Wkono

Hvordan få folk til å be deg om å sitte barnevakt for dem

Hvorvidt du har hatt noen erfaring barnevakt, folk er alltid på utkikk etter en barnevakt.

Trinn

Hvordan få folk til å be deg om å sitte barnevakt for dem. Spør vennene dine om de kjenner noen som er i behov av en barnevakt.
Hvordan få folk til å be deg om å sitte barnevakt for dem. Spør vennene dine om de kjenner noen som er i behov av en barnevakt.
 1. 1
  Spør vennene dine om de kjenner noen som er i behov av en barnevakt.
 2. 2
  Spør foreldrene dine om å fortelle sine venner med små barn som du er en ansvarlig barnevakt på jakt etter arbeid.
 3. 3
  Søke henvisninger fra eksisterende kunder. Gjør alltid en god jobb når barnevakt og deretter når foreldrene retur si, "Jeg likte barnevakt ungen i kveld, og jeg håper å gjøre det igjen. Hvis noen du kjenner er i behov av en god barnevakt, gjerne gi dem mitt navn og nummer "
 4. 4
  Gjør et visittkort med navnet ditt, kontaktinformasjon. Lever det ut til menneskene du møter har som små barn som ikke er ukjente og hvem du har snakket med. Deler ut et visittkort til folk du nettopp har møtt kan skremme dem eller gjøre dem føle ubehag.
 5. 5
  Hvis du ser ungen og foreldrene utenfor, i butikken, på kino, etc, så sørg for å si hei og spørre dem hvordan de gjør. Dette gir inntrykk av at du er en snill person som har en interesse i deres liv.
 6. 6
  int roduce selv int> Fortell foreldrene hvem du er, hvorfor du nyte barnevakt, når du er tilgjengelig, hva morsomme aktiviteter du vil gjøre med ungen, og mer.
 7. 7
  Har et nabolag komme sammen på huset ditt. Sørg for å invitere små barn kan du barnevakt, samt deres foreldre. På festen kan du vise hvordan ansvaret du er så vel som andre ferdigheter. Pass på at du lar et positivt inntrykk med barna. Foreldre vil vanligvis bare ta opp barnevakt hvis ikke, nevne at hvis de noen gang har noe å delta du vil være mer enn glad for å være barnevakt før de leave.So der for de kan ikke bli skadet, og det er hva du vil!
 8. 8
  Spør din lokale dagligvarebutikk hvis du kan sette en annonse utsiden av bygningen.
 9. 9
  Når du er rundt folk med barn, sørg for at du behandler barna pent. Foreldrene vil få inntrykk av at du liker barn. Vær hyggelig mot foreldrene også.

Tips

 • Har et godt omdømme, når du ser barna, handle rundt dem slik du ville som om du var barnevakten, tiltrekker denne voksne, men husk, du kan fortsatt spille rundt, bare være ansvarlig mens du gjør det.
 • Kontroller at du har et spill for barna, fordi du ikke vil ha dem til dårlig munn deg.
 • Når du barnevakt, ha forventninger, og stille spørsmål for å vise at du er en sterk person. Som når er dette barnets sengetid, noen sikre rutiner, hvis de trenger å bade, hva de liker å spise, etc.
 • Det kan være lurt å få dokumentert med en barnevakt kurs gjennom den europeiske Røde Kors eller YMCA å lære om sikkerhet og hvordan man skal reagere hvis noe skjer med barnet. Å være sertifisert kan hjelpe, og det lar dine arbeidsgivere vet at du er seriøs og vet hvordan de skal ta vare på et barn i enhver situasjon.
 • Jungeltelegrafen er den viktigste. Pass på at du ikke sier noe som er et dårlig ord eller kunne innebære av et stygt ord. Noen barn tror kjeft eller dum er stygge ord så se hva du sier.

Advarsler

 • Sørg for å være hyggelig mot barna selv om de bug du!
 • Alltid være høflig når du snakker med foreldrene.
 • Det kan ikke være trygt å sette opp barnevakt plakater fordi alle som leser den har telefonnummeret ditt.
 • Aldri være for nervøs når å bli kjent med barna - spesielt sjenert seg!
 • Du MÅ møte foreldrene til barnet du ser bare for å være sikker på at du er trygg