Wkono

Hvordan du skal kjøre i en roterende

Navigere deg gjennom en roterende (også kjent som en "rundkjøring" eller "rundkjøring") kan være skremmende i utseende, men bare krever noen flere ferdigheter enn de som brukes til inn og ut trafikk for en stor motorvei.

Trinn

Hvordan du skal kjøre i en roterende. Forstå hensikten med den roterende og hvordan det fungerer.
Hvordan du skal kjøre i en roterende. Forstå hensikten med den roterende og hvordan det fungerer.
 1. 1
  Forstå hensikten med den roterende og hvordan det fungerer. En roterende er en enveis sirkulær veien som forbinder andre veier på samme måte som eiker i et hjul koble til et senter eller hub. Rotaries tillate tilgang til en hvilken som helst vei fra en hvilken som helst vei som regel uten anvendelse av trafikk-kontroll lys. Vanlig i Europa og New England, en roterende kan bli funnet på noen skjæringspunkter på 4 eller flere veier (se bildet til høyre), men noen ganger er plassert i midten av en kjørebane utelukkende til ro-trafikk. Mesteparten av tiden, er rotaries brukes når trafikkmønsteret er komplisert på grunn av antall gater konvergerende eller på grunn av størrelsen på området som hvor inngang og utgang ramper fra begge retninger av en forhøyet motorveien koble til en mindre kjørebane nedenfor (se nederste bilde til høyre).
 2. 2
  Overholde alle trafikkskilt. Det er ikke uvanlig selv for lokale innbyggere til å rulle gjennom stoppskilt under forsøket på å fusjonere med roterende trafikk. Dette er ofte fordi driverne er for fokusert på kompleksiteten i krysset og selve volumet av trafikk enn tegn. Heldigvis, bør den biltrafikk komme fra bare en retning.
 3. 3
  Yield. Mange stater har lover som krever biler ennå ikke i den roterende å gi etter for den trafikken som allerede er i den roterende. Ikke tving roterende trafikken til å stoppe eller utføre unnamanøver mens du forsøker å fusjonere. Flett inn i roterende trafikk med de samme prinsippene ansatt på slutten av innfartsåren ramper, men til mye lavere hastigheter.
 4. 4
  Oppgi roterende. Etter å finne en trygg pause i trafikken eller på en møtende sjåfør invitasjon, flette inn roterende trafikk. Rotary trafikken i USA er alltid i en retning mot klokken. Dette betyr en høyresving vil være nødvendig å gå inn og forlate den roterende.
 5. 5
  En gang i roterende, vedlikeholde din rett-på-vei. Alle vanlige forholdsreglene bør gjelde (for eksempel ikke komme inn i en show-ned over noe), men gir en rett-på-vei til de som prøver å gå inn er å betydelig forstyrre flyten av roterende trafikk.
 6. 6
  Fortsett rundt den roterende, ser for veien du ønsker å gå ut på.
  • Vet hvilken vei å ta for å komme ut av den roterende trafikk. Dette kan være fra din forståelse av området fra tidligere erfaring, et kart eller GPS, en passasjer eller en ekstra tur rundt den roterende om nødvendig.
  • Bo i eller navigere til utsiden (lengst til høyre i USA) kjørefelt av roterende trafikk for å gjøre exit. Hvis det er dobbelt kjørefelt utganger, ikke reise i det lengst til høyre kjørefelt med mindre du har planer om å avslutte ved neste avkjøring, å kjøre forbi en dobbel-lane exit i høyre felt kan farlig cut-off de i en venstre kjørefelt som ønsker å (legitimt) gjør at exit. Det er ingen venstresving går ut av en roterende som har mot klokken trafikkbilde.
  • Hvis du savner din exit veien fra roterende, ikke stoppe. Fortsett rundt til veien åpnes igjen (ingen vil vite at du savnet din tur - med mindre de også har savnet deres). Dette kan lett skje med hvem som helst kjent med oppsettet av veiene som er koblet til den roterende, spesielt hvis ikke reiser i utenfor kjørefelt av trafikken.

Tips

 • Bruk blinklys. Indikere hensikt å slå så de som venter på å gå inn i roterende videre og drivere bak bilen din vil vite hva du kan forvente.
 • Hold deg rolig hvis du savner din exit. Du trenger ikke å gå miles ut av veien, back-up eller snu. Bare gå rundt igjen.

Advarsler

 • Pass på å sjekke for fotgjengere, syklister og andre som nærmer seg på fortauet, etc., spesielt fra motsatt retning av den roterende trafikk.
 • I noen land, som for eksempel Europa, Storbritannia eller Frankrike, er utenfor kjørefelt nesten alltid bare for trafikk ved hjelp av neste avkjøring. Du må kanskje kjøre i neste innsiden kjørefelt fra lengst utenfor kjørefelt inntil exit er den neste i rekken.
 • I Storbritannia, du stoppe før innreise i roterende (rundkjøring) med mindre det er klart for trafikk. I Europa, som har forkjørsrett varierer avhengig av staten. For eksempel, i New Jersey, råder sjåførene håndboken som hvem som har forkjørsrett er 'Styrt av lokal sedvane'. Når du er i tvil, la trafikken ut.