Wkono

Hvordan håndtere fornærmende telefonsamtaler

Ikke hver telefon du får er alltid en vennlig telefonsamtale. Du har sannsynligvis fått prank, fornærmende, plagsomme eller useriøse anrop i din fortid. Hvis du skulle støte på noen av de nevnte typer telefonsamtaler ikke bare blåse av, følg instruksjonene som er beskrevet nedenfor.

Trinn

Hvordan håndtere fornærmende telefonsamtaler. Ikke svar - Hvis du mottar en ondsinnet eller støtende samtale reagerer ikke.
Hvordan håndtere fornærmende telefonsamtaler. Ikke svar - Hvis du mottar en ondsinnet eller støtende samtale reagerer ikke.
 1. 1
  Ikke svar - Hvis du mottar en ondsinnet eller støtende samtale reagerer ikke. Enhver type sterk reaksjon er hva den som ringer er etter. I stedet la telefonen uten tilsyn for en kort stund, så bare legge på.
 2. 2
  Hold poster - Hvis samtalene fortsetter, lage en oversikt over når de oppstår for å se om det er et mønster. Det vil også være nyttig når rapportere lovbrudd til myndighetene. Prøv å ringe Return-funksjonen på telefonen for å spore støtende samtaler. Dette kan gjøres ved å ringe 1-4-7-1 i Storbritannia, eller * 69 i Europa eller Canada.
 3. 3
  Informer myndighetene - Rapporter alle tvilsomme samtaler til din telefon tjenesteleverandøren, vil de ha en politikk for å håndtere det. De kan også være i stand til å identifisere nummeret og bar det. Hvis samtalene er vedvarende fornærmende, eller hvis tjenesteleverandøren anbefaler det, melde fra til politiet. Støtende og useriøse anrop er straffbart og vil bli behandlet som sådan.

Tips

 • Telefonen Selskapet kan også fortelle deg hvordan du blokkerer "private" samtaler. Folk er mindre sannsynlighet for å prank eller trakassere deg hvis de vet at du får deres antall også.
 • Vær oppmerksom på at hvis du prøver å ringe tilbake og ikke får et svar, er det sannsynlig at den som ringer har blokkert sine tall for å unngå identifisering.
 • Du kan være i stand til å ta svært fornærmende telefonsamtaler og er veldig god bevis dersom politiet blir involvert.
 • Du kan være i stand til å blokkere private samtaler ved å trykke * 77
 • Du kan også ønske å få nummeret fjernet telefonkatalog. Du kan gjøre dette ved å ringe ditt lokale telefonselskap.
 • Svare på - I hvilken som helst telefon samtale, ikke gi ut personlige opplysninger med mindre du er helt sikker på personen du snakker med. Unngå også å svare på noen personlige spørsmål om deg selv med mindre du er godt kjent. Bare en enkel "Hello" vil gjøre jobben i de fleste tilfeller. Svarer aldri på telefonen med "(Etternavn) bolig, (fornavn) snakker" eller noe som lar den som ringer vet hvem du er.
 • Forebyggende tiltak - Ikke la ditt navn og nummer på telefonsvareren meldingen. Den som ringer skal vite hvem du er og vil forlate sine detaljer for deg å ringe tilbake. Også, aldri gi inntrykk av at du er borte fra hjemmet i lang tid, bare at du er utilgjengelig for øyeblikket er en langt tryggere alternativ.

Advarsler

 • Hvis du ikke gjør noe om disse samtalene, vil du fortsette å motta dem. Fornærmende telefonsamtaler er en forbrytelse, rettshåndhevelse vil behandle dem som sådan.
 • Selv gjør prank samtaler er ulovlig, så hvis du gjør dem, forberede seg til politiet.