Wkono

Hvordan få folk til å tro at du er british

Kanskje du synes det er morsomt å ha fremmede overbevist om at du er britiske. Kanskje du bare ønsker å krydre opp livet ditt. Kanskje er du bare en ned-høyre anglophile. I alle fall, her er en guide for å virkelig gjøre folk tror, ​​i dybden, av Britishness din.

Trinn

Hvordan få folk til å tro at du er british. Bruk slang hele tiden.
Hvordan få folk til å tro at du er british. Bruk slang hele tiden.
 1. 1
  Lære å snakke med en britisk aksent. Det er en flott guide allerede på Google om å lære å snakke med en troverdig falsk britisk aksent, men noen ting vil bli dekket her igjen. For det første, britiske folk fra dag til dag ikke snakke som om de var på besøk dronningen. Det er mange forskjellige aksenter, hvorav mange er svært vanskelig å etterligne, så prøv å plukke en enkel en. Nottingham er ganske enkelt. Gjøre noen undersøkelser på stedet og aksent. Jo lenger nord, jo hardere og mer lik den skotske aksent lyder. Jo lenger sør og nærmere London, det er der du finner de mest gjenkjennelige aksenter, som cockney. Husk, ikke alle snakker som de er ute av en britisk romantisk komedie.
 2. 2
  Bruk slang hele tiden. (Det er noen fine britiske / europeiske slang ordbøker på nettet)
 3. 3
  Bli mye moro. Mange britiske folk er fulle av energi, og det gjør at folk ønsker å være rundt dem mer. Gjør noe impulsive, eller prøve å være en våghals. Andre vil elske den.
 4. 4
  Plukk en britisk fotballag og støtte det! Lær de grunnleggende reglene i fotball hvis du ikke allerede har gjort (lære offside regelen!) Og late som du ikke bryr seg mye om amerikanske fotball. Til tross for hva du kanskje tror, ​​er det ikke en god idé å bære fotballdrakter hele tiden - kan du bli sett på som en "chav". På samme tid, ikke alle britiske folk er i til fotball, og mange av dine interesser vil bære over - Storbritannia og Europa er mer like enn du skulle tro.
 5. 5
  Hvis du drikker te, ikke kjøpe iste - britiske folk sjelden drikke den! Bruk Yorkshire Tea, eller PG Tips, gjøre det ordentlig, og ikke legge mer enn to teskjeer sukker. Best av alt, legger ingen!
 6. 6
  Bruk samme type klær britiske folk har på seg - ikke hva de er stereotype å bære! Britisk mote er svært lik amerikanske mote, bare med forskjellige merker - hvis du er usikker, se på New Look, Jack Wills, River Island og Topshop / Topman for ungdom / unge voksne, og neste, Debenhams, John Lewis og Marks & Spencers for voksne. Igjen, ikke kle seg som en "chav"!
 7. 7
  Møt andre britiske folk og sosialisere med dem. Du vil se hvor forskjellige de handler. Hvis det ikke er noen britiske folk rundt gå på internett, hjelper det egentlig å ha en britisk idol, som en kjendis eller en venn.
 8. 8
  Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet! Det er viktig, for det første, å ha en "hjemsted" - hva fylke er du visstnok fra? Hvilken by / tettsted? Hva distriktet fikk du lever i? Hvor er den plassert? Hva er det i nærheten? Hva er toll der? Det kan også være viktig å vite viktige fylker og byer. Hvis du ikke finner London på et kart, vil det være ganske åpenbart at du ikke er en Brit.
 9. 9
  Ordlyd og staving er en svært viktig faktor. Slå opp en britisk-europeisk ordbok online og studere de ulike ord og stavemåter nøye. Husk, det er favoritt, ikke favoritt!
 10. 10
  Husk at noen ord er annerledes i Storbritannia. Bruk "gelé" i stedet for jello, og "jam" er hva som går på toast, du spiser "søtsaker" i stedet for godteri og en fransk yngel er en "chip", og en potet chip er en "skarp". Ikke si "toalett", bruk "toalett".
 11. 11
  Solid bevis er alltid en god ting. Gå ut og bestille noe helt og åpenbart britiske online. Kanskje en kopi av Harry Potter og de ​​vises stein?
 12. 12
  Bli klar over britisk politikk - Selvfølgelig ikke engang mest britiske folk vet alt om parlamentet, men vær sikker på at du kjenner dine Ed Balls fra din ed Miliband eller ting kan bli vanskelig! Bestem om du støtter Labour, Liberaldemokratene, Høyre eller en annen part som UKIP, og være klar til å sikkerhetskopiere deg opp! Ekstreme venstre eller høyre partier, som for eksempel BNP, anses rasistisk av mange, så sørg for å gjøre din forskning.
 13. 13
  Ikke gå rundt iført britiske flagget tee-skjorter og snakke om te og scones. Være casual og kul med din nyvunne Britishness. Fikse te som en te-innfesting master og tøffer det ned som det er livgivende tonic, men ikke skryte. Og britiske flagg-skjorter er bare helt for åpenbare: hvor mange europeere ser du vandre rundt iført europeiske flagg skjorter? Bare gamle konservative.
 14. 14
  Bli kjent med noen populære britiske show, butikker og andre slike ting. Her er et forslag: begynne å se på Mighty Boosh og Big Brother. Watching BBC Europa vil hjelpe mye! Snakk om populære butikker som "Topshop", "Marks and Spencer" (ofte referert til som "M og S" eller "Marks and Sparks"), og "Harrods": bare gamle folk og turister butikk på Harrods!
 15. 15
  Ikke engang begynne å tenke på at du kommer til å lure noen før du har mestret 5 w-tallet, alle former for pronomen (jeg, meg, vi, han / hun, ham / henne, og så videre), konjunksjoner (og, men, når etc.) og preposisjoner (til, på, etter, på osv.)
 16. 16
  Ta det fra noen som fools mennesker daglig, er interjections kommer til å gjøre eller ødelegge din evne til å trekke av en engelsk aksent. Uten evne til å tenke og reagere på en naturlig måte, er du ferdig. Eks: Hei! Ah, oh, hmm, vel (stor en), he, etc.
 17. 17
  Finne ut smarte triks visse ord. Nesten hver English (British) ord kan mestres hvis du bryte den opp i noen få deler. Dette hjelper deg å innse at britiske folk ikke si ordet "hval" som europeere gjør. Vi lar våre munner å krølle rundt "L". Briter definitivt ikke gjør dette, ellers ville de høres ut som britiske folk prøver å gjøre europeiske aksenter. Så et godt triks for dette ordet vil være: bare si "vei-o" ved å si de tre første bokstavene sakte og deretter raskt å legge til "o". Munnen din vil endre posisjoner når du sier "O"... være bevisst på dette og kjenner det, er dette der aksent virkelig vil utvikle. Sakte bringe ulike posisjoner munnen sammen til en glatt ord. Hvis du virkelig ønsker å bli skitten med dialekten, erstatte "måten" med "hvorfor". Ikke la munnen for å forplikte seg til "I" lyd i "y" og bruke de samme tipsene som med "måte". Se, det fungerer, gjør det ikke.

