Wkono

Hvordan bygge gode kreditt

En god kreditt score er en viktig del av å få gode lån og kveld spillefeltet med långivere. Gjennomsnittlig Fico kreditt score for europeere er omtrent 720, noe som betyr at halvparten av europeerne har et dårligere kreditt score og halvparten har en bedre score. Den eneste måten å etablere gode kreditt er å faktisk å begynne å kjøpe på kreditt. Dette er den eneste måten å etablere en kreditt historie som avslører din evne til å betale for ting som du kjøper eller bruker.

Trinn

Hvordan bygge gode kreditt. Sjekk din kreditt rapporten ofte.
Hvordan bygge gode kreditt. Sjekk din kreditt rapporten ofte.
 1. 1
  Sjekk din kreditt rapporten ofte. Hvis du ikke vet hva kreditten din ser ut, vil det være vanskelig å fikse det. Du kan få en gratis årlige kreditt rapporten gjennom det statlige AnnualCreditReport.com For kreditt score, vil du måtte betale en symbolsk sum;. De ikke tilbys gratis. Når du sjekker rapporten, må du:
  • Tvist eventuelle andre kontoer som ikke er dine eller at du ikke kan åpnes.
  • Bestride noen rapporter om sene betalinger som faktisk ble betalt i tide.
  • Bestride eventuelle konkurser eldre enn 10 år som fortsatt er oppført som grunn, selv om du slo dem i konkurs.
  • Bestride negativ informasjon eldre enn 7 år.
 2. 2
  Søk om et kredittkort. Velg en som tilbyr den laveste renten og om mulig en som tilbyr en cash back prosent på kjøp du gjør.
  • Søk om et kredittkort, som for eksempel Visa, European Express, Discover, eller Mastercard. Disse vil hjelpe deg å flytte inn i 700-skåre territorium raskere.
  • Hvis du ikke kan få et kredittkort, tenke på å få en "sikret" kredittkort, som fungerer når du setter inn penger med et utstedende bank. (I hovedsak et debetkort.)
 3. 3
  Sjekk ditt budsjett. Budsjett ut hvor mye penger du har kommer inn, hvor mye penger du ønsker å lagre, og hva slags ting du må betale for på månedlig basis.
  • Å ha et budsjett er stor selv om du ikke er interessert i å fikse kreditt. Et budsjett vil tillate deg å spare mer penger, være forsvarlig om hvilke økonomiske beslutninger du gjør, og - selvfølgelig - fikse kreditt.
  • Budsjett ut hvor mye du har råd til å bruke heller enn hvor mye du ønsker å bruke. Det er en forskjell. Hvis du setter til side 150€ hver måned for skjønnsmessige kjøp, vil en 450€ flatskjerm-TV må vente tre måneder før du kan trykke på avtrekkeren. Ikke dra i avtrekkeren med en gang og være 300€ i gjeld i to måneder.
  • Hold deg til budsjettet. Hva skal det være godt å ha et budsjett hvis du ikke virkelig holde seg til det? Hvis du sier du kommer til å bruke 90€ på dagligvarer hver uke, ikke gå over 90€. Det er enkelt å si og vanskelig å gjøre. Men det er viktig for en god kreditt score.
 4. 4
  Åpen brukskonto og sparekonto. Långivere se bankkontoer som tegn på finansiell stabilitet og konsistent besparelser atferd. Gitt dette, øker påvist kontinuerlig bruk av kontroll og sparekontoer dine sjanser for at en bank vil tilby deg et kredittkort.
  • Alternativt, ta kontakt med din bank eller kredittkort union, åpne en kostnad konto hos dem, og sette en bestemt sum penger "inn" på kontoen. Dette kalles en pre-paid belaste kontoen.
 5. 5
  Bruk kredittkort i stedet for kontanter til å gjøre små kjøp du har råd. Pass på at du ikke tar mer enn du faktisk kan ha råd til å betale på slutten av måneden. Noen illustrerende eksempler:
  • Vil bruke kredittkort til å betale for gass. Hvis inntekten er 1500€ per måned, og dine gass utgifter kommer ut til 105€ per måned, bør du være i stand til å ha råd til å betale 105€ på kredittkortet ditt hver måned.
  • Ikke bruk kredittkortet til å betale for en 1120€ madrass. Hvis dine månedlige inntekter er 1500€ sette en 1120€ kjøp på det med en gang er en dårlig, dårlig idé. Du skal betale den av i flere måneder og kan gå glipp av en betaling.
 6. 6
  Betale hver kredittkort regningen i sin helhet så snart du mottar den, slik at du ikke etablere deg som en "sen" betaleren.
