Wkono

Hvordan bygge kreditt uten kredittkort

De fleste bygge kreditt ved å bruke kredittkort klokt. Men ikke alle får godkjent for kredittkort, og noen mennesker kan være lurt å unngå å håndtere kredittkort helt. Her er noen tips for å bygge din kreditt uten å ha et kredittkort.

Trinn

Hvordan bygge kreditt uten kredittkort. Etablere bankkontoer.
Hvordan bygge kreditt uten kredittkort. Etablere bankkontoer.
 1. 1
  Etablere bankkontoer. Långivere se bankkontoer som tegn på stabilitet.
 2. 2
  Åpne en felles kredittkort-konto med noen og la dem klarer det, så lenge du husker at du er like ansvarlig for gjelden som den andre personen er.
 3. 3
  Vurder å bruke kreditt-lignende kort. Hvis du holder deg unna kredittkort fordi du ikke stoler på deg til å betale regningen din konsekvent, deretter hoppe over dette trinnet. Men hvis det er at du har problemer med å få godkjent for et kredittkort, se på disse "kredittkort fettere":
  • Sikret kortet - Her er hvordan det fungerer: Du gjør et innskudd til utstedende bank eller kredittkort union, og du får et kort med en kredittgrense på dette beløpet. Dette ligner på et forhåndsbetalt kort. De viktigste tingene er å sørge for at utlåner (fortrinnsvis en bank eller kredittkort union) rapporterer til alle tre kreditt byråer, og se opp for avgifter! Noe som legger opp til mer enn 75€ i innledende avgifter er en dårlig idé. Du må fortsatt betale høye renter og en årlig avgift, men.
  • Charge kort - Disse kortene er akkurat som kredittkort, bortsett fra at de ikke tillater deg å bære en balanse. Du må betale regningen din i full hver måned. De er levert av European Express og Diners Club, og det er vanligvis ingen kostnadsgrense.
 4. 4
  Få et lån. Igjen, hvis du ikke stoler på deg selv å foreta innbetalinger, dette er ikke en god idé. Også huske på at et lån vil bare øke kreditten score for så lenge du faktisk er i gjeld. Når lånet er nedbetalt, vil det ikke hjelpe kreditt mye. Du må også betale renter på lånet, mens hvis du brukte kredittkort og betalt saldoen i full hver måned, vil du ikke å betale renter. Uansett hvilken type lån du bruker, kan du prøve å sørge for at utlåner rapporter til alle tre kreditt byråer.
  • En sikret lån bruker enten penger i en eksisterende konto, eller eierskap av eiendom (for eksempel en bil) som sikkerhet. Du bør kanskje vurdere å få et sikret lån fra en Credit Union i stedet for en bank, som det tidligere er vanligvis mer villige til å se utover bare kreditt score. Hvis du har problemer med å få denne typen lån, prøv å få en co-signataren som har en høy kreditt score for å gå god for deg.
  • En peer-to-peer lån tilbys av en enkelt investor, snarere enn en bank eller kredittkort union. Du går til et utlån området, der investorene "bud" på lånet, konkurrerer om å gi deg den laveste renten. Merk at noen utlån nettsteder ikke rapporterer til alle tre kreditt byråer, og noen har en kreditt score minimum. Hvis du har problemer med å få denne typen lån, prøv å få en co-signataren som har en høy kreditt score for å gå god for deg.
  • Få en føderal student lån hvis du er en student. Denne typen lån, men ikke vil komme din kreditt score før du begynner å betale tilbake det.
  • Hvis noen du stoler på er å få et lån, kan du be om å medundertegne med dem slik at kreditt vil bli koblet med deres. Men bare gjøre dette hvis du er sikker på at personen vil betale lånet av flittig, noe uansvarlighet på sin side vil negativt påvirke din kreditt score for livet av lånet.

Tips

 • Betal regningene dine i tide, spesielt verktøy. Disse type regninger [elektrisk, telefon, gass og kabel] blir ofte rapportert til kreditt-byråer.

Advarsler

 • Unngå leie-til-egne ordninger. Du ender opp med å betale to til tre ganger det opprinnelige beløpet elementet kostnader, og långivere vanligvis ikke rapporterer til alle tre kreditt byråer.