Wkono

Hvordan reise trygt som fotograf

Reiser som en fotograf, med fotografering utstyr i bevis presenterer sine egne sett med utfordringer når det gjelder din personlige sikkerhet og komfort. Bærer slikt utstyr singler deg ut som en som ikke nødvendigvis er fra området, potensielt gjøre deg et mål for turister svindel eller tyveri. Og ikke vite etikette eller regler for å ta bilder i noen steder kan lede deg inn i farlige situasjoner eller børster med loven. Selv ikke ta det rette utstyret kan ødelegge en ellers god reiseopplevelse.

Reiser som en fotograf krever litt omtanke og planlegging, samt kjenne de mulige fallgruver. I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan holde trygt, godt organisert, og kunnskapsrik som du reiser med kameraet.

Trinn

Hvordan reise trygt som fotograf. Få forsikringen for din fotografering utstyr.
Hvordan reise trygt som fotograf. Få forsikringen for din fotografering utstyr.
 1. 1
  Få forsikringen for din fotografering utstyr. Sjekk om din reiseforsikring dekker din fotografering utstyr. Hvis ikke, søke ytterligere forsikring. Det er aldri mulig å vite hvorvidt utstyret er trygt - det kan bli stjålet, mistet eller ødelagt på noen del av reisen. Å vite at du er ordentlig dekket i tilfelle noen av disse tingene skjer vil lette smerten ved å miste utstyret ditt litt. Enda viktigere, kan vite at du har forsikringen også stoppe deg fra å reagere på en dumdristig mote og prøver å forsvare utstyret ditt hvis du er ranet.
  • Skrive opp en liste over alle fotografering element du tar med deg. Behold en kopi i e-utkast-mappen eller i sky lagring, klarert en utskrift med noen hjemme og flere trykte eksemplarer på deg på forskjellige steder, for eksempel din veske og koffert. Disse listene vil hjelpe deg å identifisere stjålet eller tapt eiendom raskt.
 2. 2
  Har alt i orden med papirene dine. Bærer et kamera kan noen ganger heve en mistanke om at du er en fotojournalist eller noen prøver å dokumentere mistenkelige aktiviteter, og som kan føre til paranoide vakter eller politi å være skeptisk til deg.
  • Sørg for at passet ditt er up-to-date med minst seks måneder på det før utløpet.
  • Få alle nødvendige visum før avreise.
  • Har alle vaksiner før avreise, og sørg for å inkludere bevis i dine papirer.
 3. 3
  Ta til høyre fotografering utstyr med deg. I noen land kan du ikke være i stand til å bare "plukke opp" ting du har glemt å ta med, eller det kan være spørsmål om kompatibilitet eller kostnader involvert. På den annen side, trenger du ikke ønsker å overbelaste deg selv med ikke-nødvendig utstyr. Plan på forhånd for å være sikker på at du har hvert stykke fotografering utstyr som du vet du faktisk trenger, samt eventuelle egnede reservedeler, men ikke mer. Noen forslag å vurdere omfatter:
  • Bære alle passende plug-ins og omformere for de destinasjonene du er på vei for. Hvis du kommer til å være i flere land, sjekk på nettet hva du kanskje trenger.
  • Bære en liten, bærbar og holdbar ekstern harddisk. Noen land kan ikke tillate deg å bære datamaskinen med deg, og du vil ønske et sted å lagre bildene dine trygt. (Prøv å finne ut denne informasjonen på forhånd.)
  • Ta riktig type kamera for den type tur du tar. Hvis du vil være eller dykking, bruker et kamera som tåler å være i vann, samme for våte jungel ekspedisjoner. Hvis du skal et sted veldig varmt eller kaldt, ta de klimatiske forholdene i betraktning når de bestemmer seg for kameratypen. Husk at batteriene ikke vil fungere godt, hvis i det hele tatt, i mange ekstremvær temperaturer, så du må kanskje omgåelsesprosedyre.
  • Pass på å pakke fotografering utstyr riktig for å unngå skader. Dette er ikke bare for under transport, men også når du bærer den. Bruk stropper hvis levert, spesielt hvis du skremme lett eller bli opphisset, det kan være lett å slippe et kamera i et øyeblikk av spenning på å få "akkurat riktig shot"!
  • Invester i en reise hvis du ikke ønsker å bære en større. Disse er svært kompakt, og kan forbedre kvaliteten på bildene betydelig mer enn å ha noe å lene seg på.
 4. 4
  Reis trygt. Reiser med fotografering utstyr kan skille deg ut som noen verdt å rane, tigge fra, eller plager. Følgende sikkerhet ideer er rettet mot å redusere sjansene for at dette skjer:
