Wkono

Hvordan passere tid mens du reiser for lange timer

Når du reiser på lange reiser, noen ganger føles det som om timene er bare å dra av. Men å bruke noen av disse trinnene, kan du drepe tid.

Trinn

Hvordan passere tid mens du reiser for lange timer. Hvis du skal på en lang reise, ta en penn og litt papir.
Hvordan passere tid mens du reiser for lange timer. Hvis du skal på en lang reise, ta en penn og litt papir.
 1. 1
  Hvis du skal på en lang reise, ta en penn og litt papir. Du kan bruke disse til å spille alle slags spill som bondesjakk (Tic-Tac-Toe), Hangman og mange flere. Hvis du ikke har noen å spille papir spill med, prøv kruseduller. Også prøve og finne en liten, sammenleggbar reise spill som sjakk som du kan spille med noen andre.
 2. 2
  Ta med et blad eller en avis eller hvis du er på et fly, lese Skymall katalog. Gjør kryssord eller gåter. Ikke bare vil tiden fly, men du vil bli trener hjernen din.
 3. 3
  Fetch sammen en mp3-spiller eller iPod og lytte til dine favorittsanger. Kanskje til og med oppdage ny musikk! På lange fly reiser eller trener reiser, kan du bruke musikk for å overdøve bakgrunnsstøyen og hjelpe deg å få sove. Hvis du reiser ofte, bør du vurdere støydempende hodetelefoner.
 4. 4
  Ta med en bok eller et blad du aldri har lest og tiden vil fly forbi!
 5. 5
  Se deg rundt og nyte naturen.
 6. 6
  Sove! Den beste måten å passere tiden! (Spesielt på lange fly turer)
 7. 7
  Ta med deg en bærbar DVD-spiller og se en film.
 8. 8
  Tell antall en bestemt ting som du reiser, hvis du er i en bil. (Gule biler, fast food restauranter, Volkswagen-er, eller bilskilt fra ulike regioner) Hvis du er i et fly, telle hvor mange mennesker gå ned midtgangen, telle skyene, etc.
 9. 9
  Spille bilspill som "abc" spill hvor du prøver å finne hver bokstav alfabetisk når du kjører på (i. E. Tegn, bilskilt, noe utenfor bilen eller kjøretøyet).
 10. 10
  Lytt til en bok på tape. Hvis du elsker en god historie eller kjærlighet å lese, men leser gjør at du føler deg syk, eller hvis du er den som kjører, er dette et flott alternativ.
 11. 11
  Ha en god samtale med noen du er ute og reiser med.
 12. 12
  Hvis du er den som kjører, får en cd fra en musikalsk og synge med på hele showet. Det går minst en time, og du kan arbeide på vokal og skuespill talenter!
 13. 13
  Mens du lytter til din mp3-spiller, bilde sangeren (eller hvis du ikke vet hva sangeren ser ut, utgjør en) i vinduet synge sangen. Bruk fantasien, se for dem som kjører opp til bilen, eller bare synge uten å flytte. Dine venner vil ikke engang vite!
 14. 14
  Lek med søsken.
 15. 15
  Ta med deg en bærbar gaming system eller mobiltelefon for å spille spill.
 16. 16
  Barna kunne ta med en coloring bok
 17. 17
  Hvis du reiser med andre mennesker, vente til noen sovner og deretter kaste små biter av papir på dem før de reagerer. Og så vente og fortsette å gjøre det igjen. (Men ikke på DRIVER)
 18. 18
  Hvis du er en gamer, kjøpe et nytt spill eller to før du går, og starte den under turen.
 19. 19
  Prøv å bringe en bærbar PC (hvis du har det) og spille spill på den.

Advarsler

 • At føreren.
 • Hvis du ser på en klokke / armbåndsur, vil tiden drar mer. Slå uret av!
 • Hvis du er føreren, fokusere på kjøringen først.
 • Hvis du lytter til en MP3-spiller eller iPod, sørg for at volumet er lavt nok til at andre mennesker ikke kan høre det, og du kan fortsatt høre en bil tut.

Ting du trenger

 • Papir og penn
 • MP3-spiller
 • Film med VHS eller DVD-spiller
 • Bok, et magasin eller lesestoff av ditt valg
 • (Avhenger av hva du gjør)
 • En pute å ta en lur på