Wkono

Hvordan spille spill på jobben

Alle trenger litt tid til å bare "slappe av" og det er ikke noe bedre sted å gjøre dette enn på kontoret. Du tilbringer mesteparten av dagen der, så du kan like godt komme til å nyte noe av det. Den raske og enkle trinnene nedenfor vil ha deg på sporet til hall of fame.

Trinn

Hvordan spille spill på jobben. Installer det litt gøy å spille og lett å skjule spill på datamaskinen på kontoret.
Hvordan spille spill på jobben. Installer det litt gøy å spille og lett å skjule spill på datamaskinen på kontoret.
 1. 1
  Installer det litt gøy å spille og lett å skjule spill på datamaskinen på kontoret. De vanligste MS Spill som Spider Solitaire og Freecell er forhåndsinstallert, og trenger ikke å bli installert av en administrator. Ved å bruke Google, kan du også finne Sudoku og Tetris i bærbare formater.
 2. 2
  Tid til å spille: sikre at datamaskinen lyden er skrudd av og skjermen er vendt bort fra resten av personellet på kontoret. Prøv å plassere deg selv i et hjørne eller lav trafikk.
 3. 3
  Stirre intenst på spillet ditt (eller hva det er du gjør) og handle som om ingenting annet rundt deg eksisterer. Når medarbeidere nærmer med spørsmål, raskt avfeie dem og handle som om det du gjør er langt viktigere enn deres bekymringer. De vil tro at du er reoler hjernen din, prøver å møte et selskap frist.
 4. 4
  Pass på at du alltid har muligheten til å minimere spillet (mens lagring pågår) slik at i de sjeldne tilfellene når sjefen kommer rundt, kan du faktisk har noe viktig på skjermen.
 5. 5
  Har et regneark eller andre arbeidsrelaterte ting også åpnet.
 6. 6
  Når sjefen kommer ved å trykke på alt + tab for å bytte raskt til regnearket.
 7. 7
  Et ekstra tips: Det kan være lurt å skjule start nederst på skjermen som noen ganger sjefens kan se dette og innse at du har et spill åpne, hvis din trygg sjefen din er som min og analyserer alt bare høyreklikke på linjen og klikk egenskaper / innstillinger og gå til auto-skjul og sjekk.

Tips

 • Hvis du er en av de over-hissige folk (som Glen Wheelock Jr), kan spillene ikke være for deg. Ta opp din personlige e-post, redigere kontaktene dine eller bare skrive "Wiki-Hows" om hva som kommer til tankene.
 • Soduku er en fin måte å få ny energi hjernen din.
 • Hvis noen fanger deg å spille et spill du bør bare forklare at du trengte en mental pause. Prøv å ikke være opplagt at du goofing men lyver når du er busted bare gjør at du ser verre.
 • Prøv Popcaps eller andre nettsteder med online spill tilgjengelig som ikke krever nedlasting.
 • Skrive ut et kryssord, ord søk eller soduku puslespill og holde arbeidets innhold på skjermen.
 • Spill et papir basert puslespill som Paper Golf
 • Av de CDROM og laste ned spill på helg eller afterhours.
 • Hold av lyden på maskinen din siden noen spill med lyd.
 • Bruk et privatliv skjerm eller et gjenskinn skjold over skjermen. Ikke bare det ser kul, men folk som går forbi blir nødt til å se direkte på skjermen for å se hva som er på skjermen!
 • Bruk en fot for å få den automatisk minimere spillet og åpne excel. http://stealthswitch.com/ er en god billig fot-knappen.
 • Få små konvekse speil og sette dem på skjermen. http://www.thinkgeek.com/computing/accessories/2940/ er en konveks speil som har en borrelås grensesnitt som vil lett feste og vise deg når folk går av bak deg.

Advarsler

 • Aldri la noen vite hva du gjør. Selv den laveste fyr på Totem Pole skal aldri se deg slacking off. Sørg for at du "holde på formen" til alle tider.
 • Dempe volumet på datamaskinen før spillet begynner.
 • Ikke la spill ta over arbeidet ditt liv. Pass på at du får jobben gjort.