Wkono

Hvordan skrive en Sorority anbefaling brev

Søknadsprosessen for Sorority medlemskap deler mange egenskaper med søker på en jobb. Mange sororities, i tillegg til å ha en intensiv screening prosessen, krever også brev av anbefalinger til sine potensielle nye medlemmer. Mange sororities krever at personen skrive attest for å være en alumnae av den spesifikke Sorority den potensielle nye medlemmet ønsker å delta, men dette er ikke tilfelle med hver Sorority. Den enkelte du skriver attest for bør gi deg bakgrunnsinformasjon om sine intensjoner for å bli med i Sorority samt deres tidligere utmerkelser og prestasjoner. Bruk denne fremgangsmåten for å skrive en Sorority anbefaling brev.

Trinn

Hvordan skrive en Sorority anbefaling brev. Be om informasjon fra personen du anbefaler og lage en liste over alle sine utmerkelser, aktiviteter, interesser hobbyer og akademiske æresbevisninger.
Hvordan skrive en Sorority anbefaling brev. Be om informasjon fra personen du anbefaler og lage en liste over alle sine utmerkelser, aktiviteter, interesser hobbyer og akademiske æresbevisninger.
 1. 1
  Be om informasjon fra personen du anbefaler og lage en liste over alle sine utmerkelser, aktiviteter, interesser hobbyer og akademiske æresbevisninger. Intervju jenta å spørre hvorfor hun ønsker å være en del av den aktuelle Sorority og be om eventuelle kvaliteter hun synes hun besitter som passer inn med de behovene og forventningene til at Sorority. Samle et bilde av kandidaten i tillegg.
 2. 2
  Adressere brevet til Sorority navnet på jenta som gjelder, c / o universitetet hun deltar. Begynn brevet med hilsenen "Til den det måtte angå."
 3. 3
  Begynne å skrive brevet med et avsnitt viser hvordan du kjenner kandidaten og hvor lenge du har kjent dem for. På denne tiden også du bør ta med hvorfor du er kvalifisert til å skrive brev, spesielt hvis du var i en Sorority selv, da dette vil vanligvis holde ekstra vekten med Sorority du skriver til. Hvis du var i en Sorority sørg for å inkludere Sorority, kapittel navn, de årene du var medlem, og hvis du holdt en stilling i den Sorority.
 4. 4
  Skriv et annet avsnitt som nevner kandidatens kvalifikasjoner for Sorority medlemskap. Inkluder interesser, hobbyer og annen informasjon som vil skille kandidaten fra andre jenter. Du bør benytte anledningen til å være ærlig og si så mange av jentas prestasjoner som mulig, da det er hensiktsmessig å skryte litt i disse brevene.
 5. 5
  Bruk det neste avsnittet for å beskrive jentas personlighet. Like viktig som prestasjonene er, er sororities også på jakt etter jenter som vil passe inn med andre og er en glede å være rundt. Begrunne hvorfor hun er morsom, humoristisk, definerer livet av partiet for andre personlighetstrekk du føler jenta og gjør henne til en god passform for Sorority.
 6. 6
  Avslutt brevet med en avsluttende uttalelse som sier et endelig trodde på jenta og hvorfor hun ville passe godt i Sorority, binde inn dine egne erfaringer om mulig. Signer brev for å gjøre det ser mer profesjonelt.