Wkono

Hvordan passere kalkulus

Matematikk er beryktet for å være den vanskeligste matte klassen de fleste studenter vil noensinne ta. Selv om alle dine matematiske klassene har stilt ingen utfordring opp til dette punkt, er du sannsynligvis til å møte din match i matematisk analyse. Men det er håp! Disse tipsene vil hjelpe deg å få karakteren du ønsker.

Trinn

Hvordan passere kalkulus. Finne ut hvordan klassen kjøres.
Hvordan passere kalkulus. Finne ut hvordan klassen kjøres.
 1. 1
  Finne ut hvordan klassen kjøres. Ta hensyn til beskrivelse av kurset, lærerens pensum, og alle andre innledende materiale. Rådfør deg med venner som har bestått klasse - med samme instruktør - før. Hvis du er i videregående skole, vil læreren sjekke lekser? Vil han eller hun Vurder det for nøyaktighet? Prøv å samle så mye informasjon som mulig om hvordan klassen er gradert (kun testresultater, eller vil klassetrinn for lekser og deltakelse teller i tillegg). Finn ut om hvordan testene er formatert og hvor vanskelig de er.
 2. 2
  Snakk med instruktøren one-on-one. Fortelle ham eller henne at du er nervøs passerer klassen. Spør ham eller henne hva du bør gjøre hvis du trenger ekstra hjelp - instruktør vil være tilgjengelig? Når? Spør om hva som tidligere vellykkede studenter har gjort som kan hjelpe deg å tjene en god karakter. Ved å snakke med læreren din på forhånd, gjør du det klart at du er villig til å sette i arbeid for å få bestått karakter, og gjøre deg selv mer bemerkelsesverdig blant et stort antall hovedsakelig anonyme studenter.
 3. 3
  Få forberedt. Start semesteret ut rett med alle dine forsyninger. Få en god kalkulator, det er verdt pengene.
 4. 4
  Gå til klassen. Hvis du forventer læreren din til å gi deg ekstra hjelp, må du ha gjort det som var forventet i første omgang. Finne ut om du har noen venner i klassen din som kan være i stand til å hjelpe deg hvis du står fast.
 5. 5
  Pass på under forelesninger. Ta notater. Skriv ned eksempler. Du trenger ikke lære ved å se, du lære ved å gjøre. Hvis instruktøren stiller spørsmål, tenke på svaret, og rekk opp hånden hvis du vet det. Gjør klassen tid verdt.
 6. 6
  Dobbeltsjekk din forståelse. Se over notatene. Forstår du hvorfor instruktøren gjorde det han eller hun gjorde på hvert punkt? Hvis du ikke forstår dine notater eller ikke forstår foredrag, prøve å møte med instruktør og få en konkret forståelse av hva som skjer.
 7. 7
  Gjøre lekser. Nøkkelen til alle matematikk klasser er praksis. Gjør alle problemene, og sørg for at du gjør dem riktig ved å sjekke svarene dine. Hvis du ikke kan finne ut hva du gjorde galt, verve litt ekstra hjelp ved å spørre en venn, en lærer eller instruktør eller ved å se den opp på nettet. For å gjøre det veldig bra, ikke bare gjøre den tildelte lekser, gjøre alle problemene på baksiden av boken. Lærere generelt tildele bare det minimum av lekser er nødvendig å ha en grunnleggende forståelse. Men du bør søke større forståelse utover det grunnleggende. Jo mer trening du får, jo bedre.
 8. 8
  Memorere alle teoremer og formler. Rask: hva er produktet regelen om differensiering? Vet alle disse klebrige små ting, og komme opp med mnemoniske hvis du trenger dem. Igjen, se på nettet hvis du trenger hjelp med minne triks. Vær forsiktig, men ikke bare prøve å huske dem. Prøv å forstå dem og hvordan å utlede dem. På et mer utfordrende test, kan du bli bedt om å bruke disse teoremer og formler mer generelt, så sørg for at du tar deg tid til å forstå hvordan de fungerer. Når du forstår dem, bør du ha noe problem memorere dem.
 9. 9
  Forbered deg på tester. Ikke stappe natten før. Få en god natts søvn, og spise en god frokost. Prøv å holde test angst under kontroll ved å ta noen dype åndedrag. Husk at du har øvd materialet grundig og vet det frem og tilbake.
 10. 10
  Gjennomgang til eksamen. Se over alle dine teoremer og formler, og gjennomgå de feilene du har gjort for testene. Se på nettet for ekstra praksis problemer. Hvis du har kommet til dette punktet i orden, vil du gjøre det bra.
 11. 11
  Arbeid problemer til du spyr deretter tørke av spy og jobbe litt mer. Kjøp løsninger manuell og jobber hver problem to ganger. Første gang du må se, den andre gangen du bør huske. Den vanskeligste delen om Matematikk er alle Algebra og Trig du glemte.
 12. 12
  Gjennomgå mer grunnleggende algebraisk postulater, og corollaries eksempel identiteten elementer, kommutative, assosiative, transitive, osv.. Fordi det første semester av Calculus avhenger av deg være en algebra tekniker (ekspert). Du antas å være som en Algebra lærer, for enkelt å bruke og manipulere alle deler og formler i ellipse, parabel, andre kjeglesnitt og sirkelen, prinsipper for forholdet versus funksjoner og sammensetning, funksjon av en funksjon som f (g (x)) kalt tåke - og bruk av omvendte funksjoner. De vil ikke reteach algebra, så du må gjennomgå etter behov.
 13. 13
  Gjennomgå trigonometri for andre semester løpet av kalkulus. Du må allerede vet, forstå, gjenkjenne og bruke alle de trigonometriske funksjoner og deres omvendt med relativ letthet. Kjenner alle de trigonometriske identiteter bakover og forover eller annet når instruktøren lærer kalkulus du kan være mangler forståelse. Bruk, programmer og derivasjon av trigonometriske identiteter, trigonometriske funksjoner og inverse trigonometriske funksjoner brukes mye i andre semester av kalkulus.

Tips

 • Hvis du tar en AP eksamen, investere i en anmeldelse bok laget til eksamen. Det vil inneholde masse ekstra praksis problemer og måter å forbedre eller stivne din forståelse. Dette er spesielt nyttig hvis du har en middelmådig lærer.
 • Hvis læreren er uvillig eller ute av stand til å gi deg den hjelpen du trenger, får en matte veileder eller snakke med en annen lærer i matematikk avdeling. Noen vil være i stand til å hjelpe deg.