Tips

 • Den britiske nødnummeret er 999 ikke 911, bare i tilfelle.
 • Mestre din valgte britisk aksent før du går offentlig med britisk-ness.
 • En britisk venn kunne hjelpe deg å mestre manerer og aksenter, men hvis du må spørre, ikke høres ut som du spotter dem ved å prøve å kopiere dem.
 • Se deres Såpeopera. Coronation Street er de mest populære, deretter Eastenders, og viser som X Factor og Top Gear er også favoritter. De er flotte for å plukke opp aksenter og faktisk ganske underholdende.
 • Begynne å elske te eller en pint og lære om kulturen. Det vil komme til din fordel når det blir observert i offentlighetens søkelys.
 • Britiske barn ikke sier mamma. De sier "mamma" eller hvis du er virkelig posh, mor, selv om de som er fra Wales eller Nord-England har en tendens til å bruke "Mam"
 • Understate ting og bruker mye sarkasme.
 • Vet britisk historie, som konger og dronninger og kjente begivenheter som når de trekker det nasjonale lotteriet.
 • Ha kunnskap om gjeldende britisk politikk og deres medier. Ikke alt nytes eller diskutert i USA regnes som interessant i Storbritannia.
 • Finn ut raskt hva slags ting briter av din aldersgruppe er til.
 • Vær forsiktig med hvordan du ha håret. Har du ikke en side hestehale med mindre du ønsker å bli hvisket om, fordi du ser chavvy.
 • Ekte britiske folk ikke kalle seg britisk. De vil kalle seg etter hvilket land de kommer fra, så engelsk, skotsk, walisisk og for Nord-Irland ville det være smart å fjerne seg bort fra ordene irsk og britisk som noen folk er fiendtlig innstilt til å være en del av Storbritannia eller klassifisert som irsk!

Advarsler

 • Igjen huske stavemåter. Det er fargen ikke farge. Og husk å si vann som wawta (i deler av England)!
 • Ikke bruk ord som "guv'na".
 • Ikke overdriv aksent, husk, noen ord i en europeisk aksent høres det samme i en britisk aksent!
 • Med mindre du er helt sikker på at du har fått aksent og manerer ned, IKKE handle britisk rundt andre briter, vil de se gjennom deg ganske raskt.
 • Ikke ha for mye Nike klær, og andre idretter ting rundt briter som de kanskje tror du er noe som kalles en "chav", som ikke er en fin klassifisering mindre du virkelig ønsker å bli kalt det.
 • Ikke stereoptype og ta alt her med en klype salt, ikke alle iført visse merker blir sett på som "pøbler" og likeledes ikke alle fungerer på samme - den beste måten å handle British er å se hvordan andre briter handle og lære av dem. Briter er alt i alt noen av de vennligste du møter, så ikke bekymre deg for mye om hvordan du handler og hva du slitasje.
 • Ikke høres altfor posh.
 • Husk: Ikke si 'sport', sier 'sport' og 'matematikk' er 'matematikk'.
 • Ikke gjør dette i det hele tatt, bare snakke i en engelsk aksent, og ikke si "fotball", sier "fotball"
 • Ikke noen gang ringe noen fra The Republic of Ireland, "britiske", og være skeptisk om folk fra Nord-Irland som noen republikanere det ikke kan ta til så godt. (Republikken Irland er et eget land, som på et tidspunkt ble kolonisert av Storbritannia, men mye som USA kjempet en krig for uavhengighet for å få sin frihet, Irland er delt inn i Nord og republikk, Northern være en provins i UK).
 • Ikke bland dine aksenter. Vær forsiktig med å være konsekvent, fordi å si en ting som du er fra Cornwall og deretter den neste som du er irsk, og deretter noe sånt som en skotte høres falsk for alle, ikke bare ekte briter!