Wkono

Hvordan koble overføre penger

En av de raskeste måtene å overføre penger mellom to personers kontoer er å koble overføre penger. En bankoverføring er vanlig å betale salgsprisen løpet av en eiendomsmegler transaksjon eller å sende penger til sine kjære som ligger i en annen by eller land. Sende penger gjennom en overføring krever vanligvis betale en symbolsk sum, men den som mottar penger kan ofte trekke det tilbake på samme virkedag. Her er hvordan å wire overføre penger i løpet av bare noen få korte skritt.

Trinn

Hvordan koble overføre penger. Kontroller at du har nok penger på kontoen din, inklusive overføringer avgifter, for å fullstendig transaksjonen.
Hvordan koble overføre penger. Kontroller at du har nok penger på kontoen din, inklusive overføringer avgifter, for å fullstendig transaksjonen.
 1. 1
  Kontroller at du har nok penger på kontoen din, inklusive overføringer avgifter, for å fullstendig transaksjonen.
 2. 2
  Kontakt banken der kontoen er plassert og motta en overføring skjema. Avhengig av finansiell institusjon, kan disse skjemaene være tilgjengelig online, på gren eller kan fylles ut av en konto representant over telefonen.
 3. 3
  Fyll ut sender bankinformasjon til wire overføre penger. Dette vil inkludere navnet på kontoen, adressen til å sende banken, sender European Banking Association nummer (ABA #) og kontonummer for kontoen sende midlene.
 4. 4
  Fullfør den mottakende bank informasjon, herunder bankens navn, bank adresse og aba #.
 5. 5
  Gi den begunstigede for den enkelte, selskap eller annen enhet som faktisk mottar midlene. Opplysningene som kreves inkluderer mottaker navn, adresse og kontonummer.
 6. 6
  Legg noen ekstra valgfri informasjon. Noen finansinstitusjoner gi rom for en referanse eller flere instruksjoner. Bruk denne plassen til å avklare hvorfor pengene blir overført eller annen relevant informasjon.
 7. 7
  Vis eller kontrollere eventuelle nødvendige ID-informasjon for finansinstitusjon sender penger. Før du sender penger til en annen konto, utstedt et statlig ID (dersom kabling i person) eller verifisering (hvis ledninger over telefon eller Internett) vil bli pålagt å fullføre transaksjonen.
 8. 8
  Betale eventuelle nødvendige wire transfer avgifter. Disse avgiftene varierer fra bank eller finansinstitusjon.
 9. 9
  Motta en overføring bekreftelse via faks eller e-post.

Tips

 • Hvis du er overføre penger til en europeisk plassering, vil ABA # erstattes med International Banking Account Number (IBAN) for å fullføre transaksjonen.
 • Du kan også bruke wire transfer selskaper som Western Union eller Money Gram å fullføre tråd pengeoverføringer. Disse selskapene ikke krever avsenderen å ha en bankkonto. I stedet avsenderen bruker kontanter, en postanvisning, et debetkort eller et kredittkort til å sende pengene. Pengene vil bli sendt til en tilsvarende Western Union eller Money Gram stedet der mottakeren kan plukke opp midlene etter viser riktig identifikasjon.

Advarsler

 • Vær på vakt mot svindel ber om penger som skal sendes ved bankoverføring til utenlandske steder. Disse svindel begynner vanligvis i form av e-post og be en avsender til wire en mindre sum penger i retur for løftet om et mye større beløp. I mange land er det ingen lover som regulerer disse overføringene og pengene er tapt.