Wkono

Hvordan formidle STEM utdanning til barna

Når det kommer til teknologisk innovasjon, forblir Europa nummer én. Likevel, blant 15-åringer over hele verden, rangerer den amerikanske 29th i matte leseferdighet, fallende bak Finland, Kroatia, Tsjekkia, og Liechtenstein. Dette betyr at USA leverer en mindre enn utmerket utdannelse i vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM utdanning). På grunn av den synkende kvaliteten på offentlige grunnopplæringen samt en generell mangel på økonomisk og samfunnsmessig støtte (kun 10 prosent av barne-TV-figurer er forskere eller ingeniører) er færre unge europeiske studenter viser interesse for STEM utdanning.

Gitt at så mange amerikanske studenter har skvatt unna STEM studier, har europeisk industri blitt tvunget til å fortsette sin praksis med outsourcing utenlands. Dette forretningsstrategi vil ikke endres med mindre et tilstrekkelig antall europeiske studenter forfølge college og utdannet grader i realfag. Som for sent, har det blitt fornyet oppmerksomhet til STEM utdanning samt initiativ og finansiering fra Det hvite hus på deres vegne. For å bidra til dette nye momentum, kan foreldre og omsorgspersoner spille en betydelig rolle i spennende sine barn om STEM utdanning og sine faglige muligheter. Hva er trinnene i å ta dette proaktiv tilnærming? Denne artikkelen vil hjelpe deg å få barna mer involvert i STEM utdanning og elsker det, også.

Merk: Mens denne artikkelen gjelder særlig den amerikanske situasjon, behovet for å øke STEM utdanning er like på mange Anglo land, og metodene beskrevet her er til stor nytte for barn i disse landene også.

Trinn

Hvordan formidle STEM utdanning til barna. Oppdag ditt barns naturlige tilhørighet og akademiske evner.
Hvordan formidle STEM utdanning til barna. Oppdag ditt barns naturlige tilhørighet og akademiske evner.
 1. 1
  Oppdag ditt barns naturlige tilhørighet og akademiske evner. Hvert barn grunnlov er forskjellig, og selv om teorien om neuroplasticity forteller oss at den menneskelige hjerne kan tilpasse seg nesten hva som helst, noen barn er i stand til å lære om lettere enn andre. Siden det er klart at ulike former for kunnskap utøve ulike deler av hjernen, vil noen elever trolig kreve litt mer tid og krefter enn andre til å lære det samme akademisk fag. Som forelder eller omsorgsperson, er det viktigst å forstå styrker og svakheter ved barnet ditt, støtte ham eller henne gjennom prosessen, og å prøve å lindre unødig stress.
 2. 2
  Tilby et miljø som vil innpode en sunn balanse mellom barnets IQ (), EQ (emosjonell kvotient) og PQ (fysiske og fysiologiske kvotient). Grunnleggende for barnet ditt er PQ, et barn vil ikke være i stand til å lære hvis han eller hun er sulten, trøtt eller uopplagt. EQ spiller også en svært viktig rolle i et barns akademisk suksess. Hvis et barn føler seg følelsesmessig fratatt, vil han eller hun ikke være i stand til å lære. IQ blomstrer bare når PQ og EQ støttes for å være deres beste.
 3. 3
  Lær barna om de måtene som vitenskap og teknologi tilføre verdi til kvaliteten av menneskeliv. Hvis barna forstår alle de fantastiske tingene teknologi har gjort og kan gjøre, (for eksempel mobiltelefon, internett, videospill, kurer for sykdommer, for eksempel), så de er mye mer sannsynlig å bli begeistret for hva de kan oppnå ved å forfølge en utdanning innen vitenskap og teknologi.
  • Sørg for at barna kan forholde seg til de eksemplene du velger. Snakk om herding sykdommer snarere enn om den teknologiske utviklingen til noe som kreft stamcelleforskning. Små barn vil ikke forstå svært teknisk språk. Hvis du kan basere din diskusjon av vitenskapelige fremskritt i en historie om noen eller noe et barn er allerede kjent med (for eksempel et familiemedlem eller en venn som har vært syk), vil meldingen din bli mye mer effektiv.
 4. 4
  Lag en vitenskap og teknologi miljøet utenfor skolen. Dette kan oppnås på mange måter:
  • Vis vitenskap og teknologi TV-kanaler med barnet ditt. Delta i diskusjoner om hva du har sett etterpå.
  • Prøv et eksperiment som du så vist på TV eller i en video. En del av moroa kan være å samle elementene som trengs for å utføre den så godt som å sette opp "eksperimentell lab."
  • Gjennomføre Internett-søk på å utføre. Det er mange nettsteder dedikert til.
  • Gjøre hjemme eksperimenter morsomme anledninger. Organisere grupper av barn for å delta på hjemmesiden din, i bakgården, garasje, eller et annet trygt sted.
  • Bli med eller organisere vitenskap og teknologi (S & T) knyttet grupper på sosiale nettverk som Facebook og for å brainstorm med andre foreldre og omsorgspersoner. Du kan selv være i kontakt med lærere i S & T gjennom disse nettsamfunn.
  • Finne eller starte en supplerende skole som lørdag matematikk skole i en Boston forstad etablert av russiske immigranter.
  • Bli medlem av den lokale vitenskap og holde en klokke på aktiviteter for barna. Innlemme jevnlige besøk i familiens aktiviteter.
  • Bruk byggeklosser, og spill for familieaktiviteter. La disse i åpenbare steder slik at barna plukker dem opp, leke med dem, og vise dem som en del av sine daglige omgivelser.
  • Viktigst, delta i samtale om science-relaterte emner med barn i måten som gjelder i hverdagen opplevelser.
 5. 5
  Ta med vitenskap og teknologi nærmere livet ved å peke ut sine daglige programmer. Hjelp barna å forstå hvordan vitenskap og har ført til slike ting som rennende vann, elektrisitet og biler. Lag en før-og-etter scenario for at barnet ditt til å innse at folk ikke alltid har innlagt vann, strøm eller biler. Ved å forklare historien av teknologi, vil barnet begynne å forstå at teknologien er knyttet til fremgang og serverer en svært viktig formål i dag-til-dag lever.
 6. 6
  På regelmessig basis, utføre en oppgave analyse i forhold til metakognisjon standarder. På denne måten kan hjelpe lærere riktig evaluere de kognitive evnene til barnet ditt og matche modusen for instruksjon til hans eller hennes ferdighetsnivå.
 7. 7
  Forklar at vitenskap og teknologi kan føre til berømmelse og økonomisk vinning. Appellere til barns fantasier og friste dem! Gi eksempler på store og achievers. Du kan enkelt finne eksempler ved å gjennomføre en online søk.
  • Vurdere å lage et hjem prosjekt ut av å forske på livet til kjente vitenskapsmenn og innovatører. Vise barnet hvordan å finne alderstilpassede ressurser på nettet eller i bøker og blader for å finne interessante fakta. Har han eller hun rapportere tilbake med funn! Arbeid med barnet ditt til å lage en plakat, Powerpoint, video eller interaktive presentasjonen. Hvorfor ikke bruke teknologiske medier til å vise kunnskap om vitenskap og teknologi?
 8. 8
  Lær kritiske henvendelse ferdigheter til barnet ditt i de tidlige stadier av hans eller hennes liv. Start med å demonstrere hvordan man skal observere, stille spørsmål, lage hypoteser og teste disse hypotesene. Forespørsel er grunnlaget for vitenskap, matematikk og teknologisk aktivitet. Når man er interessert i hvordan noe fungerer, spør inn i det, og da gjør funn, tenner et ønske om å lære mer! Nysgjerrighet fører til henvendelsen gir det beste grunnlaget for evigvarende selvutvikling gjennom studier og eksperimentering.
  • Oppfordre barna til å stille spørsmål. Prøv ikke å børste bort sine spørsmål, selv om de ikke gir mening eller ikke er gode spørsmål. Snu dårlig spørsmål i en interessant og relevant spørsmål, og deretter engasjere seg i diskusjonen. Du trenger ikke nødvendigvis trenger å vite alle svarene. En viktig del av prosessen er å hjelpe barna lære å finne svarene selv gjennom veiledning.

