Wkono

Hvordan du slår en fyr på gjennom tekstmelding

Er forelsket i en gutt, men du er ikke helt sikker på hvordan du skal ta neste steg? Eller kanskje du er i et langdistanse forhold med kjæresten din? Uavhengig av din situasjon, kan du bruke tekster for å få ham til å tenke om deg. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan du slår en fyr på gjennom tekstmelding. Start ut med en uformell hilsen.
Hvordan du slår en fyr på gjennom tekstmelding. Start ut med en uformell hilsen.
 1. 1
  Start ut med en uformell hilsen. Du kan åpne med noe enkelt som "hei" eller "hei." Alternativt går det opp med en subtil kompliment og si noe sånt som "hei kjekk!"
 2. 2
  Vente på et svar. Hvis han er interessert, vil han svare og du kan fortsette å sette deg der ute. Hvis ikke, gå videre!
 3. 3
  Spør hva han gjør. Starter samtalen med å spørre hva han gjør gir deg en åpning for å snakke om hva du gjør i et sekund. For nå, men teksten noe sånt som "så... hva er du opp til i kveld?" eller "hvordan går det?"
  • Hvis du føler deg fet, fisk for et kompliment. I stedet for å spørre hva han gjør, si noe sånt som: "Jeg håper jeg ikke forstyrrer noe, men jeg savner deg! Håper det er ok.:)" Hvis han liker deg, vil han ta det som en mulighet til å la deg få vite han elsker det når du teksten ham.
 4. 4
  Bruk hva du gjør som en åpning. Når han spør hva du driver med (eller er du bare klar til å fortelle ham), bruke det som en måte å starte flørting. For eksempel:
  • Hvis det er sent og du er klar til å gå i dvale, fortell ham at du lyver i seng, men det er vanskeligere å sovne uten noen å kose.
  • Hvis det er kaldt, fortell ham at du er i sengen ISKALDT, eller annen variant på det. Det er en perfekt åpning for å snakke om ham "varmer deg opp."
  • Hvis du ikke gjør noe spesielt, fortell ham at du er distrahert tenker om dette virkelig hot fyr...
 5. 5
  Se om han får tipset. Hvis han gjør det, vil han sannsynligvis teksten tilbake å si noe om hvordan han ønsker han kunne være der "hjelpe deg å sovne / varme deg opp", eller han vil slyly spør deg hvem du tenker på.
  • Hvis han ikke får det, ikke gi opp! Du må bare være litt mer opplagt. For eksempel, hvis du snakker om ikke å være kald, si noe sånt som: "Hvis du var her, kanskje jeg ikke ville ha dette problemet...;)". Det burde få ham til å tenke om å være med deg.
 6. 6
  Snakk om sensoriske detaljer. Hvis du har ham tenker / tekste om å være med deg, er det på tide å få ham fantasere om å se deg. Prøv disse områdene:
  • Diskuter hva du vil gjøre med ham. Dette kan være vage (som å snakke om spooning generelt), eller spesifikke (som å snakke om hvordan du ønsker å sakte kysse ham).
  • Snakk om hva du har på deg (om det er det du faktisk bruker - han er ikke der for å se forskjell, ikke sant). Igjen, kan du være subtile ("Jeg skulle ønske du kunne se hva jeg har på akkurat nå...") eller mer konkret, som å diskutere din favoritt ting å bære til sengs.
  • Hint om hva du kan gjøre med ham i fremtiden. Slippe hint om å gjøre de tingene du har snakket om det neste gang du ser ham er en sikker turn-on. (Bare sørg for det er det du faktisk ønsker før du love noe.)
 7. 7
  Avslutt samtale mens han fremdeles er interessert. Ikke la texting bli bedervet før du forlater - bøye seg ut mens det fortsatt er sexy og interessant, og du vil være på hans sinn for resten av dagen / natten.

Tips

 • Sent på kvelden er en god tid til tekst fyren du liker. Han bør ikke bli distrahert, han vil ha tid til tekst, og du vil være den første på hjertet hans i morgen.
 • Hold det kort og konsis. Ikke dra texting på i timevis, og prøve å holde oppmerksomheten rettet mot ham og deg selv. Når du føler at samtalen begynner å fjerne seg, ender det og vente til neste gang.
 • Det kan alltid påvirke måten han ser på deg som person.
 • Bare være tilfeldig, men ikke irriterende. Ikke send ham blanke tekster hvis han ikke svarer, er han sannsynligvis bare tenke på hva de skal svare.
 • Når en gutt sier tilfeldig bye når texting, bare casually si bye og når og hvis han begynner å tekste deg igjen, aldri spør hvor han var og hvorfor han forlot. Gutta ikke liker det når irritere dem enda mer. Selv om du ikke gjorde noe, gjør det høres ut som du var.

Advarsler

 • Tenk nøye før du sender eksplisitte bilder av deg selv til noen. Ikke bare kan det tolkes som distribuerer barnepornografi i noen jurisdiksjoner om du er mindreårig, det setter du på en alvorlig følelsesmessig risiko.

Ting du trenger

 • Mobiltelefon