Wkono

Hvordan holde orden på veien

Mens road tripping regnes som en av de store menneskelige erfaringer, omfatter ikke alle tilfelle blir stappet inn i en bil i flere timer (eller dager) med venner eller familiemedlemmer. Selv om du skal på en biltur alene, kan du starte reisen med de beste intensjoner for å holde orden, men ender opp med å bli dekket i kaffe spruter og biter av gummi du tygget tre dager siden. Det er ingen grunn til at du ikke kan legge ut på neste bilferie helt organisert fra start til slutt - du trenger bare å vite hvordan man skal nærme seg det.

Trinn

Hvordan holde orden på veien. Start planleggingen minst en uke i forveien.
Hvordan holde orden på veien. Start planleggingen minst en uke i forveien.
 1. 1
  Start planleggingen minst en uke i forveien. Nøkkelen til å være organisert er forberedelse, så du må vurdere flere faktorer før implementere dine ideer:
  • Identifisere bilen du skal bruke for å ta bilferie. Er det en stor, romslig SUV eller en liten bil? Selvfølgelig, vil bilen størrelsen være svært viktig i planleggingen av hva (eller hvor mye) kan du ta og prøver å stappe mer inn i en bil som har svært lite rom vil gjøre livet vanskeligere for deg.
  • Lag en liste over passasjerene. Hvis du får plass til alle i bilen komfortabelt, sammen med sin koffert og en reise og aktivitet bag, bør du være i orden for bilferie. Hvis du tror du kan bli trangt, bør du vurdere å leie en større bil for turen hvis mulig, spesielt hvis du vil være bil-bundet for mer enn en dag.
  • Tenk på din endelige destinasjon. Vil du være på vei et sted kaldt eller et tropisk paradis? Gjør din innkvartering har en vaskemaskin og tørketrommel, og hvor mange dager blir du borte? Dessuten trenger du trenger å pakke utstyr for ferien som ski eller et surfebrett? Å vite så mye om din innkvartering som mulig vil hjelpe deg å avgjøre om du kan pakke en mindre størrelse koffert (hvis du er på vei til stranden, hvor du har tilgang til en vaskemaskin og tørketrommel), eller hvis det er ingen vei rundt det, og du må pakke for hver dag. Også vurdere å leie utstyr (for eksempel ski og støvler) hvis bilen rommet er på en premie.
  • Bestem antall dager eller timer som det vil ta deg å fullføre din bilferie. Dersom det vil ta mer enn en dag å komme til din destinasjon, må du sikre overnatting underveis? Hvis du trenger overnattingsmuligheter, gjennomføre elektronisk forskning for å identifisere hoteller langs ruten og gjøre en bestilling for hver natt du trenger losji. Ikke anta tilgjengelighet, alt som trengs er en bryllupsfesten for å fylle opp den eneste motell i byen.
  • Få veibeskrivelse eller et kart. Hvis du ikke har en GPS-system, trykte retninger ved hjelp av en kartlegging nettside eller besøk din lokale travel club (som AAA) og få en map.GPS systemer er ikke alltid tilgjengelig, få et kart.
 2. 2
  La hver passasjer å bringe en aktivitet bag (i tillegg til kofferten sin). Den beste måten å holde kontroll mens på veien er å la hver passasjer en liten pose (omtrent på størrelse med en ryggsekk) der de kan pakke spill, bøker og elektroniske enheter.
  • Gi barn med en spesifikk liste over hva de kan og ikke kan ta i sin aktivitet bag. For eksempel fortelle dem at de kan ta tre bøker, en pakke med fargestifter og to coloring bøker. Mengden av elementer skal direkte relateres til antall timer eller dager på veien. For en tre timers biltur, bør en bok være tilstrekkelig, men hvis du vil være road-bundet i tre dager, ber om at de pakke flere bøker og puslespill er ikke utelukket. Elektroniske enheter som tabletter eller spillkonsoller kan bære flere bøker, puslespill og spill, så bør du vurdere å ta en til å dele blant barna.
  • Be voksne å sikre at de har all viktig dokumentasjon inkludert inne i sin reiseveske. Kart, dag planleggere, bekreftelse tall og billetter skal sikres i vesken sin. Medikamenter bør i posen også, for å unngå å måtte rote gjennom baksiden for det når det er nødvendig.
 3. 3
  Pakke en liten overnatter bag for hver passasjer hvis bilferie vil spenne over flere dager. På slutten av en 12 timers kjøring stint, er det siste du ønsker å gjøre dra tung bagasje til et rom for en rask resten. I stedet, bestemme hvor mange dager du vil være på veien, og pakke en reiseveske som inkluderer nok friske klær og toalettsaker for antall dager på veien. Pakk en plast søppelpose inne i en av passasjerens poser og for skitne klær hver kveld, på den måten, holder du de skitne klærne slitt i løpet av dagen atskilt fra resten av elementene.
 4. 4
