Wkono

Hvordan slå en DUI

En dom for kjøring under påvirkning ("DUI") kan resultere i tap av lisensen din, kjøring restriksjoner, bøter, samfunnstjeneste, prøvetid, og med fengselsstraff. Men det er skritt du kan ta for å få kostnadene reduseres eller å slå en DUI overbevisning og bli frikjent, eller funnet ikke skyldig, av gebyret.

Trinn

Hvordan slå en DUI. Finn ut om du har et forsvar.
Hvordan slå en DUI. Finn ut om du har et forsvar.
 1. 1
  Finn ut om du har et forsvar. Det første trinnet i å slå noen DUI kostnader er å finne ut om du har en lovlig forsvar mot kriminalitet. Hvis du har et juridisk forsvar, kan du være i stand til å få aktor å droppe tiltalen mot deg eller vurdere en påstand avtalen eller en dommer eller jury finne deg ikke skyldig. Forsvar til DUI kan omfatte:
  • Ufrivillig Beruselse. Hvis du var beruset ufrivillig, for eksempel hvis drikken var tilsatt, kan du være i stand til å bruke et forsvar for ufrivillig rus.
  • Tvang. Hvis du kjørte for å forhindre død eller personskade oppstår, kan du være i stand til å bruke forsvaret av nødvendighet. Et eksempel på tvang ville bli noen holder deg med pistol og tvinger deg til å kjøre.
  • Faktisk villfarelse. Hvis du tok feil om det faktum at du var beruset, for eksempel hvis du selv om virkningene resept allerede hadde slitt av, kan du være i stand til å bruke et forsvar av feil faktum.
 2. 2
  Påtalemyndighetene. Trolig den vanligste måten å unngå en DUI overbevisning er gjennom en påtalemyndighetene. En appell prute er en avtale mellom en person siktet for en forbrytelse (tiltalte) og aktor, hvor tiltalte påberoper seg skyldig, vanligvis til en mindre kostnad, i bytte for ikke å måtte stilles for retten, og en setning som begge parter er enige om. For eksempel, hvis en ble siktet for drap, kan han eller hun godtar å erkjenne skyld for drap (en mindre forseelse) og unngå en rettssak, og muligheten for å bli dømt for drap. I tilfelle av en DUI man kan erkjenne skyld for det minste ansvaret for fartsovertredelse eller trygle opp til mer alvorlig ansvar for hensynsløs kjøring, for å unngå å ha en DUI på hans eller hennes kjøring posten. Snakk med din advokat eller aktor, hvis du ikke har en advokat, om noen påtalemyndighetene som kan tilbys.
 3. 3
  Utfordre trafikken stopper. For å stoppe en driver, må en offiser har en "rimelig og artikulere grunnlag" til å tro at en trafikk eller annen lov har vært, eller er, krenket. For eksempel, hvis en offiser sa at en sjåfør ble veving, ville det ikke anses som en rimelig unnskyldning for å stoppe sjåføren, fordi veving i ditt eget kjørefelt er ikke et brudd på noen lov. Ikke bare må offiseren gi en begrunnelse for stopp som en domstol finner rimelig, men han eller hun må også være i stand til å artikulere den grunn. For eksempel kan en offiser som bare har en "rar følelse" om en driver, ikke stoppe sjåføren uten å ha en grunn for rar følelse som kan være formulert, eller beskrevet i passende detalj. Dersom trafikken stopper er funnet å være urimelig, vil noen bevis erholdt som et resultat av stopp må utelukkes godtas i retten. Uten bevis på at du har begått en forbrytelse, vil aktor trolig droppe tiltalen mot deg.
 4. 4
  Utfordre offiser mistanke om at du var under påvirkning av narkotika eller alkohol. For å etablere rimelig mistanke om at du var under påvirkning av narkotika eller alkohol, vil offiser trenger å si at han eller hun luktet alkohol, at talen ble utydelig, og / eller øynene syntes å være blodsprengte. Hvis du kan fastslå at en medisinsk tilstand, medisiner, allergier, eller munnvann forårsaket alkohol lukt, sløret tale, eller blodskutte øyne, kan du være i stand til å ha alle felt nøkternhet, breathalyzer, eller blod testresultater styrt godtas i retten. Når disse testresultatene er styrt avvises, kan det være svært vanskelig for påtalemyndigheten å bevise at blod alkohol innhold ("BAC") var over den lovlige grensen, og dommer eller jury kan finne du ikke skyldig.