  • Sett opp automatiske betalinger med kredittkortselskapet og / eller bank. De fleste kredittkort vil tillate deg å sette opp automatiske uttak fra din brukskonto hver måned for å betale for kredittkortet ditt. På denne måten vil du ikke risikere å glemme om betalinger og registrere deg som en sen betaler, slippe kreditt score. Automatiske betalinger vanligvis lar deg angi om du vil:
   • Registrer deg for å betale den månedlige minimum. Kredittkort vil tvinge deg til å betale et lite beløp hver måned eller risikere en straff.
   • Registrer deg for å betale mellomlegget på kredittkortet. Saldoen på kredittkortet, eller hvor mye du skylder, vil vanligvis variere fra måned til måned. Sørg for at du unngår overdrafting når du gjør dette.
   • Registrer deg for å betale et bestemt beløp hver måned. Dette settet beløpet kan være et sted i mellom den månedlige minimum og balanse betalinger.
  • Innse at denne metoden ikke kan fungere for alle, hvis den ikke gjør det, følger en annen måte å etablere kreditt.
 7. 7
  Spre din gjeld ut på flere forskjellige kort, hvis mulig. Fico kreditt score vil bli bedre hvis du unngår en stor saldoen på ett enkelt kort, og i stedet ha flere små balanserer på forskjellige kort.
  • Dette er fordi Fico formelen ser på forskjellen mellom din saldo (hvor mye du skylder) og dine grenser (hvor mye du kan lade per måned). En lav balanse-til-limit forhold gjør for bedre kreditt poengsum enn en høy balanse-til-limit ratio.
  • Selv om du betaler saldoen, er en høy balanse-til-limit forholdet ikke ideelt. Hvis du bruker 2990€ på en 3740€ grensen, har du fått en 0,8 ratio, som er ganske høy. Skyt for å få en 0,1 ratio, noe som betyr at du tilbringer 10% av tilgjengelig grense.
 8. 8
  Ikke la ditt kredittkort gå ubrukt. Ikke la ditt kredittkort sitte der såra og vonbrotne. Hvis du ikke bruker kredittkortet ditt i det hele tatt, vil kreditt score gå ned. Kreditt score formel foretrekker å se et kort som blir regelmessig bruk over et kredittkort som ligger brakk.
 9. 9
  Overføre gjeld fra kredittkort til andre midler. Hvis du har en stor balanse som du tror er reflekterer dårlig på kreditt score, overføre kredittkort gjeld over til:
  • En månedlig avdrag plan. Disse avdrag planer vanligvis kreve høyere renter (alt fra 10% til 20% for godt å rettferdig kreditt), men kreditt score formel behandler disse avdrag planer mye snillere enn overveldende gjeld på plast din.
  • En personlig lån fra et familiemedlem eller en venn. Låne penger fra en beste venn eller familiemedlem, og betale ned gjeld. Kreditt score kan ikke skille mellom et lån du tok fra en venn og en bonus eller en nedfallsfrukt som du brukte til å betale din gjeld. Den tror du har betalt din gjeld.

Tips

 • Å få et kredittkort som har samme forfallsdato som dine verktøy, husleie eller boliglån vil gjøre det vanskelig for deg å ha midler til rådighet for å betale ned kredittkortet ditt.
 • Sjekk kontoutskriften for den datoen betalingen forfaller. Hvis du ønsker å kjøpe noe i nærheten av denne datoen, må du vente til etter du har gjort din betaling. På denne måten vil du unngå en ekstra kostnad innenfor samme fakturering periode.
 • Når du etablere ditt kredittkort, ber om at datoen for din betaling sammenfaller med en dato når du vet du vil ha penger til å betale. De vil jobbe med deg på dette.
 • Når du har begynt å etablere en kreditt historie, søke om en liten mengde på avbetaling. De beste kreditt score oppnås gjennom bruk av avbetaling (auto lån, personlige lån og boliglån) i tillegg til rullerende kreditt (kredittkort og linjer med kreditt).

Advarsler

 • Bare kjøpe eller bruke kredittkortet, for å kreve et beløp som du vet du kan betale i sin helhet. Når du begynner overlading, begynner trøbbel. Bare lade hva du kan betale, slik at du vil kunne betale alt du belastet i at man måneders periode.
 • Ikke bruke mer enn du har.