Wkono

Hvordan lage en urban nødevakuering kit for arbeid

Naturlige og menneskeskapte katastrofer kan tvinge kontorer full av arbeidere å evakuere. I store byer en katastrofe kan også påvirke offentlig transport. I en nødsituasjon, kan du være på din egen og tvunget til å improvisere. Her er hvordan du oppretter en Urban Nødevakuering Kit som du bør lagre på jobb i tilfelle en nødsituasjon for å holde deg trygg og forberedt.

Trinn

Hvordan lage en urban nødevakuering kit for arbeid. Evaluere hvor du jobber og hvor langt du bor fra jobb.
Hvordan lage en urban nødevakuering kit for arbeid. Evaluere hvor du jobber og hvor langt du bor fra jobb.
 1. 1
  Evaluere hvor du jobber og hvor langt du bor fra jobb. Ikke tenk på det i vanlig transport vilkår. Spør deg selv hva du ville gjort hvis du hadde å komme hjem uten bruk av bil eller offentlig transport under et.
 2. 2
  Diskuter med familien din hva du kan gjøre i en nødssituasjon hvis de ikke kan nå deg via mobiltelefon. Diskutere alternativer og hva scenarier ville være praktisk. Å vite hva dine handlinger kan være vil gjøre dem i stand til å hjelpe selv om du ikke kan kommunisere under emergency.If familien din hører en nødsituasjon, kan de være i stand til å plukke opp barna, møte deg på en møteplass, eller være klar å trå støttende til når de får samtalen, tekst eller tredjeparts melding. Har en familie handlingsplan.
 3. 3
  Koordinere med dine medarbeidere og utveksle ideer for å skape individuelle jump-and-run poser ideelt for din situasjon, byområde, og arbeidsplassen.
  • Hvis du jobber med noen som også bor i nærheten av deg, diskutere på forhånd og planlegger å bruke fadderordning å komme hjem sammen.
  • Pakke dem har en pose slik at du hver har forsyninger.
  • Snakk med ledelsen om å snu kit-making inn på et kontor sosiale eller beredskapsplanlegging trening. Få tillatelse for alle å ta med seg gjenstander, pakk dem som et team, og gjøre en butikk tur for glemt forsyninger.
 4. 4
  Bruk en stor, lerret, vanntett ryggsekk med flere lommer og polstrede skulderstropper. En midjerem vil bidra til å fordele vekten og gjøre sekken lettere å bære lang distances.Since du ikke vil bruke dette daglig (og ikke kjøper for dag til dag holdbarhet) kan du kjøpe en billig en fra en rabatt butikken, militære overskudd butikk, dollar butikk, eller fra en lokal bruktbutikk. Tilby en ung slektning noen få dollar for deres venstre enn bag fra forrige skoleår. Det er greit å få en brukt eller med barnslig design. Tenk funksjon over mote.
 5. 5
  Kjøp reflekterende tape. Besøk et stoff eller atletisk butikken eller se på nettet for reflekterende tape. Kjøp 1-3 meter som du vil legge det til ryggsekken og andre elementer hvis nødvendig. Det er vanligvis selges i ruller, og er en "bred eller bredere.
 6. 6
  Legg den reflekterende tape på utsiden av sekken. Bruk stoff lim til å feste det hvis du ikke gjør det.
  • Fest reflekterende tape til baksiden av posen, og de fremre stroppene.
  • Vær sjenerøs med tape. Det kan gjøre deg synlig for sjåførene eller nødsituasjon arbeidere.
  • Lagre leftover tape. Du trenger det for andre prosjekter.
 7. 7
  Få en poncho eller annet regntøy som komprimerer pent. Bruk noe du allerede har dersom det er tilstrekkelig. Hvis du kjøper nytt, se etter en fargerike materiale (sikkerhet gul er et alternativ). Dette kan beskytte deg mot elementene på en lang tur, gi ly, og (med tape) identifisere deg til førere.
  • Legg reflekterende tape til poncho din siden iført det kan dekke ryggsekken.
