Wkono

Hvordan reise med en pose

I denne alderen av flyselskapet Fare Wars, skyter drivstoffkostnader, kombinert med skrekkhistorier om tapt bagasje som aldri gjort det til bagasjen krav, er muligheten til å reise med bare en pose blir mer og mer attraktivt. Med mindre turen er svært spesialiserte, eller krever bærer visse elementer, er det mulig å reise og selv bor på ubestemt tid ut av en bag. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan reise med en pose. Bestem hvilke elementer som er virkelig nødvendig.
Hvordan reise med en pose. Bestem hvilke elementer som er virkelig nødvendig.

Reiser med en pose

 1. 1
  Velg riktig bag. Ditt valg vil utvikle seg som du vurdere hva du trenger for å sette i det, men tenk:
  • Størrelse: Den største at flyselskapene vil innrømme som carry-on er et godt utgangspunkt. Vurdere en større pose hvis du trenger å bære ekstra elementer som vinter klær, gaver, en datamaskin, eller en fancy kamera. Gå for en mindre en hvis du ønsker å bære bag lange avstander.
  • Vekt: Noen flyselskaper veie carry-on poser før du går om bord, så prøv å sørge for at det meste av vekten kommer fra hva som er inni, og ikke fra posen selv. Unngå behovet for dyre ekstra lette materialer (for eksempel latterlig priset titan bagasje) ved å velge en enkel tøff, floppy nylon bag. Unngå tunge og klumpete strekker håndtak og hjul og velger i stedet for en pose med en stropp, eller helst mye mer behagelig og unrestrictive, ett med ryggsekk-type stropper.
  • Lagring: Flere lommer bidra til å holde ting organisert. Lommer tilgjengelig fra utsiden gi enkel tilgang til å reise brukerutstyr som en oppblåsbar nakkepute eller andre sove hjelpemidler og snacks, uten utpakking eller rotet gjennom alt annet.
  • Ekstra plass: Ditt valg av posen kan utvikle seg med valgene for innholdet. Den må ha litt plass til statister, ikke så mye at de omhyggelig pakket innholdet skifte rundt i transitt.
 2. 2
  Bestem hvilke elementer som er virkelig nødvendig. Spør deg selv hva du trenger for å fungere fra dag til dag, eller hvilke elementer som vil dramatisk forbedre reiseopplevelsen. På det aktuelle reisemålet, kan et element være feasibly leid, lånt eller kjøpt (og ikke holdt å bringe tilbake)? Samle bare de absolutte nødvendigheter. Her er en kort liste over elementer som du kanskje trenger å ta med:
  • Tre endringer av klær (på det meste). Kanskje flere sokker, undertøy og skjorter enn bukser. (Tenk pakking syntetiske stoffer, som er lettere, brette opp mindre, slide forbi hverandre lett heller enn å forvrenge hauger, og tørker raskere -. Spesielt for bukser, der noen forskjell i følelse er mindre merkbare)
  • Toalettsaker, for eksempel en tannbørste, tanntråd, såpe, sjampo, barberhøvler, og alt annet du trenger for grooming. Se nedenfor for mer informasjon om pakking toalettartikler.
  • Medisinske elementer du trenger, for eksempel medisiner, bandasjer eller briller.
  • Eventuelle lade ledninger eller annet tilbehør du trenger for din telefon, laptop, eller andre elektroniske elementer.
  • Sko, hvis du trenger et par i tillegg til dine reiser sko.
  • Tom vannbeholder. En flaske vil gjøre. En fleksibel "hydrering pack" kan utvides til å holde mer og er mer praktisk å bære når du er i bruk, men hvis den viktigste vesken er en ryggsekk, sjekk at hydraliseringen pack kan være komfortabelt utføres når full sammen med det.
  • Tomme plastposer. Du kan sette skitne klær i dem før vask for å holde dem fra forurensende rene de. De bør være klart slik at de ikke blir forvekslet med søppel og kastet. Prøv produsere poser.
  • Vaskemiddel for vask for hånd. Sett noen kuler av pulverisert vaskemiddel i en plast sandwich bag hvis du skal på et fly. En billig, lett og langvarig alternativ er å gjennomføre en bar med klesvask såpe.
  • En bærbar klessnor (tilgjengelig til enhver camping eller reise varer butikken).
  • En universell vask stopper (en flat gummi disk, tilgjengelig til enhver jernvarehandel). En gummiball kan være et alternativ, men sjekk at det ikke pleier å flyte og er stor nok slik at man ikke risikerer å falle i.
 3. 3
  Pakke med "bundle"-metoden. Vikle klær rundt store og / eller semi-ømfintlige gjenstander (som poser med toalettartikler, par sko, eller elektronikk), i stedet for å brette eller rulle klær. Stuff undertøy og sokker i skoene for å spare plass og for å hindre knusing sko. Bunten metoden sparer mest plass og også reduserer rynker.
  • Planlegg å kle seg i lag, spesielt hvis du forutse endringer i været. For eksempel kan du ha en genser med en skjorte under.
 4. 4
  Administrere toalettsaker. Kjøp i miniatyr størrelser, eller overføre flytende innhold som sjampo i mindre reise flasker. Du kan kjøpe reise-size toalettsaker på de fleste big-box butikker, eller bare lagre de små du får på hoteller.
  • Sette toalettsaker som kan lekke (sjampo, gel, etc.) i plastposer for å unngå stresset av å ha klærne dekket av flytende såpe. Hvis du bruker bar såpe (som kan erstatte andre former for såpe som sjampo og barberskum), får et ventilert holder for det slik at det ikke slår til grøt gjennom bruk og lagring.
  • For raskere turer gjennom flyplassen sikkerhet, prøver å bruke faste stoffer i stedet for væsker. Shampoo er tilgjengelig i solid såpe-blokk form og selv engangsbruk ark. Sjekk på en backpacking eller utendørs butikken for flere alternativer.
  • Alternativt kjøpe toalettsaker på reisemålet ditt for å unngå sikkerhetsproblemer. De kan også være billigere, avhengig av valuta.
 5. 5
  Prøv å la elektronikk hjemme. Minimere antall elementer i vesken som krever strøm, spesielt de som trenger å være plugget i kontinuerlig i stedet for kort til å lade opp, så omformere kan være kostbart og plasskrevende.
 6. 6
  Post hjem eller gi bort elementer som ikke er nødvendig for å reise, slik som ferdige bøker eller suvenirer. Trading bøker er en stor gratis måte å holde reise bibliotek frisk og kan netto deg noen interessante nye venner som en følge av byttet.

