Wkono

Hvordan lage en overbevisende karakter for din historie

Når du skriver en historie, er en overbevisende karakter et must. Ingen liker å lese en historie der karakterene er kjedelige! Sørg for at du vet din karakter før du starter din historie.

Trinn

Hvordan lage en overbevisende karakter for din historie. Vurdere å basere karakteren på noen.
Hvordan lage en overbevisende karakter for din historie. Vurdere å basere karakteren på noen.
 1. 1
  Få en fil mappe. Hold alt du trenger å vite om din karakter i denne mappen. Å gjøre dette vil holde deg organisert. Alternativt kan du lage en mappe på datamaskinen og skriver alt opp på Microsoft Word.
 2. 2
  Vurdere å basere karakteren på noen. Hvis dette er første gang du skriver en historie, eller du ikke er sikker på hvordan du gjør din karakter troverdig, basere karakteren på noen. Det kan være en venn, et familiemedlem, en kjendis, eller til deg! Hvis du baserer det på noen du kjenner, vil du vite hvordan de reagerer på situasjoner, som gjør det enklere for deg.
 3. 3
  Vet hva tegnet ser ut. Hvor høy er den personen? Er de av atletisk bygget, muskelbunt eller lubben? Hvilken farge er håret og øynene? Hvor lenge er håret? Er det krøllete, bølgete, straight, etc.? Se på nettet for 'ansikt makers "eller, hvis du har en Sims-spill, lage en sim ser ut som din karakter og ta flere skjermbilder. Du kan også se gjennom bilder på nettet og i blader og finne en person som ser ut som din karakter. Dette vil hjelpe deg å få en sterk visuell av hva karakteren din ser ut. Sett bilder av din karakter i filen sin.
 4. 4
  Kjent med andre detaljer om dem, for eksempel:
  • Når er deres bursdag? Hvor gamle er de?
  • Som er deres venner?
  • Hva er deres drømmer / mål? Hva ønsker de å oppnå?
  • Hvordan er deres fortid?
  • Hvem er i familien deres? Har de noen familie? Noen kjæledyr?
  • Hva er deres favoritt ting?
 5. 5
  Intervju din karakter. Når du har det grunnleggende ned, begynne å intervjue din karakter. Hvordan hun / han ser på verden? Lat som du er noen på et talkshow intervjue en kjendis. Se noen talkshows for ideer om spørsmål å stille din karakter. Still så mange spørsmål som du ønsker før du får en ekte følelse for din karakter.
 6. 6
  Sørg for at alle aspekter av din karakter har blitt skrevet opp og stakk inn i mappen. Sett mappe på et lett tilgjengelig sted, slik at du kan hele tiden gå tilbake og ta en ny titt på detaljene i figuren din mens du skriver. Dette vil sikre at din karakter er sterk fra start til slutt på historien, i stedet for å starte sterke og minkende bort som historien skrider frem. Nå starter din historie med en sterk, overbevisende karakter!

Tips

 • Ikke vær redd for å gjøre dem menneskelige. Gi dem svakheter, feil og frykt.
 • Gjør din karakter troverdig. For eksempel ville en bestemor ikke si "Det er kult," eller "Søt". Hun ville si "Det er fint", eller "Det er herlig!", Ville etc. troverdige karakterer ikke alltid bety, eller glad, eller trist. Bruk en rekke forskjellige følelser og egenskaper.
 • Ikke gjør det alt i én dag. Det kan ta uker, kanskje en måned, før du virkelig kjenner din karakter.
 • De trenger ikke å handle sin alder, er det ment å være realistisk!

Advarsler

 • Hvis du baserer din karakter på noen, må du huske å endre navnene deres slik at de ikke vil bli fornærmet.