  • Pakk brettet i ryggsekken. Hvis det ikke kaste inn i seg selv (som mange gjør), kan du komprimere den inn i en liten bag for å holde den ut av veien.
  • Du kan også vikle tykke gummi hår band å komprimere den. De vil også komme godt med for å holde langt hår ut av veien under krisen. (Hair i øynene kan hindre visjon i tillegg til å være frustrerende.)
 8. 8
  Få en plass teppe. Du kan kjøpe Mylar ark (såkalte plass tepper) på maskinvare eller camping forsyne butikkene. De er store, lett, vanntett og eksepsjonelt tynn. De kommer tett pakket (omtrent på størrelse med et ess bandasje), og bør overlates i originalemballasjen til du trenger å bruke dem. (De er svært vanskelig å refold gang åpnet.) Fordi Mylar reflekterer varmen, kan den brukes til å beholde kroppsvarme i ekstrem kulde eller for å reflektere bort varme i ekstremt varme forhold.
 9. 9
  Pakk en fløyte i ryggsekken. En fløyte vil gjøre mer støy med mindre innsats enn roping hvis du blir fanget. Jo høyere pitch vil også bære bedre enn stemmen din.
 10. 10
  Pakke et par joggesko i ryggen pack. I tilfelle en nødsituasjon, må du kjøre eller gå lange avstander i uforutsigbare forhold. Du ønsker ikke å gjøre det i høye hæler eller stiv skinn arbeid sko. Din sikkerhet kan avhenge beveger seg raskt og reise effektivt til fots. Athletic sko er et absolutt must i enhver persons grab-and-go arbeid kit!
  • Ikke bruk et nytt par, da disse kan føre til blemmer, pakke et par som er brutt i, men ikke slitt ut, hvis mulig. Selv et slitt par er bedre enn wingtips eller hæler.
  • Kvinner bør ikke pakke kjole leiligheter eller bare en "behagelig" par sko. Ikke pakke sandaler! Pakk atletisk sko med støtdempende såler. Hvis du ikke har noen, bør du kjøpe noen og ha dem et par ganger før du legger i handlekurven din.
  • Mange joggesko har refleksbånd, men du kan legge til flere. Du bør likevel ha noen tape igjen fra poncho og ryggsekk.
 11. 11
  Pakk bomull mannskap atletisk sokker som er aktuelle for deg joggesko i forhold til tykkelsen.
  • Unngå low cut sokker, som de ikke beskytter hælene når du går lange avstander.
  • Kvinner som bærer skjørt og kjoler kan ha nytte av pakking kne høye atletisk sokker for å gi ytterligere dekning for bena.
  • Stappe sokker i skoene, slik som å spare plass og holde fottøy sammen.
 12. 12
  Lag et lite førstehjelpsskrin med en liter eller gallon størrelse zipping oppbevaringspose. Merke vesken. Du kan selv legge til en del av den reflekterende tape for å gjøre det lettere å finne hvis du skulle miste den eller er på jakt etter den i et mørkt pack. Inneholde følgende punkter:
  • Plaster: Et par av hver størrelse vil gjøre. Pakk det meste en "siden de fungerer godt for gnagsår. Bandasjer som er skum i stedet for stoff tilby mer beskyttelse for blemmer og kan fortsatt brukes til annet førstehjelp.
  • Antibiotika førstehjelp salve.
  • Benadryl eller annet antihistamin: nødhjelp er ikke et godt tidspunkt å få en allergisk reaksjon.
  • Epi-penn hvis du har fått en av legen din for alvorlige allergier. De er som regel villige til å skrive resepter for flere slik at du kan holde flere tilgjengelige.
  • Reseptbelagte medisiner for å vare en dag eller to i en godt merket beholder. Hvis medisinering endringer, må du oppdatere din kit. Være veldig konkret når merking beskrive pille (eller hva), dosen, og hva den behandler. Ikke glem en astma inhalator hvis du er en astmatisk. Du kan gå og luftkvalitet kan være tvilsom.
  • Smertestillende, som for eksempel aspirin. Se i reise / rettssaken størrelse delen av butikker for små flasker.
