Wkono

Hvordan få kjæresten din til å lese

Studier bekrefter hva du sannsynligvis allerede mistenker: at kvinner leser mer enn menn. Hvis du ønsker å få kjæresten din til å lese mer, kan du prøve disse forslagene.

Trinn

Hvordan få kjæresten din til å lese. Oppmuntre ham til å lese sakprosa.
Hvordan få kjæresten din til å lese. Oppmuntre ham til å lese sakprosa.
 1. 1
  Oppmuntre ham til å lese sakprosa. Kvinner ut-lese menn i hver eneste sjanger bortsett historie og biografi (muligens fordi kvinner er mer empatiske og kan lett investere i eksisterende tegn). Plukk opp en real-life spionasje historie, en biografi om en idrettsutøver han beundrer, eller til og med et godt undersøkt arbeidet med historisk fiksjon som kombinerer historie og biografi, slik som jeg, Claudius (om en særlig morderisk periode av Romerriket) eller noe fra Flashman serien (om en elskelig kjeltring under britisk kolonialisme).
 2. 2
  Finn bøker om sine hobbyer og interesser. En engasjerende historie, memoarer, eller hvordan gjør at han kan bruke på sitt eget liv (ex. bilverksted, Oppussing, eller til og med seksuell teknikk) er sannsynlig å vekke hans interesse. Komedie er også et godt valg - spesielt komedie rettet mot menn.
 3. 3
  Gi ham harry potter. Harry Potter-serien er en av de få tilfellene der fiction har blitt lest av flere menn enn kvinner, og 61% av unge menn i undersøkelsen sa at de ikke har lest i det hele tatt før du leser Harry Potter.
 4. 4
  Gi ham grafiske romaner eller manga. Begge har et rykte for å være populært blant gutta. Hvis han likte en film som var basert på en grafisk roman (eller en tegneserie), gi ham den opprinnelige kilden. (Ideelt lese det selv slik at hvis den opprinnelige historien er mer interessant enn filmen, kan du fortelle ham det.) Noen av de mer populære mannlige manga titler er: Berserk, Death Note, Bleach og Claymore.
 5. 5
  Få ham til å lese noveller. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å lese bøkene sine svært langsomt og kan føle seg mer dyktig og inspirert hvis de får gjennom flere korte historier i stedet for en lang en. Gi ham en novellesamling i en sjanger han kan nyte ut som science fiction, sjøfart, eventyr, eller krig.
 6. 6
  Lagre artikler fra magasiner som han kan være interessert i. Hvis han er interessert i vitenskap eller aktuelle hendelser, se etter artikler om disse emnene. Les dem selv og gi ham en kort oppsummering av hva de er i ferd med. Hvis kjæresten din er spesielt opptatt av et emne, vil du ha bedre hell å få ham til å lese artikler, spesielt hvis du er villig til å diskutere dem med seg.
 7. 7
  Bruk TV og film tilpasninger til din fordel. Hvis kjæresten din ikke kan vente med å se den kommende Hobbit-film, gi ham The Hobbit (som er mye mindre involvert enn Lord of the Rings). Hvis hans favorittfilm er Blade Runner, gi ham romanen den er basert off av (Do Androids Dream of Electric Sheep?) Som en gave. Hvis du vil at han skal bli interessert i en svært lang serie, har han begynne å se Game of Thrones, er sjansen stor for at han ikke vil være i stand til å vente mellom sesongene og vil plukke opp Song of Ice and Fire-serien, som er flere tusen sider lang (og teller), for å se hva som skjer videre.
 8. 8
  Sett tilfeldig lesing på badet. Mange menn leser på badet ut av kjedsomhet og vil gjerne plukke opp et magasin, avis, eller for å fordrive tiden. Du kan selv ønsker å investere i et bad leseren full av interessante og morsomme fakta som lett kan bli plukket opp og sette ned mellom besøkene.
 9. 9
  Hvis alt annet mislykkes, bestikke ham. Er det noe han vil at du skal gjøre mer av det du synes er kjedelig? Kanskje du kan få ham til å lese for en halv time hvis du vil spille fange eller videospill for den samme tidsperiode. Eller, hvis han er konkurransedyktig, gjøre en innsats:. "Jeg vedder på at du ikke kan fullføre den boka Hvis du er ferdig med det, og kan vise at du faktisk har betalt oppmerksomhet til historien, vil jeg (sett stor tjeneste her). "
 10. 10
  Holde forventningene realistisk. Kjæresten din kan aldri være bokorm du er, ønsker å lese din favoritt roman, lese i ditt eget tempo. Det er en edel bragd å få ham til å utøve sitt sinn ved å lese noe, ikke bare hva du vil at han skal lese.

Tips

 • Ikke jag ham. Hvis han føler du har gitt ham en hjemmelekse, han vil motstå.
 • Få koselig. Hvis dere begge er komfortable, selv kost seg på sofaen sammen mens du leser, kan dette gjøre det hele mer innbydende og intimt en tid brukt sammen.