Wkono

Hvordan snakke skittent på telefonen

Snakke skittent på telefonen er en fin opplevelse som kan høyne seksuelle relasjoner, spesielt når hverandre. Dirty talk kan variere fra beskriver levende bilder til bruk av fornærmelser og forbannelser avhengig av par. Dirty talk er vanligvis noe folk er ukomfortable med den første gangen de gjør det. Slippe seg løs og ha det gøy med det gjør det til en hyggelig opplevelse for begge.

Trinn

Hvordan snakke skittent på telefonen. Etablere grunnregler.
Hvordan snakke skittent på telefonen. Etablere grunnregler.
 1. 1
  Etablere grunnregler. Før du begynner kan det være lurt å snakke med partneren din og sette noen regler. Dette vil gjøre deg mer komfortabel med å snakke skittent uten frykt for avvisning eller høres latterlig. Dette vil også bidra i å vite hva du og partneren din er komfortabel med å gjøre, hvor langt du er villig til å gå, og hva du liker og misliker er. Sørg for å understreke at å le av hverandre er viktig, spesielt hvis dette er første gang du snakke skittent på telefonen, fordi i øyeblikkets hete noe kan sies.
 2. 2
  Finn din "skitne" stemme. Når man snakker dirty du må finne din egen måte å gjøre det. Det kan være i en dyp stemme eller myke hvisker. Noen kan til og med foretrekker høye pitched stemmer. Hvis du fortsatt er usikker på å snakke dirty du kan selv lage forskjellige persona som du er komfortabel med. Du "skitne" stemme og kan reflektere måten du regelmessig snakke eller en annen del av din personlighet. Eksperimenter med ulike stemmer, klangen og tonen i stemmen din påvirker sex diskusjon siden du er nødt til å formidle mer følelser gjennom telefon siden kroppsbevegelse kan ikke.
 3. 3
  Være ekte. Vi har alle sett filmer og har forestillinger om hva dirty talking skal være. Men i virkeligheten, avhenger god dirty talking helt på deg og humør du er i, eller prøver å skape. Uansett hvilken rolle du spiller, det være seg selv eller en bestemt personlighet, det er behov for å inkludere deg. Inkludert deg selv i rollen du spiller gjør det mer autentisk og ekte, og i sin tur morsommere.
 4. 4
  Utvide ordforrådet ditt. I mange tilfeller kan partneren din ber deg om å forbanne og bruke slang. Prøv ditt beste for å unngå å bruke kliniske begreper som penis og vagina. Hvis du er på et tap, frekk bøker eller ser på porno kan være en kilde som du kan bruke. Internett er også en stor kilde.
 5. 5
  Praksis. Øv på å snakke dirty når alene. Fantasere om å ha sex med partneren din er en fin måte å praktisere å snakke med dem. Du kan selv prøve onanert mens fantasere, kan det gi mer en mer kreativ incitament.
 6. 6
  Begynn sakte. Ikke føl deg presset til å forhaste seg ting, spesielt hvis dette er første gang. En flott måte å starte er ved å beskrive høyt hva som skjer med kroppen din når vekket eller hva du vil at partneren skal gjøre mot deg hvis de var der. Du kan selv prøve å beskrive hva du kanskje vil gjøre din partner.
 7. 7
  Gjør din partner delta. Å gjøre dirty talk en toveis samtale kan gjengjelde tjenesten du gjør til partneren din. Dette er ikke for alle, siden mange mennesker foretrekker å gjøre det heller enn å høre det. Bur høre dirty talk fra partneren din kan gi deg et annet syn på hva din partner kan liker og vil gjøre det mer behagelig for deg.

Tips

 • Hvis du skal bruke en annen person mens på telefonen, kan det være lurt å lage en liste over egenskaper du personer. For eksempel kan din persona være dominerende og kontrollerende. Prøv å lage en liste over hva du kan sannsynligvis ønsker å si.
 • Hvis du virkelig ikke vet hva jeg skal si... Internett er en stor kilde til å bruke!
 • Mindre prat, mer dype puster.

Advarsler

 • Hvis du ikke er klar eller ikke ønsker å delta i skitne snakke, ikke la partneren din presse deg til det. Du må være avslappet og komfortabel, ikke presset og stresset.
 • Hvis du er på et sted der andre mennesker kan høre - for eksempel ut i offentligheten - så de kan se på deg rart hvis du snakker "skitne" i telefonen. Så prøv å finne et sted hvor du kan være alene.