  • Ace bandasje: er flott for valsede ankler eller kan brukes til å bremse en lem.
  • Latex eller vinyl hansker (hvis du er allergisk mot lateks) er et must. Du kan være rundt skadde mennesker eller trenger å behandle noen med din førstehjelp kit.
  • Anti-bakterielle hånd gel for å rydde opp.
  • Vask klut eller håndkle: kan brukes til å rydde opp, tørke en svett panne eller signalering.
  • Finn en reise / rettssak størrelsen på saltvannsoppløsning (eller kontaktlinser gjenvæting oppløsning) og ta den med i settet. Flushing øynene kan være nødvendig for kontaktlinsebrukere eller for noen i støvete eller forurenset luft. Den kan også brukes til å overrisle et sår.
  • Assortert gasbind eller andre førstehjelp elementer. Du kan bruke ekstra liter eller gallon størrelse plast lagring poser for å holde elementene tørr og organisert.
 13. 13
  Pakke en liten lommelykt. Finne minst en liten eller mellomstor lommelykt eller hodelykt og sørg for at den har nye batterier. Du vil ikke få en advarsel på en massiv strømbrudd eller evakuering. En lommelykt er et must.
  • Unngå pennecellebatterier: de er for liten og svak, og batteriene dør raskt.
  • Se etter en liten til middels lys som tar AA eller C-batterier. Det avhenger av hvor mye plass du har, dine behov og hvor mye vekt du kan tåle. Lette plast lykter er stor. Du trenger ikke å bruke mye, men sørg for at det fungerer.
  • Det er mange nyere, lommeformat LED lykter på markedet som er rimeligere (sjekk rabatt), mer holdbar (ingen pærer å brenne ut eller bryte), og produserer mer lys per sett med batterier.
  • Shakable lommelykter har blitt populært, men teste sin pålitelighet, arbeidstid, og lysstyrke før du stole på det i en nødssituasjon. Hvis det tar for mye av din energi til å fungere, vil det ikke gjøre deg noe godt.
  • Hodemontert fakler (hovedlys) er mer allsidig og praktisk enn håndholdte fakler (tradisjonelle hånd lommelykter).
  • Du kan gå full størrelse (D cell) hvis du har plass og kan stå vekten.
  • Legg litt leftover reflekterende tape til lommelykt, spesielt hvis det er svart. Det vil spare deg fra følelsen rundt for det eller å måtte dumpe vesken. Det vil også gjøre det enklere å finne det den er droppet.
 14. 14
  Plukk opp en ansiktsmaske. De bare koster noen få kroner. Hvis du trenger en, du virkelig trenger en.
 15. 15
  Pakk et kart over byen din som inkluderer gater og offentlig transport (metro stopp) informasjon. Du kan bli tvunget til omkjøring, landsette et tog tidlig, eller ta en alternativ rute - å finne deg selv i ukjent territorium. Alltid holde et kart for å finne den beste veien til din destinasjon.
 16. 16
  Skriv ned en liste over nødtelefon tall. Mobiltelefon tjenesten kan være nede eller telefonen kostnad kan ikke vare. Vurdere å holde antallet venner eller familie i nærheten arbeid, mellom jobb og hjem, og noen som kan plukke deg opp og tilby husly. Hold tallene gjemt i pakken din. Telefon trafikken kan være tunge og tilkoblinger vanskelig å komme med, så ikke stole på å kalle informasjon først. Din minne om tallene kan også bli anstrengt i en stressende situasjon, så hold ting skrevet ned.
 17. 17
  Vurdere en bærbar ladestasjon for telefonen. Det er sol og vind-up ladere tilgjengelig. Andre bruker ofte noen små batterier og konvertere makt til å gi telefonen din en liten kostnad. Sjekk reisesider, mobiltelefon forsyne butikker eller flyplass kiosker.
