Wkono

Hvordan overleve en natt i fengsel

Hva om du ble dratt over for ingen åpenbar grunn, og flaks favoriserer ikke deg? Hva hvis du er mistenkt for en forbrytelse du ikke har begått? Hva hvis du ble tatt kjøring i beruset tilstand? Eller kanskje du ved et uhell sint en politimann. Alle disse kan få deg en natt i et lokalt fengsel. Dette kan være veldig skremmende for mange mennesker. Ikke la skrekk få bedre av deg! Følg disse trinnene neste gang noe galt skjer, og du vil komme ut helt fint.

Trinn

Hvordan overleve en natt i fengsel. Be om en enkelt celle - Hvis du oppdager en tom, be om å bli satt inn der.
Hvordan overleve en natt i fengsel. Be om en enkelt celle - Hvis du oppdager en tom, be om å bli satt inn der.
 1. 1
  Be om en enkelt celle - Hvis du oppdager en tom, be om å bli satt inn der. Ikke snakk om noen spesiell grunn til at, da dette kan få deg dyttet inn i en gruppe celle anyways.
 2. 2
  Aldri vise frykt - frykt = svakhet. Hvis du skjelve eller riste, og kan ikke stoppe, late som om du er psykisk ustabil. Dette inkluderer vinke med armer og ben rundt, snakker en masse vrøvl, og hvisker / roping til noen oppdiktet person i rommet.
 3. 3
  Ikke sovne i en delt celle - Sitt på gulvet med ryggen til veggen, helst i et hjørne. Ikke legg deg ned, eller noen problemer som du møter vil bli møtt av deg med forsinket reaksjon med å få opp. Fjern aldri klær eller sko, med mindre du ønsker å risikere dem til de andre innsatte.
 4. 4
  Holde for deg selv - Ikke starte en samtale med noen andre, men prøver så hardt som mulig for ikke å være frekk på noen måte. Eventuelle spørsmål du blir spurt, svarer med en kort, unrevealing respons.
 5. 5
  Ikke godta favoriserer - Motstå fristelsen til å be om eller ta imot hjelp fra andre innsatte.
 6. 6
  Aldri fysisk motstå eller forsøke å flykte - Offiserer vil bruke fysisk makt for å holde deg og du kan skade deg. Du kan også møte tilleggskostnader.

Tips

 • Ikke prøv å dekke overvåkningskameraene med klær, tepper eller toalettpapir. Forsøk som dette vil bare føre disse elementene for å bli tatt bort fra deg.
 • Dersom selskapet i gruppen cellen er svært liten, eller du er i en enkelt celle, finne noe å gjøre. Hum musikk, fløyte, tegne ting i sot på vegger og gulv. Hvis innsatte kjefte på deg i en gruppe celle, umiddelbart slutte. Hvis du er i en enkelt celle, og dette skjer, husk at de vil være i stand til å skade deg fra der de er.

Advarsler

 • Pass munnen din hvis du er i en samtale. Overhørt rasistisk art er et raskt tog til en god juling.
 • Aldri stirre på en annen beboer. Hvis øyekontakt er gjort, snu seg bort umiddelbart, eller se nedover, men aldri ta øynene helt ut av de andre fangene. Vite hvor de er til enhver tid.
 • Klagende om å bli låst inne i en celle vil bare forverre ting for deg. Crying "Jeg hører ikke hjemme her" eller "Du må la meg ut herfra nå!" gjentatte ganger vil bare irritere både politiet og andre innsatte.
 • Ikke bland utenfor din rase. En hvit bør aldri bruke en innretning som umiddelbart etter et svart, og vice versa. Dette inkluderer toalettet og drikkefontene. Det er hva det er. Ikke spørsmålet det.
 • Uhøflighet til politiet eller innsatte vil vanligvis føre til noen form for kamp. Det er best å ikke gjøre for mye samtale med noen.
 • Bruk din oppførsel. Uhøflighet tolereres ikke. Alles holdning faktor sitter på "eksplodere" i et holdingselskap celle. Ikke vær den som lyser ut sikringen.