Wkono

Hvordan skrive med egne ord

Det er sikkert lett i disse dager å bruke en ordbok eller en synonymordbok (spesielt online!) Eller andre guider for å skrive ut essays, avhandlinger og artikler. Men hva gjør alt skrevet så spesiell er hvor unik den er. Skriving kan være en form for dine følelser, karakterene er rett og slett hva forfatterens fantasi kommer opp med, er det en bred horisont, uendelig. Gå med ideen som er plantet, og leke med noen plott eller innstillinger på hva som vil skje, hvordan de skjedde, etc.

Trinn

Hvordan skrive med egne ord. Utvid din mentale vokabular.
Hvordan skrive med egne ord. Utvid din mentale vokabular.
 1. 1
  Utvid din mentale vokabular. Du kan oppnå dette ved å:
  1. Lese ordlisten. Ikke hele greia perm til perm! Men slå opp ord du hører eller leser og lære hva de betyr. Ikke bruk ordlisten når du skriver, men bruker det bare for å lære og sette den bort når du er klar til å skrive.
  2. Snakk med andre. Det talte ord er en stor kilde til nye og spennende ord. Prøv å utvide kretsen av venner til å inkludere andre fra forskjellige kretser av livet. Ulike folk bruker forskjellig terminologi i sitt daglige liv, og slik at de vil snakke og handle annerledes.
 2. 2
  Les alt du kan få hendene på. Begynn med bøker og blader som gir mening og er ikke veldig utfordrende. Deretter gå videre til mer vanskelige verk. En bibliotekar er perfekt for å hjelpe deg å finne lesestoff på ulike nivåer. Øk din lesing nivå til å omfatte flere og flere ord. Du vil oppleve at du utvikler tanker lettere og kan danne fullstendige setninger uten å prøve for hardt.
 3. 3
  Begynner å skrive! Når du har økt din vokabular og lesing nivå, vil skriving kommer mye lettere. Pass på å danne fullstendige setninger og lære å danne komplisert, selv om lesbare, setninger og avsnitt. Bruke den nye vokabular du lært å kommunisere i mer detalj og presisjon.
 4. 4
  Originalt arbeid. Skrive noe med dine egne ord er når du setter sammen setninger som er i en mer dyptgående form, eller ved hjelp av enkle ord i lange avsnitt. Det er bra å bruke bibliografi for ressurser, for å omskrive, eller bruke et sitat for eksempel eller vekt. SAPIENT ord blir ofte tatt på feil måte, misforståtte eller stupefy folk med valg av ordlyden. Opprinnelige arbeid bør ha sin egen personlighet.
 5. 5
  Tanker. Hvis du ønsker å jobbe på en idé, men det er bare ikke forming, ikke bry deg om det. Og et originalt verk ikke alltid har romantikk, er det andre. Hvis du noen gang lest The Maze Runner av James Dashner, eller andre actionfylte bok. Romantikk er ikke alltid nødvendig, det er alltid jenter og gutter sammenkobling. Krydre det opp. Lær å bli fri med fantasien din. Et godt sted å starte er Fiction Press, kanskje det kan gå med hva tomten kjepper i hodet ditt.

Tips

 • Folkebibliotekene er et perfekt sted å ikke bare finne bøker, men å etablere en lesning tidsplan. Mange bibliotek kan hjelpe deg å danne en liste over bøker som blir stadig mer vanskelig og utfordrende.
 • Ved hjelp av en ordbok eller synonymordbok er ikke en dårlig ting når du skriver. Men de bør brukes når du har en hel og fullstendig tanke i hodet ditt, og har allerede skrevet det ut i enkel form uten deres hjelp. Etter fullført, utvikle din tanke med lignende ord, eller blanding setninger ved hjelp av nye ord.
 • Skrive oppnås best når du har en frisk og åpent sinn - det betyr at det ikke er bra å skrive like før sengetid. Prøve å skrive i morgen, men etter frokost, eller før eller etter middag om kvelden.
 • Øv nytt vokabular blant venner, men ikke høres altfor prangende (dvs. prangende, for de som lærer nye ord).

Advarsler

 • Unngå å bruke flere ord som alle mener det samme. For eksempel, hvis noe er liten, og liten, er den generelle ideen om at noe er liten. Ikke over-bruke ordforrådet ditt.
 • Ikke fraråde deg fra å bruke en ordbok eller synonymordbok når du skriver. De kan være nyttige verktøy.