 18. 18
  Skjul kontanter i vesken, men ikke for mye. Du kan ofte skjule den under solid papp bunnen. Du kan bruke dette for transport eller å kjøpe mat eller drikke. Ikke glem å inkludere flere kvartaler bør du trenger å bruke en offentlig telefon og være i stand til å finne en. Ikke holde en masse penger eller annonsere hva du har i vesken. Du ønsker ikke stash stjålet av en uærlig medarbeider, kunde eller rengjøringspersonale.
 19. 19
  Pakk en liten pakke med vev og fuktige kluter. Det kan gi dobbel bruk i tilfelle toalettbesøk mangler skikkelig utstyr. Tenk på de forskjellige tingene du kan støte på vei hjem. Hver by og dens fasiliteter er forskjellige.
 20. 20
  Legg til en alle formål lomme verktøy eller sveitsiske hæren kniv. Det er for mange måter å bruke en av disse til å begynne å liste dem alle.
 21. 21
  Hydrat og nære! Vann er tung å bære, men du må ha nok tilgjengelig. Du trenger også høyt kalori snacks.
  • Beholde minst ett forseglet flaske vann i vesken, pakke mer hvis du kan stå vekten.
  • Gjenfyllbare flasker så ofte du trygt kan i en nødsituasjon.
  • Pack granola barer, protein barer, etc. som er høy i kalorier og karbohydrater og lagre godt lang sikt. Mat er ikke bare nødvendig for energi, kan det være bra for moralen. er også et utmerket alternativ.
  • Peanøttsmør (forutsatt at du ikke er allergisk mot peanøtter) kommer i hendig rør, er en utmerket kilde til protein, og krever ikke kjøling eller matlaging.
  • Hvis barna er på et nærliggende barnehage eller du skal evakuere med dem du bør ta med nok mat og vann til dem også.
  • Det er bedre å ha for mye enn for lite. Du kan alltid gi noen bort.
 22. 22
  Tune in! Se etter en liten, batteridrevet FM transistor-radio for vesken. Disse kan bli funnet i rabatt butikker eller elektroniske butikker for minimal investering. Alle lokale radiostasjoner vil begynne nødsituasjon kringkasting hvis det er en nødssituasjon i ditt område. Sørg for at den har nye batterier og slått seg av før du legger det i handlekurven din.
 23. 23
  Legg til en bagasjelapp med ditt navn og kontaktinformasjon til vesken. Hvis det er mulig, legge til noen form for identifikasjon inni vesken som en gammel ansatt ID. Du kan ha etterlatt vesken.
 24. 24
  Tape en ekstra hus nøkkelen inn i bunnen av sekken under papp bunnen (med penger). Hvis du lar et hus nøkkel, ikke legge noe til å identifisere det som sådan. Enda bedre, henge en kombinasjon lås fra hjemmet dør (hvis tillatt;) med en ekstra nøkkel i den. Dette er 25€ på en jernvarehandel og også komme godt med når du eller et familiemedlem uhell låse deg selv ut, eller hvis du trenger å ringe en nabo for å skrive inn ditt hjem når du er borte, og du trenger ikke å risikere å miste en overs lagret et annet sted. En ekstra fordel er at hvis du ikke bære en ekstra nøkkel i nødstilfelle kit, kan du sette din adresse på en bagasje / ID tag knyttet til den. En ekstra bilnøkkelen kan også være nyttig avhengig av situasjonen (eller i et magnetisk hjul-vel box - disse virkelig arbeid).
 25. 25
  Motstå trangen til å tappe inn i vesken for en flaske vann, band-aid osv. Hold kit intakt og bare åpne den for å sjekke medisinering utløpsdatoer, kontrollere eller erstatte batterier eller bytt datert mat.
 26. 26
  Pakk sekken og lagre den i en, under skrivebordet, i et arkivskap i nærheten, eller et annet sted den kan gripe i en hast. Er du i tvil, ta tak i det.
 27. Ta det for og andre alarmer. Ha den tilgjengelig når nyheten har nådd deg en krise i byen din.
Du kan ikke innse at du er i en evakueringssituasjon før du har blitt skilt fra settet. i store byer, jordskjelv eller tornado utsatt områder, og store kontorbygg, er det lurt å være litt paranoid.
