Wkono

Hvordan skrive en lov essay

Law essays kan være vanskelig til å begynne med, da de ofte krever en god del forskning på et stadig skiftende og ukjente tema. Her er noen tips for å hjelpe deg å lage en god lov essay.

Trinn

Hvordan skrive en lov essay. Begynn med å lese spørsmålet nøye.
Hvordan skrive en lov essay. Begynn med å lese spørsmålet nøye.
 1. 1
  Begynn med å lese spørsmålet nøye. Understreke noen søkeord du legger merke til.
 2. 2
  Les gjennom din viktigste lærebok på dette temaet. Legg merke til alle ressurser de har brukt i sin skriving (du kan ofte gjøre dette ved å se på fotnotene) og noterer disse. Du kan ta notater om hva du finner relevante for essayet ditt mens du går eller du kan bare lagre informasjonen i hodet ditt for nå - forskjellige ting fungerer for forskjellige mennesker!
 3. 3
  Arbeid gjennom listen med flere ressurser, gjør det samme som du gjorde for den opprinnelige lærebok. Dette vil trolig resultere i en veldig lang liste. Gjør livet lettere på deg selv og velge å lese de nyeste kilder på listen din først, da disse vil ha mest up-to-date informasjon. I tillegg vil de siste artiklene også har diskutert, argumentert for og mot og nådde konklusjoner på de nevnte tidligere artikler oppført, så dette vil lette din lesing byrde! Fra de nyeste argumenter, bør du være i stand til å utlede hvilke er de viktigste eldre artikler for å følge opp. Du kan også finne artikler du ikke fange tidligere at er perler av kunnskap.
 4. 4
  Begynne å skrive essay. Bruk en plan som hjelper deg å skille fra hverandre de ulike elementene i spørsmålet, for å sikre at du dekker alt. Bring i ny informasjon som du ikke har dekket i kurset eller som ikke er i den viktigste lærebok om mulig. Definitivt utvikle dine egne originale tanker også, backing disse opp med presedens og andre forfatteres diskusjoner. Professorene liker å lese essays som steg ut av kjøre-of-the-mill og vise nytenkning og initiativ.
 5. 5
  Være bred i din tenkning. Ikke nødvendigvis begrense deg til lov. Tenk på beslektede fag som politikk, økonomi, psykologi osv., som kan ha ekstra innsikt i gjenstanden som du skriver som vil gi deg en spesiell vinkel som andre studenter kanskje ikke har vurdert (eller er for uorganisert til få!).
 6. 6
  Forkorte den! Law essays pleier å være lenge - for lenge, faktisk så mange studenter ofte overshoot ordet grensen! Prøv å være så kortfattet som mulig (bruk "vanlig engelsk" og ikke "juridisk") og bare bruke så mange ord på et argument som den trenger. Skriv det en gang og deretter gå gjennom den med rød penn. Dette er faktisk mye lettere på en utskrift enn på skjermen, så ut først og redigere med brevity i tankene. Husk at en god advokat gjøre sine poeng konsist og trenger ikke repetisjon å hamre et godt poeng.
 7. 7
  Bevis lese gjennom essay før du skriver ut av den endelige kopien.
 8. 8
  Send inn din essay - På tide, innenfor ordet lengde og med alle nødvendige dokumentasjon vedlagt. Hvis professor forventer en erklæring av originalitet / nei plagiat, inkluderer dette også. Noen ganger er dette en fin touch selv om det ikke er nødvendig som det viser at du bryr deg nok til å skrive ditt eget arbeid.

Tips

 • For juridiske tidsskrifter, må du sjekke biblioteket hjemmeside for å se om de har kopier av journal. Det er ingenting verre enn å gå inn i biblioteket på dagen av bare oppdage det er ingenting du ønsker det!
 • Gjør grundig bruk av elektroniske tidsskrifter. Lettere å få tak i, lett å laste ned og mindre å bære på! De har også mulighet for større bredde i forskningen.
 • Mens bevis lesing, dobbeltsjekke dine referanser. Sørg for at dine knyttet til tidsskriftartikler og saker er korrekte i henhold til måten universitet eller høyskole forventer henvisningen. En flott måte å dobbeltsjekke er å skrive din referanse til en juridisk database og se hva som kommer opp.
 • Du kan prioritere pensum enda mer ved å velge å lese forfattere du er kjent med først.

Advarsler

 • Sørg for at du lese instruksjonene nøye. Du ønsker ikke å skrive en fantastisk essay, men da mister karakterer fordi du gikk over ordet telle eller brukt feil formatering.
 • Hvis du er virkelig fast på ordet teller, kan du flytte noen av argumentet ditt inn i fotnoter. Men vær advart: forelesere er raskt voksende klokt å denne praksisen, og du kan finne ditt preg slippe hvis du stole på denne metoden for ofte. Faktisk har noen lov avdelinger vokst så lurt å denne praksisen at de nå krever fotnoter er inkludert i ord teller! Dobbeltsjekk instruksjonene for å sørge for at loven avdelingen er ikke en av disse listige få.