Wkono

Hvordan få en barnevakt jobb

Mange mennesker får sin første jobb erfaring som barnevakt. Denne "how-to" vil lære deg hvordan du får en barnevakt jobb.

Trinn

Hvordan få en barnevakt jobb. Kontroller at du har erfaring i barnevakt, eller du kan få en henvisning fra noen som mener at du vil gjøre det bra.
Hvordan få en barnevakt jobb. Kontroller at du har erfaring i barnevakt, eller du kan få en henvisning fra noen som mener at du vil gjøre det bra.
 1. 1
  Kontroller at du har erfaring i barnevakt, eller du kan få en henvisning fra noen som mener at du vil gjøre det bra. Din erfaring kan også være bare å ha sett en liten bror eller søster, eller hjelpe ut på en barnehage.
 2. 2
  Spør dine slektninger, venner eller foreldrenes kolleger om de kjenner noen som trenger en barnevakt.
 3. 3
  Kjenner til markedsverdien. Bestemme hvor mye du ønsker å bli betalt, hvor mange barn du kan håndtere, og hvilken tid du kan sitte barnevakt før. Diskuter betale med foreldrene hvis prisen virker for høy.
 4. 4
  Annonsere. Ingen kommer til å komme til deg hvis du ikke annonsere! Gå rundt i nabolaget og se etter folk som er ute med barna. Fortell dem at du kan hjelpe barnevakt hvis de trenger hjelp. Også du kan alltid gjøre små visittkort og hånd dem ut i kirken, på skolen eller hvis nabolaget trenger barnepass hjelp! Fortell dem mer om deg selv! Post flyers, gi ut brosjyrer, og sette flyers i andres postkasser for å hjelpe til.
 5. 5
  Avtal å møte folk som trenger en barnevakt. Du må finne ut hvor mange barn vil du trenger for å ta vare på, hva som vil være din lønn, nødnumre, og andre sikkerhetsmessige bekymringer. Vær også sikker på å finne ut hvordan du skal komme dit, og hvordan du vil komme hjem!
 6. 6
  Be dem om å henvise deg til andre. Etter at du har gjort en jobb, kan du spørre foreldrene om de kan fortelle andre om deg. På den måten mange mennesker ville vite at du kan hjelpe!

Tips

 • Kommer noen minutter for tidlig for hver jobb, spesielt på den første dagen: du ønsker å lære om huset (låser alarmer etc) og møte ungen (e) Men ikke kommer for tidlig!.
 • Hvis du er barnevakt jenter, de kan gjerne ha sine negler gjort, eller du kan vise dem hvordan de skal gjøre vennskap armbånd (hvis de er gamle nok)
 • Ta med ditt eget sett med leker når du barnevakt, kall det overraskelsen bag. Barn elsker overraskelser. Også lager den med en mini førstehjelpsutstyr, en adressebok, og håndverk forsyninger.
 • Hvis du kjenner noen som kan være en potensiell barnevakt klient, sørg for å være sosial med foreldrene
 • Snakk med foreldrene for å finne ut hva sengetid er, underholdning ideer, snack behov, og eventuelle ekstra ansvar.
 • Ta et kurs: sjansene har et rødt kryss sertifisering får du flere arbeidsplasser.

Advarsler

 • Ikke godta en barnevakt jobb hvis du ikke føler deg komfortabel med familien eller med et av barna. Siden du er din egen sjef, får du bestemme hvem du jobber med.
 • Aldri forlate barnet uten tilsyn.
 • Bruk aldri noen form for fysisk disiplin på barna som du barnevakt.
 • Ikke annonsere for barnevakt med flyers uten foreldrene dine tillatelse. En god ordning for å gjøre hvis du ønsker å bruke flygeblad er: Hver gang du får en ny klient, du mor / far bør komme med deg første gang til å møte familien og sjekke ut foreldrene. Ellers er det trolig best bare å bruke andre midler.
 • Sørg for at du møte familien før barnevakt.
 • Spør foreldrene til barnet dersom det greit å bruke sine eiendeler.
 • Hvis du føler at et barn blir mishandlet eller neglisjert, forteller en voksen du stoler på, for eksempel en forelder.