27
Fornye kit regelmessig. Angi en påminnelse på telefonen eller datamaskinen for å sjekke vesken hver månedene. Du vil kanskje sjekke to ganger i året (kanskje når du erstatte røykvarsler batterier eller sett klokker frem eller tilbake for sommertid), bruker familie bursdager som påminnelser, eller angi påminnelser på skrivebordet kalenderen. Minst sjekk en gang i året på en påminnelse dato, for eksempel 11. september.
 • Kontroller ferskvarer (batterier, mat og førstehjelp elementer) for utløp, lekkasje eller låneopptak. Kontroller at kart og telefonnumre er alle up-to-date. Sjekk for sprø hansker, mangler elementer, drift elektronikk, og alt annet som kan gå galt at du ikke ønsker å møte i en nødssituasjon.
 • Send en e-post til din hjemme-PC med en liste over elementer du trenger for å fylle den opp igjen, eller skrive ut listen. Du husker kanskje ikke når du forlater kontoret.

Tips

 • Hold batterier i butikken emballasje som å plassere batterier i enhetene tillater dem å sakte ut. Har saks eller multi-purpose eller sveitsiske hæren kniv til å skjære åpne pakken eller lagre batterier i en markert plastpose.
 • Vurdere å legge et par vernebriller til settet. Disse kan være spesielt nyttig for å hindre fremmedlegemer, støv, blod eller andre irritanter fra dine øyne. Disse kan kjøpes på noen stoff butikker, sikkerhet forsyning, bygging forsyning eller medisinske forsyne butikkene. Du kan også finne dem på nettet. De er billig og mange kan plasseres over hverdagslige briller.
 • Tenk om klima og legge til settet for å tillate deg å reise mer komfortabelt i områder med alvorlige og muligens farlig temperaturer.
  • Hvis du bor i en alvorlig kaldt klima området, kan du også legge til et par joggebukser, luer, ullundertøy eller andre kjøligere vær slitasje. Noe super varme kan være nødvendig i stedet for fasjonable til og fra jobb slitasje. Du kan pakke en større pakke.
  • Hvis du bor i et varmt vær klima der eksponering og varme kan være skadelig bør du tenke på pakking en lett skjorte, shorts, en lue og ekstra vann.
 • Kjøp en t-kort eller kollektivtransport pass og holde det gjemt i vesken. Hvis du kommer til en stasjon som er operativt du kan hoppe over billettskranken eller ikke trenger å bekymre deg om å finne kontanter eller eksakte endringen.
 • Hvis du har en litt større sekk, kan du ha plass til å stash din veske eller en lommebok inne. Ikke bekymre deg med dokumentmapper og bærbare datamaskiner, bare få det du trenger for å overleve på gata i timevis. For NYC blackouts mange forsøkte å reise med bøker, filer, kofferter og ikke-essensielle. De var å kaste disse bort eller spørre fremmede og næringsliv til å holde elementene med en viss suksess.
 • Leppepomade og solkrem er også svært nyttig å ha.
 • Når koordinere med kolleger se om noen har ekstra enheter hjemme de kan bidra til et fellesskap boks for din kit gjør dagen. Noen på kontoret kan ha barn og masse brukte ryggsekker, en ekstra poncho eller noen ekstra batterier eller band hjelpemidler. Den legger opp.
 • Prøv å legge et stykke duct tape eller medisinsk tape til på / av-brytere av lommelykter og batterier. Du ønsker ikke å tilfeldigvis ruslet posen under pulten din og slå elementet på. Du vil ha utladede batterier når du trenger dem.
 • Hvis du arbeider i flomutsatte områder eller områder som er kjent for drenering problemer, bør du holde et par passende vanntett fottøy.
 • Du trenger kanskje ikke å kjøpe alt på en gang. Du kan sikkert låne fra hjemmet medisinskapet og verktøykasse for å komme i gang. I stedet for å kjøpe full størrelse produkter bør du besøke reiser størrelse delen i din lokale stoffet eller varehus for andre elementer. Emballasjen skal være liten og lett å pakke.