 5. 5
  Utfordre feltet edruelighet tester. Sannsynlig årsak til administrasjon av en breathalyzer eller promille test eller arrest opprettes når en mistenkt mislykkes feltet edruelighet tester. Imidlertid kan resultatene av disse testene være forhindret fra å bli tatt opp som bevis i retten, hvis du kan godtgjøre at testene ikke var gyldige feltet edruelighet tester eller at resultatene var unøyaktig. I det minste, kan du være å bevise overfor dommer eller jury at testene ikke er pålitelige, gi dem rimelig tvil at du er skyldig i fyllekjøring. Du kan være i stand til å gjøre dette gjennom ditt eget vitnesbyrd, eller vitnesbyrd om et øyenvitne eller ekspert.
  • Hevder testresultatene var unøyaktig. Mange ting kan gjøre resultatene av et felt edruelighet test unøyaktig, sykdom, skade, medisinering, og værforhold ofte sitert som påvirker resultatene i den grad at de blir unøyaktig.
  • Hevder de faktiske testene var ikke gyldig. The National Highway Traffic Safety Administration ("NHTSA") har etablert standardiserte feltet edruelighet Test ("sfst") som består av tre ulike tester, inkludert den horisontale Gaze nystagmus ("hgn"), Walk-and-Turn ("WAT"), og One-Leg Stand ("OLS"). Enhver annen test som brukes av en offiser kan være ugyldig av retten, hvis utfordret.
 6. 6
  Utfordre Breathalyzer resultater. Alkohol utstyr må brukes og behandles ordentlig. Enhetene må kalibreres og testet i henhold til produsentens instruksjoner og standard-prosedyrer. Mange avdelinger kan bruke utdatert utstyr som reservedeler er ikke lenger laget. Disse utdaterte maskiner kan være både ustabil og upålitelig. For å utfordre resultatene av en breathalyzer, trenger en saksøkt ekspert vitnesbyrd om upålitelighet av den spesifikke breathalyzer modellen som brukes, til offiseren vitner om at han eller hun ikke kalibrere eller teste maskinen i henhold til prosedyren, og / eller at han eller hun ikke følger riktig prosedyre i gjennomføring av testen. Hvis du kan etablere rimelig tvil at breathalyzer resultatet var nøyaktig, kan dommeren eller juryen må finne deg ikke skyldig.
 7. 7
  Utfordre blodprøvesvar. Blod alkohol tester må gjøres etter bestemte regler og prosedyrer. Hvis sykehuset eller en rettshåndhevelse offiser ikke klarer å følge den forbudte prosedyren, kan resultatene bli funnet godtas i retten. For å fastslå at de riktige prosedyrer ikke ble fulgt, ville man trenger en ekspert for å vitne om at de ikke kunne ha blitt fulgt eller offiser eller helsepersonell som administreres testen ville trenge å vitne om at han eller hun ikke fulgte prosedyren. Andre ting kan påvirke resultatene av blod testresultater også, for eksempel å ta medisiner som inneholder alkohol, kava, eller ginseng eller bruke rubbing alkohol på huden før du setter nålen for blodprøvetaking.
 8. 8
  Leie en god DUI forsvarsadvokat. Mens en advokat kan være dyrt, i tilfelle av en forbrytelse DUI, kan det være best for din kriminelle og kjøring posten, hvis du bruke penger og ansette noen erfaring med DUI forsvar.

Advarsler

 • I noen stater, nekter å ta en breathalyzer er en forbrytelse som du kan bli dømt til fengsel. I andre stater, kan en sjåfør som nektet en pusteprøve miste hans eller hennes kjøring privilegier for opp til 180 dager.