  Gjør veien reglene før avgang. Den eneste måten du vil roe kaoset er å etablere noen generelle bil regler og ber alle om å vennligst følge dem gjennom hele turen. Noen regler som har bevist sin verdi for andre tar bilturer er:
  • Søppel blir kastet bort på hvert stopp. Be om at hver passasjer søke sitt område for kopper, servietter, vesker etc. og kast det hver gang bilen stopper. Dette vil unngå fjell av søppel bygge opp og uidentifiserte knust gjenstander som smushed inn i de vanskelige å nå steder på bilen.
  • Opprettholde et lite søppel mottaket i bilen. Hold en liten søppelpose i forsetet og ber om at hver passasjer bruke det etter snacks eller måltider. Dette vil bidra til å minimere mengden av rogue søppel i bilen. Tømme denne vesken på hvert stopp.
  • Sko må holdes av hver passasjer. Selv om alle elsker å ta av seg skoene under en biltur, å kreve at skoene holdes på bakken av passasjeren hindre manglende sko. Også, hvis føttene stinker, må sko bæres til enhver tid med mindre de er en cherubic pjokk uten fotlukt. Alternativt, ta foten spray for å drepe lukt.
  • Passasjer plass må vedlikeholdes og organiseres på hvert stopp. Hvis barna ønsker å farge i bilen eller leke med leker, fine. De må imidlertid forstå at når bilen stopper de må returnere hva de har tatt ut av sin aktivitet bag tilbake til sin opprinnelige plass.
  • Hver passasjer bør utføre en mental sjekkliste etter hvert stopp. For å sikre at elementene er ikke tapt under biltur, ber om at hver passasjer dobbeltsjekke viktige elementer som bør være i deres aktivitet bag som kontanter, kart og favoritt leker, for eksempel. Det siste du ønsker er å være en time unna fra siste stopp bare å innse at du forlot billetter eller ditt barns favoritt teppe på siste stopp.
  • Sjekk alltid at du har din lommebok etter veikanten stopp. Følelsen av å forlate det er mer enn skremmende.
 5. 5
  Forberede for nødhjelp. Forutse det uventede vil hjelpe deg å holde deg til planen din og opprettholde en følelse av orden i hele biltur. Monter en nødssituasjon reise-kit som kan opprettholdes enten under et bilsete eller i bagasjerommet (men på et tilgjengelig sted slik at den er tilgjengelig hvis nødvendig mens bilen er i bevegelse). Elementer å vurdere omfatter:
  • Over disk og / eller reseptbelagte medisiner. Også, ikke glem viktige medisiner for eksempel en Epi Pen eller migrene medisiner hvis du har allergi eller er utsatt for plutselige ekstreme hodepine
  • Bandasjer og plaster. Inkludere ulike størrelser og spesielle blemme plaster
  • Antibiotikum fløte og anti-kløe krem
  • Antibakteriell vannløse såpe eller våtservietter
  • Bleier og våtservietter (hvis en baby er på reise med deg)
  • Liten boks med innsektsmiddel
  • Digitalt termometer
  • Lekkasjesikker plastpose. Om noen har til å kaste opp, eller om de må bruke toalettet, og du kan ikke gå av veien, er det bedre enn å ha den offensive saken strø over hele bilen. Ikke glem å kaste plastposen umiddelbart på neste stopp
  • Liten boks med luftrenser - for en mer behagelig tur
  • En åtte unse flaske vann - du vet aldri når eller om du kanskje trenger vann for å rydde opp søl eller vaske sårene.
 6. 6
  Vær fleksibel når du er på veien. Noen ganger hendelser skjer er at utenfor din kontroll. Lær å slappe av og gå med strømmen hvis turen blir uorganisert (tenk på det som å lage gode minner som du kommer til å le om i årene som kommer). Du kan alltid omgruppere på overnattinger (gjør det først i morgen når du er mest uthvilt og minst sannsynlig til å fortvile over tilstanden til bilen).

Tips

 • En annen nødssituasjon kit å vurdere er en auto nødssituasjon kit som kan inkludere et dekk lappesaker, en liten flaske vindusvisker væske, en lommelykt og din auto klubb identifikasjonsnummer og telefonnummer.
 • En kast teppe over baksetet kan gjøre underverker for rask smule rengjøring ved veikanten stopp, samt forebygge passasjerer fester seg til setet hvis de blir svett eller slippe drikke overalt.
 • Gjøre plass i bilen eller bagasje for suvenirer.
 • Etterfylle brukt beredskap kit elementer før du biltur hjem.
 • Alltid ta et ekstra sett med bilnøkler. Du vet aldri når du trenger dem.

Advarsler

 • Stopp bilen og strekke på bena noen få timer å oppdatere sinn og gjenopplive kroppen, for noen mennesker, kan sitte i samme stilling for lenge oppmuntre blodpropp.
 • Hvis du føler deg som om du får for trett til å kjøre, dra over og enten be en annen person til å ta hjulet eller stoppe for natten.

Ting du trenger

 • Organisasjon poser
 • Søppelsekker
 • Sett med grunnleggende regler
 • Amusement elementer
 • Snacks