 • Ledere, hvis det er ekstra penger i budsjettet vurdere å gi laget ditt elementer for å forbedre sin bag. Oppmuntre kit forfriskende og belønne laget ditt med gavekort til lavprisbutikker, lommelykter, førstehjelp kits eller bare faller snacks mens de setter sine kits sammen.
 • En mekanisk blyant, en notisblokk og en bok av fyrstikker eller lighter ville være smart tillegg til settet.
 • Med Blackberry, er iPhone og smart PDA vil du ha tilgjengelighet og mobilitet, og kan trygt forlate kontoret uten hale bærbare datamaskiner.
 • Reversere batterier eller bruke en annen metode for å hindre lommelykt og radio fra å komme på når den ikke er i bruk. Du ønsker ikke å rasle posen og uvitende slå på elementet og tømme batteriet.
 • Hvis du pakker flere batteridrevne enheter, prøv å velge de som bruker samme type batteri. Du kan deretter pakke et ekstra sett som fungerer for begge, og vil være i stand til å handle ut i enhetene.
 • Hold posen i skapet ditt eller under skrivebordet. Ikke oppbevar den i en underjordisk garasje som du kanskje ikke har tid eller tilgang til å hente den. Hvis du kan, lager en ekstra kit mer passende for din bil.
 • Bærbare datamaskiner, dyre smykker og pelsverk kan gjøre deg et mål for ran. Vurdere å forlate det du kan på jobb og på reise med mindre prangende ser elementer.
 • Vurdere å gjøre det en stab teambygging øvelsen. Gjør dette i stedet for en iskrem sosiale eller happy hour.

Advarsler

 • Vend batterier kan skade noen LED lommelykter. Bruke en annen metode for å hindre utilsiktet aktivering av LED-lys.
 • Hørbare / Personal alarmer fungerer veldig bra å skremme en eventuell angriper.
 • Du kan bli fristet til å legge septer, en stun gun eller andre våpen i handlekurven din. Vær forsiktig, siden det kan være mot selskapets policy å holde slike elementer på jobb.
 • Alltid sørge for at du har latex eller vinyl hansker i pakken din. Blodbårne patogener er svært reell og ikke alle er på forhånd eller vet om infeksjoner eller helseproblemer. Du kan også møte skadde mennesker eller trenger å behandle noen med din førstehjelp kit. Ikke glem å bruke hansker. Hanskene kan også være nyttig hvis du må behandle deg selv og har skitne hender. Det vil bidra til å holde førstehjelp prosessen renere og redusere risikoen for infeksjon.

Ting du trenger

 • Atletisk sko med støtdempende såler
 • Mannskap eller lange atletisk sokker
 • Lommelykt med batterier - LED lommelykt varer lenger og kjører på mindre batterier
 • Liten radio med batterier
 • Kart av byen din
 • Ryggsekk
 • Vann
 • Lett å oppbevare matvarer som er rike på kalorier og karbohydrater
 • First Aid Kit
 • Kontanter og kvartalene
 • Form for ID (skjult i pose)
 • Spare huset nøkkel (skjult i vesken)
 • Poncho eller annet regntøy
 • Telefonnumrene til venner og familie
 • Ekstra cellers batteri
 • Smertestillende og antihistaminer
 • Støv eller partikler maske
 • Scotchbrite eller andre reflekterende stoff å forbedre deg og dine gjenstander for sikkerhet (valgfritt men antydet)
 • Arbeidshansker - nyttig for å flytte tunge, skarpe eller slipende gjenstander samt holde hendene varme
 • Sun Screen
 • Tynn, varm "Beanie" hat
 • Whistle
 • Multi Tool (Leatherman) eller en lommekniv
 • Emergency Blanket / Space Blanket / Survival Blanket (Omtrent en 4'x6 'Mylar ark. Når pakket de måler ca 3 "x4" og veier bare noen få gram.)
 • Firestarting forsyninger (kamper)
 • Sling shot og ammunisjon - for selvtillit beskyttelse (hunder, rotter)