Wkono

Hvordan få straffe skader uten å saksøke

Mange ganger vi får vondt av handlingene til en annen person eller om ingen feil av våre egne. Vi kan reise og fall på grunn av et stort hull i asfalten som fører inn i en butikk. Når du er inne, kan det være vann på gulvet, uten advarsel tegn, og vi skli og falle og skade oss selv. Kanskje en brødrister faller av skjermen bordet og kutter våre tå. Disse er små ulykker, men la oss med smerter, og bry. Vårt ansikt kan bli brent av en altfor varmt ansiktshår behandling, eller våre neglebåndene klippe for kort, noe som fører til blødninger og smerter. Ingen av disse warrant ringer en advokat og saksøke. Men vi bør være tildelt noen kompensasjon for den smerte og lidelse på grunn av uaktsomhet av andre, og med en viss forsiktighet, kunne ha vært forhindret.

Trinn

Hvordan få straffe skader uten å saksøke. Merk at hvis en ulykke skjer inne i kjøpesenteret i seg selv, og det er ikke av en slik art hvor du skled og falt, og kunne ikke stå opp, deretter umiddelbart gå over til informasjonsskranken, og informere dem om at du bare hadde en ulykke.
Hvordan få straffe skader uten å saksøke. Merk at hvis en ulykke skjer inne i kjøpesenteret i seg selv, og det er ikke av en slik art hvor du skled og falt, og kunne ikke stå opp, deretter umiddelbart gå over til informasjonsskranken, og informere dem om at du bare hadde en ulykke.
 1. 1
  Merk at hvis en ulykke skjer inne i kjøpesenteret i seg selv, og det er ikke av en slik art hvor du skled og falt, og kunne ikke stå opp, deretter umiddelbart gå over til informasjonsskranken, og informere dem om at du bare hadde en ulykke. Hun bør spørre detaljene og fylle ut en skademelding. Dette er påbudt ved lov, og går direkte til deres forsikringsselskap.
 2. 2
  Aldri tro at en ulykke er for trivielt å bli rapportert. Hver eneste ulykke krever en ulykke rapport ark fylles ut. Be om hjelp om nødvendig. Ulykken Rapporter skjema er for deres forsikringsselskap. Hva synes trivielt i det øyeblikket, kan føre til at du smerte neste dag, så sørg for at du nevner alle detaljer som ledet opp til ulykken. Behold en kopi av rapporten. Noen kan eller ikke kan ringe deg for å bekrefte innen en dag eller to.
 3. 3
  Når det skjer en ulykke inne i en bestemt butikk i kjøpesenteret, snakke med sjefen, og nok en gang rapportere ulykken, og fylle ut skademelding. Hvis de handler uhyggelige, eller likegyldig, be om navnet på deres Home Office av den aktuelle butikken. Sørg for å få navnet på presidenten i butikken. Til tider kan du nødt til å snakke med lederen for et selskap i stedet for arbeiderne å få noen tilfredsstillelse og kompensasjon.
 4. 4
  Få navn og telefonnummer til butikk eller kjøpesenter advokat. Hvis avhørt, bare staten fast at du ønsker å snakke med sin advokat. Du er ikke forpliktet til å gi grunn. Når du snakker til advokaten, fortell dem at du fikk vondt, og gi dem informasjon. Har fakta skrevet foran deg, slik at du kan være nøyaktig i din forklaring. si at du har bilder å bevise det. {Om nettopp du har dem}. Pass på at du beholder en kopi for eller noe du sender. Fortell advokat som du forventer noen form for økonomisk kompensasjon for den smerte som du har lidd. Ikke vær flau for å spørre så mesteparten av tiden de forventer å bli spurt. Nevn mykt, at du ikke ønsker å kalle din egen advokat, men vil hvis du må. Etter å ha sjekket ut hele saken, vil de ringe deg tilbake, vanligvis med et tilbud. Du kan prute med dem for å prøve å få så mye som mulig.
 5. 5
  Husk at når de sender deg en kompensasjon for ulykke du er nødt til å signere en utgivelse. Dette betyr at du aldri mer kan saksøke dem for den samme smerten eller den samme ulykken.

Tips

 • Hver ulykke er forskjellige, og noen trenger bevis for skade på deg. Det du ble brent, eller klippe og blødninger bør du ta bilder av de områdene som er involvert. Hvis ansiktet ble brent på grunn av en hårfjerning, sørg bildene viser omfanget av brenne, tydelig, det samme med noen andre åpenbare effekter av hver ulykke.

Advarsler

 • Husk at når de sender deg en kompensasjon for ulykke sjekk, må du signere en utgivelse. Dette betyr at du aldri mer kan saksøke dem for den samme smerten eller den samme ulykken.
 • Pass på før du godtar eller be om noen form for kompensasjon som du ikke vil ha noe behov for videre behandling, eller medisinsk behandling. Hvis du blir behandlet av en lege, spør hvor mye mer behandling du trenger. Aldri bosette seg eller signere en utgivelse til all behandling er ferdig.
 • Selv om du kommer til å ringe din egen advokat, sørg for at du varsle ledelsen om ulykken. Fortell dem på den tiden, at du kommer til å ringe en advokat. Så ikke si noe annet, til din advokat har hatt en sjanse til å diskutere ulykken med deg.