  • Unngå å bære utstyret ditt i velkjente, merket fotografering poser. Tyver vokse til å kjenne tegn på disse svært raskt og kan målrette deg enkelt. I stedet prøver å lette kameraet i en vanlig bag, selv om fremdeles innkapslet i riktig pose. Moderne plast kameraer med beskjedne størrelse linser kan ta litt røff bruk og trenger ikke alltid en spesiell pose, holde et klart filter over linsen for å unngå å skrape det. For flere ting en bleie bag (for kvinner) eller et treningsstudio-type bag (for menn) kan være nyttig, ikke bruk en pose som kan utilsiktet bli kastet bort. Dette er mer et problem der det er mange mennesker og i land, byer eller områder med lav tillit problemer. En kjøler er en meget sterk, uanselig hard kasse (noen polstring innvendig er passende) og beskytter innholdet mot støt og ekstern varme i flere timer, som for eksempel kan være tilstede hver dag i bagasjerommet på en bil. En låsen ville bidra til å forhindre utilsiktet dumping av innholdet.
  • Reis med noen eller som en gruppe. Når det er noen andre med deg, kan de holde et øye med deg mens du er opptatt tapt i å ta bilder. De kan også fungere som en avskrekkende for tyver eller når det er åpenbart at du er en del av et par eller gruppe.
  • Hold deg våken. Selv om en del av moroa med fotografering er å fortape deg i å se skjønnheten eller uvanlig rundt deg, trenger en reise fotograf til å være på vakt på to nivåer - det første nivået er å bo på vakt for din sikkerhet, blir det andre nivået leter etter den ideelle skudd. Bare etter at du er trygg på at du er trygg bør du ta bildene dine.
  • Hvis du ønsker å speide et sted før du tar bilder, kan du vurdere å forlate fotografering utstyr tilbake på hotellet trygt mens du gjør sjekken. På den måten kan du tenke og gruble uten å være fullt så oppmerksom på muligheten for at utstyret blir målrettet.
  • Se den delen. Alltid opptre som om du vet hva du gjør og hvor du er på vei, selv om du ikke gjør det. Å være er en stor del av å bli forlatt av folk på jakt etter et lett bytte.
  • Hvis du har noen mistanke i det hele tatt at du blir fulgt, umiddelbart søke hjelp. Stopp i en butikk, låsen på en gruppe mennesker, gå inn i en restaurant, osv. Gjør alt for å sette den personen av. Når du befinner deg et sted tryggere, ringe politiet eller venner til å komme og hjelpe deg. Ikke engang tenke på å ta ut din fotografering utstyr!
  • Ikke risiker liv og lemmer. Er det gale shot virkelig verdt dingler over kanten av stupet eller klatrer ut på en stram line ledning? Være en god dommer av dine fysiske begrensninger og ikke presse dem. Husk, du holder utstyr som du ikke ønsker å slippe, og hvis noe går galt, kan det kortvarig mellom spare deg selv eller utstyret ditt være nok til å miste dere begge. Bare ikke risikere det.
 5. 5
  Lære og respektere lokale lover og sosiale skikker. Kjennskap til lokale lover og skikker kan sikre at du ikke sette foten i den.
  • Noen kulturer avskyr eller frykt å bli fotografert, fordi de frykter at kameraet "stjeler deres sjel" (sympatisk magi eller innfødt kulturelle tro). Respekterer deres tro, selv om du synes det er utenlandske eller bakover til din måte å tenke på. Andre mennesker lider av "turist utbrenthet", de er oppriktig lei av folk som tar sine bilder hver hvilken vei og synes det er invasiv eller støtende. Alltid opphøre fotografere Enhver person som gjenstander - det er vanlig folkeskikk. Les deg opp på hver kultur du vil støte på og ønsker å fotografere, på den måten vil du være i stand til å unngå belastende noen.
  • Unngå å behandle individuelle mennesker som om de er en del av bakteppet eller liggende. Hvis du føler ubehag eller arrogant i å ta bilder, høre på dine følelser. Spør folk om du kan ta et bilde av dem enkeltvis eller i arbeid, lek, osv. Tenk over hvordan du ville føle hvis noen tok bilder av deg uten å be om tillatelse som du prøver å kjøre markedet stall, eller komme videre med din daglige virksomhet. Ikke alle setter pris rampelyset, men noen mennesker vil bli utrolig beæret og du kan selv slå opp en fruktbar samtale, så det er alltid verdt å spørre først, kan som en bit av hensynsfull sosialt samvær olje hjulene, så å si. En annen metode for å be om tillatelse foreslått av Darren Rowse er å gest til kameraet, smile, og mime tar sine bilder med et spørrende blikk. Du vil vanligvis få et svar på dette i bekreftende fordi du gidder, men hvis det er et nei, respekterer det.
