Wkono

Hvordan sjekke nettbanken på Wells Fargo

Alle som har en Wells Fargo bankkonto kan referere til denne artikkelen. For å gjøre disse oppgavene du trenger en datamaskin eller telefon med internettilgang, en bank-konto i Wells Fargo, og brukernavn og passord gitt til deg når du registrerer deg for en konto med en Wells Fargo rådgiver. Disse enkle trinn kan hjelpe lære deg hvordan å administrere online banksystemet samt lære å navigere gjennom de forskjellige funksjonene på nettstedet har å tilby, og selvfølgelig gjør livet mye enklere!

Trinn

Hvordan sjekke nettbanken på Wells Fargo. Gå til Wells Fargo nettside.
Hvordan sjekke nettbanken på Wells Fargo. Gå til Wells Fargo nettside.
 1. 1
  Gå til Wells Fargo nettside. Lansere hva nettleser du velger og gå til [www.wellsfargo.com]
 2. 2
  Når du har nådd Wells Fargo nettstedet, logge inn med din forhåndsbestemt brukernavn og passord du fikk av din Wells Fargo rådgiver. Denne kontoen informasjonen kan bli gitt til deg bare gjennom Wells Fargo rådgiver, er du ikke i stand til å gjøre en gjennom nettstedet. Når du går å logge på, se etter loggen i boksen på venstre side av nettsiden som ser ut som skjermbildet postet. Du kan også få tilgang til kontoen via mobiltelefonen eller ved å fysisk gå til en Wells Fargo plassering selv.
 3. 3
  Nå har du oppga kontoen sammendraget. Her kan du se på din brukskonto og sparekonto balanserer og selv sjekke for å se om det er noen utestående beløp som må betales av. Trinn fem går mer i detalj om å betale regninger med online regningen betale.
 4. 4
  Overføre midler mellom din brukskonto og sparekonto. For å gjøre dette må du klikke på Overfør penger mellom kontoer tappen på venstre side, skjøt skjermen postet tilsvarer vinduet du ønsker å se etter, så derfra kan du bestemme hvilken konto du vil overføre penger til eller fra, og den spesifikke mengde. Som å ta penger ut av sparepengene og la ballen inn din brukskonto.
 5. 5
  Betal regningene dine. Det er en funksjon på Wells Fargo som lar deg betale dine regninger til andre organisasjoner som telefon og gass regninger eller til en annen Wells Fargo kunde gjennom nettstedet. Gå til samme fanen til venstre brukes til å overføre midler, klikk deretter på betale en regning med Bill Pay. Herfra kan du bestemme hva organisasjonen eller personen du ønsker å betale en regning for, klikk på den eller sett den inn i feltet, så alt du trenger å gjøre fra det sette inn kontonummeret ditt. Hvis du setter inn penger på en annen persons konto, kan du gjøre dette hjemme heller da gå til en Wells Fargo beliggenhet og alt du trenger er den andre personens kontonummer.

Tips

 • Du kan ikke lage det gjennom Wells Fargo nettside.
 • Vær klar for pop ups mens logge deg på kontoen.
 • Brukernavnet og passordet vil bli gitt til deg av din Wells Fargo rådgiver når du registrerer deg for en konto.