Wkono

Hvordan skal representere deg selv i retten (UK)

Mange tusen mennesker i Storbritannia kvalifiserer ikke for rettshjelp og har ikke råd til å betale privat. De sitter igjen med noe annet valg enn å representere seg selv. Nedenfor er en guide til å representere deg selv på Magistrates 'Court.

Trinn

Hvordan skal representere deg selv i retten (UK). fokusere på den ene i sentrum.
Hvordan skal representere deg selv i retten (UK). fokusere på den ene i sentrum.
 1. 1
  Forstår loven: Det er helt avgjørende at du forstår loven er relevant for krenkelser din. For å forsvare deg selv eller redusere på egne vegne må du forstå hva det er at du blir belastet med. Gjør din forskning: finne ut de aktuelle ingredienser, forsvar og setninger. Hvis du allerede er på banen og uklar tale til plikten advokat eller juridisk kontorist (se nedenfor.)
 2. 2
  Gå inn i retten: Du vil bli vist av et medlem av retten personalet hvor du skal stå. Enkelte domstoler bruker dock, andre vil få deg til å stå på baksiden av retten. Bare hvis du gir bevis vil du bli bedt om å ta i vitneboksen. Du vil bli bedt om å bekrefte ditt navn, fødselsdato og adresse. Hvis du ikke allerede har lagt inn en bønn vil du bli bedt om å gjøre det. Hvis du forstår tiltalen inn en bønn for skyldig eller ikke skyldig. Stå til du blir fortalt at du kan bli sittende.
 3. 3
  Blir hørt: Ikke bekymre deg for mye om formalitet av å være i retten. Du vil ikke forventes å være ekspert i retten etikette. Følg disse reglene vil du ikke gå for langt galt:
  1. Adresser Benk (dommeren eller magistrat) som "Sir" eller "Madam". Hvis det er tre, fokusere på den ene i sentrum.
  2. Hvis du har noe å si høflig be "Sir, kan jeg ta deg med på __________". Ikke bare begynne å snakke. Avbryt aldri. Du vil få mulighet til å snakke.
  3. Når du snakker til benken, eller når de snakker til deg, stå opp og snakke så tydelig som mulig. Det kan være at de sier du kan bli sittende, men det er viktig å vise respekt.
 4. 4
  . Skriftlige innleveringer v Oral innleveringer: Det er helt akseptabelt å levere en skriftlig uttalelse eller brev til Bench. Hvis du er bekymret for offentlige taler eller glemme ting som du ønsker å si at det kan være en god idé. Vær så kortfattet som mulig. Skrevet er å foretrekke. Du kan dele opp et skriftlig dokument og fortsatt holde muntlige innlegg. Ofte Juridisk Clerk vil være enig i å lese den hvis du vil prefer.Written innleveringer kan være minneverdig og effektive, men ingenting kan erstatte snakke med noen og ser dem i øynene.
 5. 5
  Adjournments: En utsettelse er en pause i forhandlingene. Hvis du tror at det er en reell grunn til at forhandlingene skal være hevet ikke vær redd for å be om en. Fortell benken hvorfor det ville være urettferdig å fortsette. Hvor lang tid trenger du? Med mindre det er god grunn til utsettelse vil bli avvist.
 6. 6
  Den juridiske kontorist og straffeutmålingen retningslinjene: Den juridiske kontorist er en svært viktig person i Magistrates 'Court. De forteller dommerne hva loven er. De bør være nøytral, nesten en dommer, mellom påtalemyndigheten og forsvaret. Dersom det er en juridisk argument deres råd til benken vil være avgjørende. De bør også bidra til å forklare loven til deg. Hvis deres råd er galt så kan du klage. Mange av avgjørelsene i Magistrates 'Court er kommet til i en formalistisk måte. Det er begrenset skjønn. Det finnes retningslinjer knyttet til setninger og straffer.
 7. 7
  Komme dømt: Betyr skjema og bønn i innstrammingen. Før saken har også blitt bestemt at du vil ofte ha for å fullføre et middel skjema. Bøter er basert på inntekten din. Hensyn er gitt til hvor mye tilgjengelig inntekt du har. Dommerne vil se form før de dømmer deg. Tenk på hvor mye du har råd til å betale per uke / måned. De fleste bøter må betales i mindre enn ett år.
 8. 8
  Påstand i innstrammingen. Dersom skyldig, er dette din sjanse til å fortelle Bench hvorfor de bør være overbærende når de dømmer deg. Se nedenfor for et utvalg struktur.

Tips

 • Innledning: Hvordan du føler om lovbruddet (Er du lei, skamfull, flau du klar over hvor beklagelig din oppførsel var Forstå effekten eller potensielle effekten av din oppførsel?).
 • Skeleton for en bønn i klimatiltak
 • Begrensende faktorer ved forbrytelsen selv: Uten å ville se ut som om din er å minimere hva du har gjort påpeke hvilke faktorer som gjør ditt uakseptable mindre alvorlig. Hvorfor gjorde lovbruddet skje? Hva var omstendighetene? Det er der en "særlige grunner" argument kan gjøres. Var det en spesiell grunn til at du fornærmet. Vær nøye med å ikke virke som om du unnskylder din oppførsel. Du har allerede erklært seg skyldig.
 • Personlige forhold: Bakgrunn, sysselsetting (? Gjør hva for hvor lenge), familie, pårørende, finansielle stilling. Tiltak for å løse problemet -. (Driving kurs, Rehabilitering kurs, endringer i livsstilen din) Prøv og gi Bench en følelse av hvem du er.
 • Påstand: Denne delen er bokstavelig talt en bønn. Be om lempning, for en ny sjanse, til fordel for tvil. Si unnskyld for oppførselen din. Hvis du vet hva den minste setning du kan få er... spør og begrunne hvorfor du bør få det.