Wkono

Hvordan man skal håndtere en bonde butikk

En pawnshop kan være et bra sted å få noen ekstra dollar for å betale en regning, kjøpe en gave, eller kanskje bare sette noe gass i bilen. Disse trinnene vil forklare hva som skjer i en bonde butikk, og hvordan du kan gjøre den jobben for deg.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en bonde butikk. Bestem på elementet du ønsker å bonde, og hvor mye penger du ønsker å få ut av det.
Hvordan man skal håndtere en bonde butikk. Bestem på elementet du ønsker å bonde, og hvor mye penger du ønsker å få ut av det.
 1. 1
  Bestem på elementet du ønsker å bonde, og hvor mye penger du ønsker å få ut av det. Verktøy, elektronikk, våpen og smykker er alle vanlige elementer. De trenger ikke å være i god, trygg, stand, derimot, eller du vil ikke få veldig mye penger for dem, eller ingen i det hele tatt. Hvis du ikke re-betale lånet (eller "brikke") for et element, vil bonde butikk sette den i butikken deres for å prøve og selge den for mer penger enn de utlånt deg. Dette er en måte de tjener penger. De kan ikke selge ødelagte eller fritid elementer, så det lønner seg ikke for dem å låne deg penger på dem. Av samme grunn, kan de ikke gi deg hva varen er virkelig verdt heller, fordi hvis de måtte selge det de ikke ville gjøre noen penger.
 2. 2
  Ta elementet til bonde butikk, og fortelle dem om du ønsker å selge den til dem, eller "få et lån på den." ("Bonde" det) Du kan også ringe bonde butikk først for å se om de er selv interessert i å se på det. Noen ganger, hvis en bonde butikk allerede har massevis av elementet du prøver å bonde, kan de ikke ta det. Dette kan skje med store verktøy, for eksempel forlengelse stiger, fordi de kanskje ikke har plass til å lagre noe mer. Hvis mulig, rengjøre elementet opp for å gjøre det ser bra ut, og sørg for at du kan vise dem at det fungerer. Hvis elementet går på bensin, gjør at det er litt gass i den. Hvis elementet trenger batterier, sørg for at de er ladet.
 3. 3
  Når de spør, forteller bonde butikk hvor mye penger du ønsker å komme for varen. Du bør være direkte og selvsikker, men også høflig og rimelig. "Jeg vil gjerne få minst 35€." eller "Jeg trenger å komme så nær 40€ som jeg kan." er mye bedre enn "Du bedre gi meg 40€ eller jeg drar!" eller "Å, jeg vet ikke, bare fortell meg hva du synes det er verdt, tror jeg." Det hjelper som regel å be om litt mer enn du egentlig ønsker, fordi de vil noen ganger koma på tilbudet, akkurat som å kjøpe en bil. Husk at du må betale renter på lånet, og det er mye høyere enn i banken! (Det samme som et banklån lading i overkant av 1000% APR). Hvis du ikke betaler tilbake bonden, vil de måtte selge elementet for å få pengene sine tilbake.
 4. 4
  Når dere er blitt enige om en pris, fylle ut papirene og få pengene. Papirene for pawning eller selge noe vil kreve en offentlig utstedt ID, og du blir nødt til å sette avtrykk på baksiden av kvitteringen. Dette er av sikkerhetsmessige grunner, for å bidra til å finne stjålne gjenstander som er pantsatt. Du er nå på vei med litt ekstra penger! eller ved siden av ingen penger hva så noensinne hvis du vil ha penger fra en bonde butikk så må du få gull eller high end høyttalere
 5. 5
  Kom tilbake innen avtalt tid til å tilbakebetale lånet, pluss renter, og få varen tilbake. Du vil ha en måned til å betale bonden eller fornye den. Hvis du ikke klarer å betale hele beløpet, så kan du betale bare renter, og "fornye" lånet for en annen måned. På slutten av den tiden kan du nedbetale lånet og få varen, eller fornye det igjen. De fleste bonde butikker ikke lar deg gå på å fornye lånet på ubestemt tid, på et tidspunkt må du enten betale i sin helhet eller mister elementet. Den vanlige mengde tid for dette er ca 3 måneder. Bare husk at hvis du betaler renter og fornye det, når du kommer tilbake i en annen måned, vil du fortsatt skylder interesse for andre måned. Hvis du gjør dette for mange ganger, er du legge en betydelig mengde ekstra penger for å få varen. Det lønner seg å få varen ved slutten av den første måneden!

Tips

 • Det er alltid godt å ta noen tilbehør som går med varen din med deg til bonde butikk. Ting som en lader for en mobiltelefon, minnekortet for et kamera, eller strømledningen for en TV vil gjøre det mer sannsynlig å bli akseptert.
 • Varen må være i god, forsvarlig stand til å få noen penger. Tenk på det slik, hvis du ikke vil kjøpe varen i en butikk, så hvorfor skulle bonde butikk risikere sine penger? De må selge den senere for å gjøre sine penger tilbake, hvis du ikke betale tilbake lånet.
 • Etter at du bonde et par ting og tilbakebetale lånene i tide, kan bonde butikk stole på deg mer, og kan være villig til å gi deg mer penger til andre elementer i fremtiden hvis du spør.
 • Pawnshops har ganske mye sluttet å ta TV-apparater som ikke er flatskjerm og HD-Ready. Det samme gjelder for videospilleren og VHS-kassetter, osv. De er ganske foreldet i disse dager, og er ikke verdt mye - noe som gjør dem vanskeligere å selge og verdiløs som sikkerhet
 • På slutten av dagen, er Pawn Shop eierne prøver å kjøre en lønnsom virksomhet.
 • Det er noen steder kalt en "title bonde" butikk. Dette er et sted hvor du bonde tittelen til bilen din. Du enige om en pris, de gir deg penger, og du gir dem tittelen til bilen din. Hvis du ikke betaler lånet, kommer de ta bilen. Dette er en veldig risikabel ting, bare fordi du kan miste bilen over et par hundre dollar hvis du ikke betaler opp.

Advarsler

 • Gjør helt sikker på at elementet er ikke stjålet! Pawn butikker blir pålagt å arbeide tett med det lokale politiet. De må slå på serienumre for alt som er pantsatt. Når et element er meldt stjålet, hvis eieren har serienummeret, vil det bli satt i en database over stjålne gjenstander. Så hvis noen prøver å bonde, politiet er i stand til å matche serienumrene til stjålet element, og returnere den til den rettmessige eieren. De kan og kan tas ut tiltale! Selv om du ikke stjele det, men noen andre gjorde det, er det du som prøvde å bonde, slik at de vil komme etter deg!
 • Sørg for at du kan betale tilbake lånet senere og få varen tilbake. For eksempel, hvis du tar en veldig fin pistol, kan du være i stand til å få så mye som 225€ -300€! Men du bedre være i stand til å betale tilbake 225€ -300€ dollar, pluss renter og pistol avgifter, i en måned, eller du nettopp har mistet din favoritt pistol! Du kan alltid ta samme pistol, men bare be om 40€ hvis det er alt du trenger.

Ting du trenger

 • Et element du ønsker å bonde.
 • Alt tilbehør som går med varen din.
 • En statlig utstedt ID som et førerkort.