Wkono

Hvordan mestre engelske ord

Til tross for våre avanserte talenter, kanskje vi har opplevd noen urolige stunder da det ble tid for rikt ordforråd. Men våre kommunikasjonsferdigheter svært bringe det beste av oss til å fronter av livet vårt. Vår Word Strøm bestemmer vår grad av suksess. Mastering engelske ord er det første skrittet for å mestre kommunikasjonsferdigheter. Denne guiden er for høyttalere i engelsk som andrespråk samt engelsk som morsmål som ønsker å øke sine ordforrådet.

Trinn

Hvordan mestre engelske ord. Bestem din nåværende nivå av vokabular.
Hvordan mestre engelske ord. Bestem din nåværende nivå av vokabular.
 1. 1
  Bestem din nåværende nivå av vokabular. Dette er noe du kan gjøre ved å ta noen vokabular tester som er tilgjengelig gjennom noen nettsteder. Ved å ta disse testene, vil du komme til å kjenne dine styrker og svakheter i din nåværende nivå av vokabular.
 2. 2
  Les en ordbok. En ordbok er en god kilde til læring og mestring engelske ord.
 3. 3
  Kjøp et par bøker for å hjelpe dine studier. Gå til en god bibliotek eller bokhandel og finne en kunnskapsrik stab person. Denne personen vil være i stand til å lytte til deg snakke, og bidra til å fastsette de bøkene som vil hjelpe mest.
 4. 4
  Begynn på din nåværende nivå. Hvis ditt nivå av ordforråd nivået er høyt, starter på høyeste nivå der du gjenkjenne og forstå hvert ord satt før deg.
 5. 5
  Gjennomføre en studie tidsplan. Følg tidsplanen, selv om det bare er 30 minutter per uke, en gang i uken. Det er bedre om du kan bruke 10 minutter per dag - daglig bruk og praksis vil hjelpe raskest.
 6. 6
  Abonner på en nettside som sender Et ord En dag til innboksen din. Ett slikt område er gjennom Merriam-Webster, ordlisten selskapet. Du kan finne mange andre, også.
 7. 7
  Si hvert ord som du leser den. Dette er veldig viktig. Sørg for at uttalen er riktig. Det finnes ikke noe mer pinlig enn å prøve å imponere folk med dine nyvunne språkkunnskaper, bare for å finne ut at ordet du skulle for ble erklært "Fa-SEE-Shus", ikke "Fa-KET-EE-uss." (Det er "spøkefull", forresten.) Uttale ordene høyt vil hjelpe dem å danne naturlig når du snakker dem foran andre. Det er spesielt viktig for framandspråklege å gjøre dette som engelsk uttale av vokaler og konsonanter ofte avviker fra morsmålet ditt.
 8. 8
  Skriv ned definisjonen, og deretter et par setninger med disse ordene. Dette vil hjelpe dem å holde fast i hodet ditt, sammen med betydningen som du skriver dem ned. Les setninger høyt, og pass på å uttale nøye. Det er en liten muskel minne på spill her - forming ordene riktig de første gangene vil sikre at du alltid danne dem samme måte. Hvis du begynner å si et ord feil, er det veldig vanskelig å få hjernen din rundt den riktige måten senere.
 9. 9
  Gjenta de nye ordene hver dag, og legger til ett nytt ord hver dag. Som du føler at du ikke vil glemme ordet nr. 1, slipp den fra listen, og fortsette.
 10. 10
  Den beste måten å mestre ord er å lære dem gjennom etymologi og mnemoniske. Lær en rot, slik at du kan lære mange andre ord basere på at rot.

Tips

 • Aldri får nedslått eller miste motet. Engelsk er et morsomt språk og har mange rare ord. Selv innfødte bli forvirret.
 • Gjør dine studier regelmessig.
 • Prøv alltid å bruke humor eller morsomme ideer med nye ord. Den morsommere jo bedre! Det hjelper deg å huske ord lettere. Eksempel: "følge" (som betyr: «holde seg til, opphold med") - "Musen ble overholdt ost, fordi det var dekket med superlim."
 • Del dine nye ord med venner som kanskje trenger disse ordene.

Advarsler

 • Dette er ikke en enkel og smertefri reise, derfor kan det ta lang tid.

Ting du trenger

 • Oxford Dictionary
 • Roget sin synonymordbok