Wkono

Hvordan forberede seg på en lang biltur

En dag vennen din ringer deg opp og spør om du ønsker å ta en tur med dem. Du sier ja, pakke ivrig, og så spør din venn hvordan du får det. Hvis de sier at du kommer med bil, du bør være klar.

Trinn

Hvordan forberede seg på en lang biltur. Lag lister en uke eller to før turen.
Hvordan forberede seg på en lang biltur. Lag lister en uke eller to før turen.
 1. 1
  Lag lister en uke eller to før turen. Nevn hva vil gå i kofferten din og gjøre en annen liste over ting du må gjøre før turen. Dette kan inkludere å få en bil tune-up, eller vask / voksing / rengjøring av bilen. Dette vil hjelpe deg å være mindre stresset siden alt er skrevet på papir, og du vil være mindre sannsynlig å glemme noe.
 2. 2
  Pakk kofferten noen dager før turen. Dette gir deg tid til å tenke på å legge ting inn eller ta ut ting og vil generelt gjøre deg mindre stresset før turen.
 3. 3
  Pakk en ekstra "carry-on" bag. Dette kan omfatte noen bøker, elektronisk underholdning (håndholdte spill, mp3-spillere, bærbare datamaskiner, DVDer hvis bilen har en DVD-spiller, etc.), ikke-bedervelige snacks (som granola barer og cookies), og drinker hvis du har en kjøligere. Ikke ta med kullsyreholdige drikker som kan gå tomme, så hold deg til vann / juice.
 4. 4
  Sørg for at du har alt du trenger, inkludert ting å underholde deg eller små barn. Hvis du har en bærbar DVD-spiller, sørge for at alt er satt opp i bilen kvelden før, da det vil spare tid senere.
 5. 5
  Slitasje noe behagelig! Under dine vanlige klær, slitasje noe behagelig (kanskje til og med pyjamas). Du ønsker ikke å være ubehagelig for hele lengden av en lang biltur.
 6. 6
  Ta en stor nok pose. Du ønsker ikke å være stapper all håndbagasjen inn i vesken.
 7. 7
  Velge sete når du kommer inn i bilen. Prøv ikke å sitte bak noen som er beryktet for å trekke sin seteryggen. Sitter ved vinduet er generelt et godt valg, som du kan åpne den hvis du trenger luft og du kan se de severdighetene som du passerer.
 8. 8
  Sjekk alt en siste gang før du reiser. Sørg for at alle har brukt på badet, at du har penger for gass, som det er underholdning i bilen, og at ingenting var igjen på i huset.
 9. 9
  Kjøre til målet. Punch plasseringen i på GPS-systemet hvis du har en. Gå til hvile stopp på veien dit for å få måltider og bruke badet.
 10. 10
  Pass på at du har bestilt et hotell to eller tre dager før du når reisemålet ditt, da dette kan føre til utilgjengelighet i hoteller.
 11. 11
  Ta med tyggegummi på turen. Gum er alltid på alles sjekkliste, roer det deg ned og det faktisk gjør deg mindre kjedelig

Tips

 • Hvis du ikke kjører, ta med masse ekstra puter og tepper. De gjør en utmerket rede for deg til å sove eller lese i fred og ro.
 • Hvis du reiser i lang tid, ta med en flaske med vann for å holde deg hydrert.
 • Sunn mat er viktig, men det betyr ikke at ingen søtsaker. Ta med noen godteri eller en Tupperware av cookies, eller gjøre en spesiell stopp for søtsaker. Dette stopp gir deg noe å se frem til i tillegg kommer til bestemmelsesstedet
 • Hvis bilen er full, prøv å ikke sitte ved noen som irriterer deg.
 • Hvis du har med filmer, ta med filmer som alle vil like å se på.
 • I tilfelle det er et sammenbrudd eller ulykke, pakke tepper, fakler, et førstehjelpsskrin inkludert smertestillende, drikkevann, flere tepper.
 • Hvis du kjører, ta med en annen voksen og bytter på å kjøre.

Advarsler

 • Ta et kjøligere (hvis du ikke har en, kjøpe en!) Og laste den med masse drinker, er en dehydrert gutt en grinete en, spesielt i sommervarmen.
 • Ta en reisesyke tablett før avreise, og ta pakken i vesken bare i tilfelle, og for på vei tilbake. Selv de som ikke er følsomme for reisesyke kan få kvalm til tider.
 • Mat er også en god idé! Du vil få sulten snart!