  • Vær spesielt hensynsfull når du fotograferer barn som nærbilder av bildet. Det ville trolig frik ut om noen kjørte opp og tok bilder av barna dine leke på plenen foran. Husk dette når du tar bilder av barn som leker i sine hjem, og husk at for noen kulturer, frykten for soul-tyveri er større i forhold til barn, som blir sett på som mer skjør. Du ønsker ikke sinte foreldre rive etter deg, søke å etablere et forhold før du tar fotografiske friheter.
  • Noen ganger lønner det seg å betale. Ikke alle er enig i dette, men tenk på det: Du har penger, de har fått smilet. Er dette et tilfelle av å stå på dine prinsipper, eller for å kaste litt av din lett opptjente penger til mennesker som lever hardt? Tenk gjennom nøye. Ikke gjør det, kan føre til hvis det er en generell forståelse på plass som turister hoste opp for bilder. Hvis du ikke liker å gjøre en betaling, bære små gaver fra hjemlandet for å berolige folk med, som foreslått av Darren Rowse.
  • Vet av et land før fotografere noe som kan tolkes som politisk sensitivt. Hvis du er i Frankrike og studenter opprør, du er nok greit å ta bilder, men hvis du er i et undertrykkende land, og du prøver det samme, kan du finne deg selv å bli samlet opp av mistenkelige politiet. til enhver tid.
  • Følg alltid skilt som ber deg om ikke å ta bilder. De mener det. Religiøse institusjoner vil at du skal respektere deres tro, politi og offentlige etater vil at du skal respektere deres regjeringens ide om personvern og taushetsplikt, fra flyplassene til atomanlegg; kommersielle enheter bekymre seg for sine opphavsrettigheter, varemerker og taushetsplikt blir brutt, og steder som har dyr bekymre seg om dyr som blir forstyrret, redd eller skadet av fotografering. Det er vanligvis en ekte årsaken bak disse forespørslene, og det vil vanligvis være en like rask respons til deg som ønsker å bryte sine forespørsler eller lover. Når du bryter en faktisk lov, risikerer du å ha kamerautstyret blir fjernet fra deg og kanskje til og med å bli arrestert. Se "Tips" for eksempler på typer av steder og anledninger til å være forsiktig når du skal fotografere.
 6. 6
  Lær det grunnleggende i språket hvor du reiser. Kjenne noen grunnleggende ord går en lang vei å være en høflig fotograf og vil øke sjansene for folk enige om å bli fotografert, eller la sine hjem eller kunstverk, etc., bli fotografert.
  • Bære en phrasebook med deg hele tiden. En som passer i kameraet bag er en god idé.
  • Prøv å lære de grunnleggende ord for det området av fotografi som interesserer deg mest. For eksempel, hvis du elsker å fotografere håndverk laget av innfødte folkeslag, lære ordene for kunsthåndverk, som kurver, leire potter, vevde tepper, etc. Hvis du elsker naturen, lære ordene for innfødte trær og dyr, etc.
  • Alltid lære vær så snill, takk, "du er velkommen", "kan du hjelpe meg", og "du er vakker".
 7. 7
  Gjøre regelmessig photo back-ups. Gjør ditt beste for å prøve og avlaste bildesamlingen din mens du reiser, slik at hvis noe går galt, mister du ikke hele samlingen. Noen ideer inkluderer:
  • Post hjem minnekort regelmessig. Prøv å bruke rekommandert for dette og pad veldig bra. Send det til et familiemedlem eller en venn i stedet for en ensom postkassen hjemme.
  • Laste ned bilder til en datamaskin eller annen lagringsenhet system hvis du bærer slik.
  • Laste opp bilder til sky lagring. Dette kan være betalt eller gratis, vil selv betalt lagring på dette stadiet trolig være større enn gratis. Hvis du virkelig ikke har råd til å opprettholde en betalt konto, åpne forskjellige kontoer med ulike sky lagring områder for å dekke dine behov. Du må ha god oversikt over hvor du har forlatt dem selv, sammen med passord og eventuelle lokkefugl e-postkontoer du har satt opp for dette formålet. Husk at bildet Exchange Online kan tygge opp bredbånd kvote på enkelte steder og du kan bli bedt om å betale mer.
 8. 8
  Sjekk reiser sikkerhetsråd fra ditt eget land før du begir deg inn i land i strid eller med hjemlige problemer. Vandrende i strid land herjet av med et kamera kan være å be om trøbbel, spesielt hvis du er tatt for en journalist.