Tips

 • Ta bilder av dine reisedokumenter og kredittkort, og holde disse bildene trygt på nettet, så vel som forlater kopier med familien. Du kan hente bilder på nettet fra en Internett-kafé eller hotellet forretningssenter, eller ved hjelp av internettilgang på rommet. På den måten, hvis noe blir stjålet, vil du ha informasjon når rapportere det.
 • De fleste vandrerhjem har vaskerom og de fleste hoteller har klesvask, hvis du foretrekker å ikke vaske alle klærne for hånd.
 • Pakk resepter i sine apotek beholdere for å unngå problemer med TSA.
 • Merke kofferten inne og ute; bagasjen koder kan få dratt av i bagasjehåndtering maskiner. Lim et notat til innsiden av saken lokket (eller sette en i en innerlomme) med din adresse / telefon detaljer. Gjør dette også, med bagasje tatt inn på flyet med deg.
 • Selv om du sjekker en hoved bag, sørg for å ta en endring av klær og alle dine viktige elementer (dokumenter, resepter osv.) med deg i en carry-on bag, i ditt tilfelle innsjekket bagasje er forsinket eller tapt.
 • Plukk nøytrale farger slik at drakter er lettere å koordinere.
 • Hvis du er tydeligvis en veske, prøve å passe den i større bag. På den måten vil du ha færre brikker å slepe rundt.
 • Tenk raskt fukttransporterende (tørking) lag av ekspedisjonen klær. Disse klærne er lett, konstruert for hyppig vask, har høy holdbarhet, og er vurdert av "soner" for spesifikke klima.
 • Vurdere å ta en e-reader, da dette vil ta mye mindre plass enn noen bøker du kanskje har tatt.
 • Du kan bare pakke medisin og grooming produkter og planlegge en "shopping" tur når du ankommer. Goodwill, Frelsesarmeen og andre bruktbutikker kan ofte være et morsomt eventyr i forsøk på å skape en garderobe for mindre enn prisen av å sjekke en pose. Dette fungerer også godt for uplanlagt vær.
 • Pakk sko på bunnen av saken, hæl til tå og pakket i en plastpose, og dette bidrar til å tynge enden, og fungerer som ballast for saken, esp. hvis den har vaklende hjul på. Olje hjulene før bruk, med en klatt vaselin.
 • Når du reiser i en gruppe, dele felles elementer (sjampo, såpe, bøker osv.).
 • Hvis reisen er lengre enn et par dager, kan du vurdere å gjøre hva enkelte reiser forfattere gjøre: ta bare det essensielle med deg på flyet og skipet alt annet til det endelige bestemmelsesstedet (hvis mulig). Kjøp forsikring for å dekke eventuelle skader ting kan medføre når den er sendt.
 • Ikke ta hele guidebok. Fotokopi eller bruke utskrifter av sidene du trenger.

Advarsler

 • Prøv å unngå å sette verdisaker i noen sjekket bag. Ta med verdisaker inn på flyet i din håndbagasjen.
 • Hvis du er foreskrevet en rekke ulike medisiner og reiser til et annet land, sørg for at du tar kontakt med tollvesenet både ditt utgangspunkt reisemål og i ditt slutter mål å finne ut om det er noen regler om din medisinering. Prøv å få det de sier du trenger skriftlig. Starte denne prosessen så tidlig som mulig, hvis det er lege sertifikater eller tillatelser som kreves, kan de ta litt tid å få. Noen land kan være treg til å svare og du ikke ønsker å ha turen utsatt eller prøve å ta medisiner i landet ulovlig Ikke pakk dine medisiner i innsjekket bag;. Pakke dem i klare zip-lock poser med nødvendig dokumentasjon og. bære dem selv Bær ikke medisin i umerkede eller urette merket containere, sørg for at de er tatt i de reseptbelagte beholdere de kom i.

Ting du trenger

 • En pose
 • Lett utstyr og klær
 • Reisedokumenter og fond