig, designe din fysiske rom for å lette skolens oppdrag.
 8. 8
  Gjennomføre en skole hodet søk: Hvis skolen din leder er ikke blant de levde gruppen, utføre et søk for å finne en sterk leder. Første-rate ledelse er viktig for alle skoler og kritiske for nye skoler.
 9. 9
  Ansette gode lærere: Din fakultetet vil avgjøre kvaliteten på skolen din. Ingenting annet kommer i nærheten. Dine lærere vil være den viktigste faktoren i kvaliteten på skolens utdanning. At kvalitet vil avgjøre skolens suksess. Tiltrekke seg og beholde førsteklasses lærere som er opptatt av utdanning og medfølende med elevene.
 10. 10
  Markedsføre din skole: Design en effektfull merkevarebygging, markedsføring og PR plan og være forberedt på å bære den ut med velbehag. Skape en buzz om den nye skolen. Det er mange kreative og kostnadseffektive måter å markedsføre skolen. God markedsføring er ikke nødvendigvis dyrt. Det viktigste er å kjenne markedet og hva du må gjøre for å lykkes i å tiltrekke antallet og hva slags elever du ønsker å melde deg på.