Tips

 • Følgende liste antyder noen steder eller anledninger som, der landet ikke er kjent for deg, ville du gjøre best å enten ikke fotografere, eller å be om tillatelse til å gjøre det første: Flyplasser, militære baser, kjernekraft anlegg, fengsler, og demonstrasjoner (manifestasjoner). Naturligvis er denne listen svært avhengig av land, og du kan reise et sted som ikke bryr seg en bit, hvis så, har du gjort et godt valg, men hvis ikke, vær forsiktig.
 • Bruker kameraet for å holde orden på kvitteringer kan være en nyttig måte å sikre at du har en back-up i tilfelle kvitteringer går tapt mens du reiser.
 • Hold alltid nødnumre på deg. Disse bør inkludere ambassade eller konsulat, et hotell, de lokale politimyndigheter, din familie og ditt flyselskap. Hvis du har venner eller venners venner i et land, også har sine telefonnumre, bare i tilfelle.
 • Hvis du er en europeisk borger, bør du sjekke det amerikanske Department of State ( http://www.travel.state.gov ) nettsted for reiser sikkerhetsråd. For andre land, sjekk din lokale utenriksdepartementet eller konsulat nettsteder for informasjon som er relevant til din statsborgerskap og reiser sikkerhetsråd fra ditt lands perspektiv.
 • Hvis du er en europeisk borger, før avreise, registrerer deg hos nærmeste ambassade eller konsulat gjennom State Department ( https://travelregistration.state.gov/ibrs/ui/ registrering av reiser nettside). Andre land kan ha den samme registreringen system på plass, spør din lokale utenriksdepartementet om råd.
 • Hvis et land har vice (moral) politiet, være ekstra årvåken om hva du fotograferer. Og være veldig forsiktig hvis du er en kvinne, mens du kan føle deg trygg og respektert hjemme, dessverre, ikke alle land har samme grad av respekt og omsorg for kvinner, særlig der myndighetene mener at du flouting forventede standarder for kvinner. Kjenner kulturen, kjenner reglene, og kjenner de generelle begrensninger. Å være åpent sinn om en kultur betyr ikke å bli blindet av sin sikkerhet eller autoritære / totalitære aspekter.

Advarsler

 • Ved ankomst hjem, gjør din lovlighet og kulturelle sjekker igjen før du laster opp bilder på nettet. At herlig bilde av en bygning kan du bryte et varemerke. Det er noen veldig gode steder på nettet som vil hjelpe deg med juridiske spørsmål, selv om de mer restriktive kommersielle juridiske spørsmål har en tendens til å tilhøre utviklede land i stedet for utviklingsland.
 • Hvis du har tenkt å lage en kommersiell fortjeneste fra fotografere personer, kunstverk, eller spesifikke områder som er varemerkebeskyttet, få advokatens råd. For enkeltpersoner er det viktig å prøve og få deres skriftlige tillatelse eller filmet avtale, fremfor å anta at du har fått farten fremover.

Ting du trenger

 • Egnede bærevesker
 • Fotografering utstyr, redusert til det essensielle
 • Visum, pass, etc.
 • Vaksinasjoner