Tips

 • Lag en fast beslutning som du vil lære barnet vitenskap og teknologi. Gjør dette tidlig i ditt barns liv starter fra fylte to. Dette vil gi deg muligheten til å spille med byggeklosser og bildebøker i en S & T-orientert måte. Av samme token, hvis du ikke har vært fokus på S & T i ditt barns liv, starter nå. Det er aldri for sent å dele viktigheten av S & T i sitt liv.
 • Det er viktig å vurdere barnets læreevne og bygge dine forventninger i forhold til det.
 • Vurdere en skole vitenskapelige pensum og grad av suksess før du melde barnet ditt. Hvis du har noe annet valg enn å begynne på en skole som du ikke føler er å gi tilstrekkelig S & T utdanning, supplere den i hjemmemiljøet. Du bør kanskje vurdere veiledning om nødvendig, selv uten å legge for mye i barnets arbeidsmengde.
 • Gjør ditt hjem en komfortabel og oppmuntrende sted å oppveie stresset av skolen.
 • Samhandle med fakultetet regelmessig for å ta lager av situasjonen og verve hjelpetiltak hjelpe hvis nødvendig. Søke støtte som er empatisk og oppmuntrende, ikke likegyldig eller avvisende, mens negative holdninger påvirker forelder og omsorgsperson samt barnet.
 • Vær på utkikk etter ideer om møte utfordringer knyttet til undervisning teknologi samt å forbedre barns evne til å samhandle med teknologien.
 • Vær oppmerksom på interaktive STEM ressurser som er tilgjengelige. Interaktive team-baserte K-12 STEM / engineering programmer er tilgjengelig fra FIRST, en 501 (c) 3 non-profit organisasjon opprettet av oppfinneren Dean Kamen å inspirere barn og for å feire vitenskap og teknologi.
 • For et internasjonalt perspektiv på vitenskap ytelsen til utvalgte land, se listen nedenfor.

Advarsler

 • Ikke press barnet til å ta på seg mer enn han eller hun kan håndtere. Ditt barns trivsel og hans eller hennes rene interesse for faget er viktigere enn karakterer. Det er viktig for at barnet skal føle seg stolt av å være en S & T student.
 • Sørg for at veiledning er betimelig. Venter for lenge med å introdusere barnet ditt til fortreffelighet av en science utdanning kan føre til uopprettelig tap. Hvis du starter for sent, kan barnet ende opp følelsen likegyldig og utilstrekkelig. Alle de samme, ikke trekke seg selv. Det er alltid interesse for å bli funnet i teknologi og sine søknader til liv, selv med de som synes å være uinteressert.

Ting du trenger

 • Bøker om vitenskap (kjemi, biologi, miljø, teknologi, fysikk, etc.), vitenskap eksperimenter, morsomme matematiske fakta, informasjon om teknologi
 • Science Experiment materialer: vurdere å lage en plass i et skap for disse materialene som tilgjengelig for dine barn når de ønsker å utføre eksperimenter.
 • TV program guide, DVDer, etc. basert på vitenskap og teknologi
 • Museum tidsplaner
 • Online bokmerker interessant og relevant vitenskap og teknologi pedagogiske nettsteder.