Wkono

Hvordan sjekke en balanse på Greendot kortet

En Grønt Punkt Card er et forhåndsbetalt Visa eller MasterCard debetkort ligner på et forhåndsbetalt gavekort, men kan være personlig med ditt navn og brukes på minibanker for uttak, debet kjøp, og kan lastes på nytt med penger. Det finnes i dag flere ulike metoder for å sjekke saldoen på et Grønt Punkt-kort avhengig av dine personlige preferanser. Her er skritt du kan ta for å sjekke den nåværende saldo på en grønn prikk kort.

Trinn

Hvordan sjekke en balanse på Greendot kortet. Ring grønn prikk kundestøtte for å sjekke saldoen over telefon.
Hvordan sjekke en balanse på Greendot kortet. Ring grønn prikk kundestøtte for å sjekke saldoen over telefon.
 1. 1
  Besøk www. Greendotonline.com å sjekke saldoen på internett. På venstre under "konto log-in", skriv inn din bruker-ID og klikk på "Logg inn"-knappen for å gå videre til din konto og balanse informasjon. Hvis du ikke allerede har en bruker-ID, kan du klikke direkte på lenken for "Create Online User Id". Du vil da bli bedt om å oppgi kortinformasjon og personlige detaljer før du kan sluttføre opprettet kontoen og se saldoen. Internett metoden for å sjekke et Grønt Punkt kort balanse er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og er gratis.
 2. 2
  Ring grønn prikk kundestøtte for å sjekke saldoen over telefon. Ring 1-866-795-7597 og oppgi konto-og personopplysninger på instruksjonene. Fortsett å følge instruksjonene til du får muligheten til å sjekke saldoen. Telefonen metoden er gratis.
 3. 3
  Motta balanse varsler på din e-postadresse eller mobiltelefon. Logg deg på Grønt Punkt online konto ved å gå www.greendotonline.com, skrive inn bruker-ID, og ​​klikke på "Logg inn"-knappen. På din konto detaljer klikker direkte på "Account varsler" for å administrere og konfigurere varsling kriterier. Du kan sette opp varsler som skal vise saldoen daglig eller ukentlig hver mandag ved enten å motta en tekstmelding varsling til mobiltelefonen din eller ved å motta en e-post for inntil to separate e-postadresser.
 4. 4
  Send en tekstmelding fra mobiltelefonen til grønn prikk mobil for balansen. Logg deg på Grønt Punkt online konto ved å gå www.greendotonline.com, skrive inn bruker-ID, og ​​klikke på "Logg inn"-knappen. På din konto detaljer klikker direkte på lenken for "Grønt Punkt Mobile" for å registrere mobilnummeret ditt. Etter å ha registrert ditt mobilnummer, sende en tekstmelding til 43411 av bokstavene "Bal", etterfulgt av et mellomrom og de siste fire sifrene i Grønt Punkt kortnummer. The Green Dot Mobile-systemet vil da svare på din mobiltelefon med dagens balanse i form av en tekstmelding.

Tips

 • Når du sjekker din Grønt Punkt kort balanse, husk at ikke alle transaksjonene vil legge til balansen umiddelbart, og i noen tilfeller ta mellom 24 til 48 timer.

Advarsler

 • Selv om Grønt Punkt kort tjenesten ikke belaste brukerne for bruk av varsler og Grønt Punkt Mobile, vil din mobiltelefon leverandørens tekstmeldinger priser for å sende og motta tekstmeldinger gjelder fortsatt.